Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 85 657
  • 762
  •   1
Отговори
# 540
Вauhaus предлагат подобна, в Лидл няколко пъти пускаха също такива телескопични.

# 541
  • Пловдив
Нашата е такава телескопична от Лидл - с 3 кошнички е.
Супер удобна ми е и е много сполучлива покупка (взехме я уж за временно ползване, докато си харесам основни, но се оказа идеална и си останахме с нея)

# 542
Може ли да ми покажете как сте организирали чекмеджетата с прибори. Бкум имат едни ванички за вилици и лъжици и много им се чудя. Има ли по-добри идеи?

# 543
Аз съм доволна от едни лидълски органайзери. Преди да ги купя, видях същите, но от бамбук. Бързо изчезнаха обаче и взех лидълските. Удобни са ми, от години ги ползвам, може би свикнах с тях, но засега не ми се сменят. Размерите се нагаждат според чекмеджето, най-горното ниво е подвижно. Вторият е в шкафа, държа разни кухненски помощници - ситца, четки силиконови, точилка, чукче за пържоли и всякакви подобни в него.

Скрит текст:

# 544
  • София
От няколко години ползвам телескопична поставка за банята, поръчвах я от Амазон. Доволна съм, стабилна е и лесно се почиства.
Скрит текст:
За приборите съм с икейските разделители за чекмеджета, удобно ми е с тях. Само внимавам като прибирам големия черпак, ако не е сложен правилно, опира горе и пречи на отварянето.
Скрит текст:

# 545
  • Mediterraneo
И аз съм с лидълски като на Лабрекс. Много ми е удобен.

# 546
  • Пловдив
От няколко години ползвам телескопична поставка за банята, поръчвах я от Амазон. Доволна съм, стабилна е и лесно се почиства.
Скрит текст:
За приборите съм с икейските разделители за чекмеджета, удобно ми е с тях. Само внимавам като прибирам големия черпак, ако не е сложен правилно, опира горе и пречи на отварянето.
Скрит текст:

Здравейте, харесаха ми разделителте за чекмедже. Гледах в икея но неможах да ги открия. Може ли да ми кажете какъв е размера на Вашето чекмедже и как да ги открия, разделителите? Благодаря много

# 547
  • София
Скрит текст:

Нашето чекмедже изглежда по подобен начин, ние ползваме същите разделители от Икеа. Супер удобно е, защото размерите се нагласят според дължината на наличните прибори и аксесоари.

# 548
  • Пловдив
Може ли линк към тези разделители. Не ги намирам в сайта им.

# 549
  • София
Чекмеджето ми е Rationell с ширина 54,5 см и дълбочина 52 см. Разделителите се водят със същото име Rationell SH, не знам дали ги има вече в сайта, купувани са на място преди няколко години.

# 550
  • София
И ние сме с такива икейски разделители, но мисля, че вече не ги предлагат. Скоро търсихме, за да купим (за друго място), но нямаше...

# 551
  • sofia
Няма да ги намерите, те са за старите кухни.

Лабрекс, благодаря за линковете за пластмасовите рафтчета за баня Vesken... търсих нещо за цветарници, пасват ми перфектно като размер и утре отивам да взема.

# 552
vesi1, ти ще ги видиш на живо, доколкото разбирам. Малката е по-широка, но голямата не знам дали ще стане да редиш саксии, то зависи и от саксиите, де. Ама, като ги видиш, ще си решиш. Дано ти свършат работа!

# 553
В банята имам вградена ниша, където си държа нещата и огледалото ми е със стъклен рафт. В другата баня горното шкафче също има рафт и всичко ми е организирано добре. Проблемът ми е в кухнята. Имам шкаф с неголеми чекмеджета, в две от които си държа приборите. Имам и подобни разделители, които за нормални прибори вършат работа. Но в едното чекмедже не става, там са щипките за пържоли и за спагети - имам три, ножици, прибори за салата, преса за чесън и други такива по-обемисти, които не се побират. С част от нещата като цедки, лъжица за сладолед, бъркалки за миксера, дървени лопатки и лъжици, и други по-дребни, си реших проблема, като купих един пластмасов сушилник от магазините за левче и му намерих място в шкафа, като на мястото за чиниите сложих и сервиз, който се ползва рядко, само когато имам повече гости. Но тези щипки така и не мога да ги измисля.

# 554
За разни такива обемисти прибори , намерих решение в шкафа под мивката- закачам ги на кукички  на релса ( от Икеа ).

Общи условия

Активация на акаунт