"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 47

• 37 520
  • 840
  •   1
Отговори
# 585
Надето, биохимичните бременности могат да дадат изключително ценна информация. След 6 месеца неуспешни опити отиваш на лекар и ти пускат базови изследвания, които може да ни покажат нищо. Биохимичните бременности дават информация за съществуването на проблем, който може да бъде открит след серия от изключително специализирани и задълбочени изследвания, които никой лекар не пуска просто ей така, ако нямаш биохимични бременности или миседи. При не-забременяване се търси причина именно за това- за ненастъпването на бременност. Виж, ранната и загуба вече е съвсем друго нещо, което говори за много различни проблеми. Чак тогава евентуално ще назначат тези изследвания, чиято сложност и специфика са ти абсолютно неясни. Дано и така да си останат 🤞🏻

# 586
6 месеца се чака,ако си над 40,иначе под 40 е 1 година.Ако си над 40 и нямаш идея,че правиш мисед,то губиш ценно време в чакане.Да се разбере,че правиш мисед,после да се открие проблема,после да се реши и като нищо,докато чакаш може и да ти свърши времето...Няма нужда да имаш 6 биохимични бременности за да решиш чак тогава проблема,ако можеш да го решиш и от първия път...

# 587
Здравейте! Януари месец работихме усилено за бебе, особено по време на О, сега ми закъснява вече втори ден, но си имам болки като за цикъл, въпроса ми е ако взема тест дали ще отчете при 2 дни закъснение и дали може да го направя по всяко време на деня, а не със сутрешна урина! Благодаря!

# 588
Би трябвало да покаже.Първия път като бях бременна в деня в който трябваше да ми дойде ми показа бледа черта,втория път го направих още преди закъснението и беше Мнооого наситена и двата пъти не беше с първа урина.

# 589
Надето, последно обяснявам и няма да спамя повече. За мен, тестване навреме е най-късно на първия ден закъснение, а в зависимост от конкретния случай, и 2-3 дни по-рано. Не може да се каже с точност кога трябва да стане тестването, защото при всяка жена случаят е различен. Зависи от колко време се правят опити, каква е възрастта на жената и др. Но при наличието на достатъчно чувствителни тестове, е несериозно да се чакат повече дни закъснение за да не се "разочароваме" или от страх, че ще се окаже биохимична. Имам позната точно с такъв случай. Разбрала, че забременява, но бременностите приключват много рано-понякога и без закъснение. Отишла на лекар и й обяснил, че трябва да започне терапия и така, проблемът се решил за много кратко време, и има 2 успешни бременности.

Да не уплаша момичетата тук, една биохимична бременност е съвсем в рамките на нормалното и няма място за паника, ако се случи.

# 590
За съжаление не ми позволява да прикача снимка.

И така днес 2 пъти правя тест който уж отчита от първата седмица. В поленцето за 1 седмица няма нищо в другите за втора и трета се появяват чертички както и контролната. Не зная как да ро разчитам това като полужителен или

Tук във франция колкото и да ги виждаме използваме ефект негатив така ясно се очертават чертичките. Та успях да кача снимка. Как го разчитате теста при полужение че липсва в първото поле

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 10:20 от AnMary

# 591
Много интересен тест, за пръв път виждам Grinning

# 592
И аз за пръв път виждам такъв тест. Няма ли листовка с указания? Прочети ги ще разбереш.

# 593
За съжаление не ми позволява да прикача снимка.

И така днес 2 пъти правя тест който уж отчита от първата седмица. В поленцето за 1 седмица няма нищо в другите за втора и трета се появяват чертички както и контролната. Не зная как да ро разчитам това като полужителен или
И аз не бях виждала подобен тест,а имаш ли закъснение?

# 594
Здравейте, на втори ден закъснение съм ,направих го със сутрешна урина,какво мислите!

# 595
Има 2ра черта, но като чели не е розова а по скоро изпарителна? Преди 5тата минута ли е направена снимката

# 596
Точно на 5 минута е тази снимка , нз на нея дали се вижда.

# 597
Според мен, е положителен. Доста е бледа чертата, като за закъснение, така че може да си била с късна овулация и да нямаш още закъснение.

# 598
Според мен, е положителен. Доста е бледа чертата, като за закъснение, така че може да си била с късна овулация и да нямаш още закъснение.
Освен да изчакам за втори тест още 2 дни и тогава да направя, ако не ми дойде! Последен цикъл 13.01, предполагаема овулация 25-26.01!

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 09:40 от vili123

# 599

Здравейте на 6-7ми.02 направих още един тест който е този  , на мен ми отчете много бледа втора черта 7дни преди очакваната М  , днес съм на доктор закъснява ми с 9дни днес е 9тия ден по онлайн калкулатор съм в 5.5г.с дали би се видяло , за да ми останови бременноста , много съм притеснена ... на коремен ехограф ще ме гледа , няма трансвагинален ехограф... също да подчетая че съм доста слабичка ако има от това значение .... а за О ми отчете положителният тест  на 15.01. А ние от 11ти януари правим опитите за бебче 🍼
А за М ми кога е на 02.01.20г.

Общи условия

Активация на акаунт