Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 85 615
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
  • Велико Търново
От Практикер започнах да си купувам лека по лека от тези кутии

А за Краве масло, сирене, кашкавал и други неща си купих такава кутия, че като я извадя - всичко каквото ми трябва е под ръка. Тя също е от Практикер

# 526
  • ENGLAND
Аз съм си купила като тези кутии от показаните от Практикер. При нас ги продават в паунланда, три кутии, различна ширина точно се хващат на един рафт. В едната съм сложила сирената, в другата саламите. Те и кутиите са специални за хладилник, затова и размерите им пасват.

# 527
Най-различни кутии за хладилник има в Джъмбо, аз си купих оттам, гледах преди това в Практикер, но ми се сториха неоправдано скъпи. Същото важи и за всякакви други органайзери.

# 528
Аз ползвам един голям метален поднос за дребните неща, от които децата си правят сандвичи, там стоят маслото, кашкавал, топено сирене, салам, други сирена. Вадят целия поднос и после прибират. Иначе винаги имаше нещо омазано или метнато как да е (включително голям, пълен буркан, пльоснат върху отворена опаковка топено сирене). След този случай въведох практиката с подноса и при нас работи.

# 529
Здравейте Simple Smile търся вдъхновение за организация в душ пространството. Ремонтираме баня и първоначалната ми идея беше да вградя ниши в стената за всичко, което ще се ползва под душа, но за жалост няма да има как да го реализираме.

Та интересно ми беше вие какво ползвате? Не ми се иска да закачам на стената от металните етажерки, по досегашния ми опит всички до успяват да ръждясат, че и да ми боядисат плочките в някои случаи. Ако имате и снимки с някакво по-нестандартно решение за съхранение, което да е и практично - ще е супер Simple Smile

# 530
Аз съм с голям плот и ежедневните неща са ми там. Другите са в килерчето срещу банята точно.

# 531
Моите съоят на земята, чинно подредени до паравана..
Не обичам рафтове и тн., вградени ниши.
Всичко това се цапа и замазва от продуктите.

# 532
  • Варна
Моите неща са в пластмасови панерчета с дупки, за да може да не се задържа вода и в шкафа под мивката. Всеки си има панерче и като влиза да се къпе си го взима и ползва, след това го връща на място. Много съм доволна от това ми решение.

# 533

Такова имам и съм много доволна.

# 534
Тези двете взех от Икеа, но в крайна сметка в банята отиде малката, а на голямата на колелца намерих място в килера.

1 

2

# 535
Ако не измислиш нищо по-удобно, етажерките на Капитан са от неръждаема стомана

# 536
На мен подът в банята не ми е равен. С наклон към сифона е и такива неща ще стоят на една страна...

# 537
  • София
Ние сме с метална етажерка на Ridder от Айко; за 7 месеца няма никаква ръжда. И аз бях скептична, но се справят добре всички аксесоари, които взехме от тази марка. Хубавото им е, че са с вакуум и въпреки това носят доста тежест някои от тях, без да падат. Лошото е, че са малко скъпи.

# 538
Подобни на това рафтчета
https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-accessories/bathr … len-raft/40292902

Нямаме проблем с ръжда, но стъклото се запотява и цапа много.

# 539
Намерих случайни картинки в интернет на телескопичен сет с рафтове.

Общи условия

Активация на акаунт