Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 85 587
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Мда, май не е лоша идея. Загледах нещо такова, но няма да побере всички парфюми: https://www.ikea.bg/products/bathroom/-enhet-bathroom/bathroom-c … ta-vrati/09322727

А твоята по поръчка ли?

# 586
  • Canada
Може да си сложиш парфюмите в някакъв поднос.
Скрит текст:

# 587
И кой ще бърше прах Stuck Out Tongue Winking Eye

Тия само на картинка изглеждат чисти и ненапрашени. В реала ще прашасат скорострелно барабар с подноса.

# 588
  • София
И кой ще бърше прах Stuck Out Tongue Winking Eye

Тия само на картинка изглеждат чисти и ненапрашени. В реала ще прашасат скорострелно барабар с подноса.
И това упражнение всеки ден Tired Face

# 589
  • Canada
 Идеята е да вдигнеш подноса и да избършеш плота бързо и лесно. В шкафовете също се събира прах, не можеш да избягаш от него.

# 590
  • София
Идеята е да вдигнеш подноса и да избършеш плота бързо и лесно. В шкафовете също се събира прах, не можеш да избягаш от него.
Ами не е така. То, ако около и под подноса има прах, това означава, че и по него и по парфюмите съответно също има прах. Така че, за мен лично един такъв поднос само утежнява бърсането на прах. Иначе е красиво, да, ама забърсано и на снимка Simple Smile

# 591
И какво е значението дали ще се бърше само тоалетката или ще се бърше и поднос или пък ще се бърше някакъв отделен шкаф?
Също така тоалетката не се ли ползва именно да се подреди отгоре козметиката, тя все пак не е паметник...
И не на последно място колко са парфюмите на брой, че е толкова трудно да им се намери място и ако са много необходими ли са толкова много?

# 592
Е, питането дали са нужни тооолкова порфюми/обувки/чанти/друго е чисто теоретично, че и повечето жени не реагират добре на него Grinning
Затворени в някакъв тип шкафче или чекмедже си е най-добре за парфюмите и без това, не само за да не събират прах. Това с подноса може да изглежда добре ама друго предимство не виждам.

# 593
  • Пловдив
Моите парфюми (и козметика) стоят точно в подобно на шкафчето от ИКЕА - имам два такива шкафа около огледалото в коридора.
Рафтче в единия шкаф съм отделила и за на мъж ми парфюмите.

# 594
Моите ги държа в такива кутии в килера.
Скрит текст:

Разделила съм ги на две - зимни и летни аромати. В момента имам около 20тина общо. Много мразя прахосъбирачки и гледам всичко да ми е под капак. Няма кой да слугува вкъщи. И без друго живеем на булевард, в нас е вечен прахоляк.
Иначе за тестери имам такава кутия, но само защото ми е кеф да я имам. И тя стои в килера.
Скрит текст:

# 595
Тази ми прилича на кутия за чай Wink
Аз имам 3 парфюма. Стоят в едната баня на рафтче. Не ми прашасват май.
Много ми харесаха вашите идеи за подредба на антрето. Днес цяяяяял ден него съм чистила. Стана чудесно, но се счупих от бързане. Ако имах място, бих си сложила както показаните снимки на светло гардеробче, с много части.🌞

# 596
  • Пловдив
Откакто сложихме гардеробите (някъде доста назад в темата има и снимки на този, на късата страна на коридора), се родих, буквално Joy
Всичко си има място, че даже и празни шкафове се намират Joy
А относно праха - от година и половина имам робот, който пускам всеки ден - праха почти изчезна, въпреки че всекидневно отварям прозорците. Усещам го и по липсата на постоянните ми кихавици Simple Smile

# 597
За някои може и да е странно, но ние имаме по един парфюм. За мен най-удачно е в коридора или банята. Не е приятно докато спиш, някой да се пръска в спалнята, т.е. където е тоалетката.

# 598
За някои може и да е странно, но ние имаме по един парфюм. За мен най-удачно е в коридора или банята. Не е приятно докато спиш, някой да се пръска в спалнята, т.е. където е тоалетката.
Напълно съм съгласна, затова никога не съм имала тоалетка в спалнята. Аз имам обикновено по един-два, максимум три парфюма и то ако са повече от един, са ми подарени. ММ има повече, но не купува изобщо - просто на имения му ден, който е голям празник, винаги му подаряват и събира за години напред.

# 599
Аз съм с голям плот и ежедневните неща са ми там. Другите са в килерчето срещу банята точно.

какво представлява плота ви? бих искала да си изградим такъв, но се затруднявам да преценя от какъв материал да е, изобщо съм крайно ограничена в идеите си в момента

Общи условия

Активация на акаунт