Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 84 925
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • Mediterraneo
Такива рафтчета имам из шкафовете в кухнята, не си ги представям в хладилника, ще отнемат прекалено много място от самите рафтове.

# 676
  • Пловдив
Носените по веднъж дънки са проснати директно на простора. Хем да се проветряват, хем да не ги държа в шкаф с чисти дрехи, пък било то и на отделен рафт.
Това е просто гениално!

Имам един малко странен въпрос, който не знам дали е подходящ за тук... Имам перално помещение, където са пералнята и сушилнята, една върху друга. Отстрани има шкафове, пред тях - закачалка за халатите ни, а пред уредите стои коша за пране. Самото помещение няма врата и точно това ми е драмата.
Няма и как да се сложи, защото ще отнеме от светлия отвор, който е с безумната ширина от 65 сантиметра!
Идеята ми е, да го затворя по някакъв начин това помещение, но и представа си нямам как да стане. Мъж ми каза, да съм сложила завеса - абсурд просто!
Някой ако има идея какво може да се сложи, ще бъда много благодарна. Вариант със стандартна или сгъваема врата не съществува
Скрит текст:

# 677
Веднага те светвам...комарник.
Не се смей, обяснявам - профил за комарник с мрежа. Ако може вместо мрежа тънка плоскост да ти сложат.
Аз съм с такова в една ниша до банята, върху мрежата съм лепнала тапет.
Ще ти го фотна на ЛС...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
Може вратата да се издърпва отгоре. Има леки цветни материали и механизми.

# 679
Сега си мисля, пред вариант с перде, или без нищо, аз бих избрала така да си го оставиш. Пердета не обичам аз.

Също...хм, не ги харесвам аз, ама да предложа все пак- едни завеси имаше от дървени топчета, ако се сещате. Нещо такова, ама може от кристали да са по ресните, по-джиджано ще е Satisfied
Хеч ще е леко скрито, хем няма да отнема от отвора..

# 680
  • Пловдив
beki8, как така нагоре? Дори не мога да си го представя...Някакви координати на фирма, която изпълнява такива работи може ли?
teta75, просто но ефективно решение! Мисля, че дори и сами бихме се справили с него.
Пердета, завеси и прочие ресни няма никакъв шанс да сложа - по-скоро ще си стои така Joy

# 681
  • München, Deutschland
beki8, как така нагоре? Дори не мога да си го представя...Някакви координати на фирма, която изпълнява такива работи може ли?

Аз го разбирам като тип ролетна щора.

# 682
Да, като на магазините решетките, дето ги спускат за заключване.

# 683
  • Пловдив
Божеееее! Знаех си аз, че тук ще.намеря решение!!!
Ролетна щора! Идеално!!!

Благодаря!

# 684
А врата- хармоника? Опс- прочетох, че сгъваема врата не е вариант.

# 685
  • Пловдив
Първоначалният замисъл ми беше именно за такава, но пак се отнемат едни десетина сантиметра от светлия отвор и трябва да се сваля цялата конструкция, ако се наложи, да се вади някой от уредите.
Споделих с ПоловинЪТ идеята за ролетната щора - утре отивам на място, да си избера коя фирма да я направи Simple Smile

# 686
  • Sofia
Роло щора ти е вариант, има всякакви, отивай и избирай 👍

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 20:29 от Vesana

# 687
И аз имам килер без врата. Има само каса. За металните ролетни щори ли говорите?

# 688
  • София
Аз на подобно помещение сложих японска стена - което е нещо като вертикална щора.

# 689
И това е идейно, да.

Общи условия

Активация на акаунт