🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 2)

• 71 868
  • 1 438
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Варна
Добре , че Деси разказа колко е велика , щото едва ли някой е чувал Simple Smile
Никога нито един артист не бях чувал така обстойно да го обяснява независимо колко ОСКАРа има ! Само не спомена нейните колко са.А Жана и Джейсъна са извън всякакви класации , такива като ги видя по НОВА  и врътвам канала Sad

# 1 186
  • софия
Чудесна Деси! Поведението ѝ е пример как интелигентно трябва да се държиш, когато си провокиран безпричинно. Днес смятам да направя нейното картофено суфле или както-го-нарече.
Жана има отвратително поведение и в лице изглежда все като недоспала - яде с пръсти, ближе дълги нокти, чеше си главата на масата, говори високо. Абе ужасен ужасон.

# 1 187
Изключително неприяна вечеря. наистина си е било игра на нерви.
Деси се справи прекрасно! Аз, която съм безкрайно претенциозна  гостенка откъм храна, пак имаше какво да ям.
Много се постара! Гостите са противни! ДБЛ и Жана са дъно,дъно!!!!!
Такива вечери( заради гостите) са обида за зрителите. Но пък разбираме какви противняци са нашите звезди!

# 1 188
ДБЛ уж много му знае устата, голямо лайно. Деси не си била устояла позицията за цигарите, той защо не каза нещо, щом му е пречело. Мълча през цялото време, видя че всички са против Деси и той се присъедини към стадото, иначе е индивидуалист. Нямаше куража да им се опълчи, във фейсбук всички сме силни.

# 1 189
  • Пловдив
Чудесна Деси! Поведението ѝ е пример как интелигентно трябва да се държиш, когато си провокиран безпричинно. Днес смятам да направя нейното картофено суфле или както-го-нарече.
Жана има отвратително поведение и в лице изглежда все като недоспала - яде с пръсти, ближе дълги нокти, чеше си главата на масата, говори високо. Абе ужасен ужасон.
Ще напишеш ли съставките на суфлето? Не успях да гледам Relaxed

# 1 190
Представям си какво си мислят сега "Звездните черешки", ако четат бгмама: Жалки, смешни лелки с пеньоари си позволяват да ги обсъждат. Обаче те хабер нямат, че тук си е представителна извадка на общественото мнение. Тук списват доктори, юристи, писатели, всякакъв вид висшисти, специалисти, творци и таланти, както и известни в медийното пространство личности и форума отдавна не е типично майчински и май всъщност никога не е бил. Представям си как мазно потриват ръчички и се кикотят горди от себе си и от поведението си. И да, жалки и смешни има, само дето не сме ние, а Те.

Пп Суфлето, поне това което аз видях, беше приготвено по следния начин:
Картофено пюре с масло, мляко, сол, пипер, една част се разпределя на дъното на тавичка, върху нея се слага плънка от задушени в мазнина(зехтин) праз и спанак, поръсва се с бяло сирене, отгоре се запечатва с останалата част от пюрето, поръсва се с настърган кашкавал и се пече на умерена фурна.
Съставките търпят вариации, разбира се.
Бон Апети!

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 09:25 от Джаста Праста

# 1 191
  • София
Признавам, и предните серии ги гледах по- невнимателно, докато правех нещо друго, но така и не видях защо Жана толкова се настрои против Деси. Имаше наприжение между тях от самото начало, но снощи злобата ми дойде в повече.
Бях решила да пропусна тази седмица и пусках ТВ само за фон и също не разбрах от къде се появи напрежението между Жана и Деси. Вчерашния епизод го пуснах след като видях страстите тук и е единствения, който ще гледам тази седмица. На нито една от двете дами (хм, това май не е никак точно да ползвам за определение към Жана) не съм фенка, но поведението на Жана мога да си го обясня само със злоба, завист и комплексарщина. Деси показа как човек може да запази самообладание при подобни провокации и да остави другите да се излагат на воля. И аз не ям гъби, царевица и други неща, но от възпитание не бих си позволила така да обидя някой потрудил се да ми сготви САМ!

# 1 192
  • Варна
Добре , че Деси разказа колко е велика , щото едва ли някой е чувал Simple Smile
Никога нито един артист не бях чувал така обстойно да го обяснява независимо колко ОСКАРа има ! Само не спомена нейните колко са.

Аз пък исках да разбера повече за нея. Деси ми е най-интересна, но злобарите изобщо не й дадоха думата, нито се интересуваха от нея. И да, има много постижения, факт.

# 1 193
Деси не ми беше симпатична и приятна преди. Но на фона на тези лекета, тя направо беше слънце!

# 1 194
  • София
След тази седмица не смея да си помисля кои ще са участниците другата седмица.

# 1 195
Никога нито един артист не бях чувал така обстойно да го обяснява независимо колко ОСКАРа има ! Само не спомена нейните колко са.
Наистина беше доста "бъбрива" в тази посока, но мисля, че го направи с цел да покаже коя е и с какво се занимава. Да, тя не е изпяла една песен, с която да я представят в публичното пространство, като Жана, нито е бохем като Фънки, нито е лансирана във фолксредите като Коце, вероятно е под достойнството й да се представя като ДБП. Рядко пишат за нея /няма скандал/.
Самата обстановка, благодарение на  присъствието на известните, беше напрегната и тя сякаш искаше да я разведри, но не можа  да слезе /всъщност трябва да скочи/ до нивото, което е забавно за конкретните гости.

# 1 196
Фънки кого хвърля по върбите, че ако домакинята просто кажела да не се пуши, щели да се съобразят. Людмил като им каза, те му се присмяха и си правиха каквото искат.

От всичко бих хапнала от снощната вечеря - добре направена и най-вече сама си сготви. Всъщност единствено десерта не ми хареса и на мен, и за мен също си беше отбий номер, но и него щях да опитам. Деси беше напрегната заради готвача - явно наистина много е разчитала на него, най-вече за печенето на месото, което явно не ѝ е сила, но искаше гостите ѝ да хапнат добре приготвено и топло месо, което те пък не го оцениха. Можеше да се получи прекрасна вечер, с хубави разговори, защото домакинята е с толкова богата обща култура, с толкова много проекти, въобще богата духовно. Можеше да я разпитат за кариерата ѝ сега и преди, за живота в Лондон. А те ... начумерени, че я няма, а като е на масата - начумерени, че нещо не им харесва. И нещо много важно - Деси не пие, но се беше съобразила с вкусовете на гостите и със съответното ядене към питиетата. И салатата, и предястията не бяха само по един вид, че да се каже, че си нямал избор.

Деси 22 точки..., по-малко и от Людмил... нямам коментар тук.

# 1 197
  • София
ДБЛ уж много му знае устата, голямо лайно. Деси не си била устояла позицията за цигарите

Мда, това беше мега тъпо, при условие, че и на неговата вечеря се пушеше JoyJoy

# 1 198
На тази повсеместна възмута(има ли такава дума?! Simple Smile),Манчо ще го призная ако даде плакета на Деси!Не е нужно да им се кара и обяснява на тези,ако направи това ще е ясно.

# 1 199
  • Sofia
. Да, тя не е изпяла една песен, с която да я представят в публичното пространство, като Жана, нито е бохем като Фънки, нито е лансирана във фолксредите като Коце, вероятно е под достойнството й да се представя като ДБП. Рядко пишат за нея /няма скандал/.

Тя пее,има и издаден албум
https://bnr.bg/radiobulgaria/post/100228018/desi-tenekedjieva-s-debuten-album

Общи условия

Активация на акаунт