🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 2)

• 71 855
  • 1 438
  •   1
Отговори
# 1 200
Много ще се изненадам и ще му се възхитя на Манчо, ако го направи това, но не вярвам.
Деси си хваща самолета и излита за Лондон, а ерудраният Ковачев ще е ЖурЕ в като две капки вода.
И то какъв!
Отделно Манчо има деца, дето може след време да се изявят в някои музикални формати, а може и да им се ходи на концерт на някоя от звездите, дето се представят тук благодарение на човекът, който в този формат нищо не сготви, само извади туршия от бидона!
Това са отношенията в Бг.
За жалост, представени ни от пет човека в пет вечери.
Харесвам Деси. Не заслужаваше тази гнусна компания.
Хубаво е, че е над нещата.
Както аз старая да съм след снощния епизод.
Епизод - обида!

Последна редакция: сб, 18 яну 2020, 07:03 от Билян@

# 1 201
Скрит текст:
Добре , че Деси разказа колко е велика , щото едва ли някой е чувал Simple Smile
Никога нито един артист не бях чувал така обстойно да го обяснява независимо колко ОСКАРа има ! Само не спомена нейните колко са.
. Да, тя не е изпяла една песен, с която да я представят в публичното пространство, като Жана, нито е бохем като Фънки, нито е лансирана във фолксредите като Коце, вероятно е под достойнството й да се представя като ДБП. Рядко пишат за нея /няма скандал/.

Тя пее,има и издаден албум
https://bnr.bg/radiobulgaria/post/100228018/desi-tenekedjieva-s-debuten-album
Даже бих казала, че се справя много добре. Не по-зле от други актуални певици.

# 1 202
  • I want it all and I want it now.
вижте, какво има на телефона. После излезе, че е уж обработвана. Написал, че Деси не е там понеже била срала в тоалетната. 🥴

# 1 203
При все, че не съм силно религиозна или пък суеверна, ако бях на Деси щях да си викна я някой поп, я някоя баба баячка да ми прекади къщата. Усети се, че се напрегна снощи, но то кой нормален не би се, като ти дойдат толзкоз жлъчни хора накуп. Същински енергийни вампири бяха, способни направо да разболеят човек. На мен още ми трепери под лъжичката, при все че не съм била с тях.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 10:19 от Emi_55

# 1 204
Ооо, той пък ДеБиЛ топлата вода открил, ако си мисли, че в тоалетната се яде, а не се с@ре.
И ако той яде там, дето хората си вършат естествените нужди, това говори за него, не за другите. Макар, че като гледам как се "изср@ха" вкупом на масата на домакинята, няма да се учудя и да ядат в помещение отредено за друго.
Уф, нападна ме вулгаризма Wink и мен.

# 1 205
Скрит текст:
Скрит текст:
Добре , че Деси разказа колко е велика , щото едва ли някой е чувал Simple Smile
Никога нито един артист не бях чувал така обстойно да го обяснява независимо колко ОСКАРа има ! Само не спомена нейните колко са.
. Да, тя не е изпяла една песен, с която да я представят в публичното пространство, като Жана, нито е бохем като Фънки, нито е лансирана във фолксредите като Коце, вероятно е под достойнството й да се представя като ДБП. Рядко пишат за нея /няма скандал/.

Тя пее,има и издаден албум
https://bnr.bg/radiobulgaria/post/100228018/desi-tenekedjieva-s-debuten-album
Даже бих казала, че се справя много добре. Не по-зле от други актуални певици.

Имах предвид, че ако беше изпяла нещо от сорта на "кекс" и я канеха във всички възможни предавания, щеше да е супер известна в тези среди.

# 1 206
  • Sofia
Не би изпяла подобна простотия като "кекса",убедена съм.

# 1 207
Участниците на Черешката си гостуват, редувайки визитите, но са същевременно и наши гости, защото им позволяваме да влизат и в нашите домове. А като снощните ... пази Боже да те налази някой от тези, те от екрана ни отвратиха, а пренесено в домашна обстановка подобно поведение би отровило и най-изисканата и задушевна вечеря..или идеята за такава.
Фейсбук страницата на Черешката завря от негодуванието на всички зрители, които снощи понесоха гаврата на Нова, съвместила несъвместимото.

Това е поредният гаф след * Женени от пръв поглед*, където по преценка на великите психолози омъжиха жена с авторитет и успехи за оголял нагъл самозванец. И получиха абсолютен негативен зрителски вот.
С какво поднесеният епизод снощи/ а и предходните от седмицата/ възпитава, обогатява и информира?
Лошо възпитани организми саботираха солидарно възможността на един активен, успял и щастлив с това, което прави човек, да запознае зрителя с всичките интересни, неизвестни неща, които движи. За проектите, срещите и нравите на хора от света на голямото кино, театър и изобщо за среди, в които е трудно да попадне личност без характер, с който години наред да отстоява и надгражда себе си.

Една мизерна Жана, с всичките реверанси като мечешка услуга, които ѝ прави телевизията да я бута напред, седнала да се прави на важна пред Деси Тенекеджиева. Абе, алоо, я се огледай малката!... - на образованието ѝ ли си, на кариерата ли, на физиката ли, на уютния ѝ дом ли/само в София ли?/, на възпитанието ли? Попяла някакви песни, показала заложби, които Бог ѝ подарил и решила, че е примата на България, на която всички са ѝ длъжни...Айде, де..

ДБЛ -последователно неадекватно поведение, нагаждаческо, умилкващо се, характерно за едни особени мимикриращи организми, които се залепят за гърба на едри морски обитатели и така си се реят в океана цял живот..

Фънки  язък му за годините, на които би следвало да излъчва повече мъдрост, повече прозрение и повече ошлайфано поведение..Образование, начетеност, срещи с хора от върха на музикалната култура ...и като капак  - ниво  *Черно фередже* .

Омерзена съм от гледката на снощния епизод..Ако в предишните е имало неприемливо поведение, то в този всички граници бяха преминати.
Ааа, и да не забравя едно предложение към Нова - нека направят образователно предаване * Бон тон* и да поканят Жана. Обучението ѝ на маниери гарантира дълга поредица.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 16:18 от Walnuss

# 1 208
  • ВАРНА
Какво цивилизовано държане очаквате от жана хероиндорф?

# 1 209
  • Варна
ГледАх снощи черешката и се потресох, на Жана да и бяха сервирали да шмърка, щеше да е супер доволна, начинът и на живот е сложил тежък отпечатък върху лицето, рядко нелицеприятна персона, напряга ме през екрана, какво остава да я срещна на живо, да пази Господ, жалко че има талант да пее, траш, траш и пак траш.
Фънки - без коментар - важното е да има сланина и пийене.
Изобщо тази седмица освен да ядат и пият, дали завързаха и разговор, аз поне не видях!

# 1 210
  • София
Тупарев си е Тупарев. За него всичко е Биг Брадър и не може да се оттърве от тези навици.

# 1 211
Отвратително държание на гостите снощи, направо стигнаха дъното на простащината и плиткоумието си. Ядосах се заради Деси, с такова желание да предложи и приготви вечерята в чудесния си дом, а тия се изср@ха с държанието си. Тая кисела краставица Жана не мога да повярвам, че е същото момиче, което харесах преди години заради таланта. Липса на всякакъв такт и възпитание, физиономията ѝ изкривена от мръщене и повяхнала от лоши навици й лош характер, а в началото като свежест ми напомняше Ванеса Паради-нищо общо вече. Сега е едно кисело завяхващо мрънкало. Това не яде, онова не яде, насила сякаш я карат да участва в шоу, в което се ЯДЕ. Такава драма със сметана, царевица, плодове и не знам какво още. Хляб и зъби да ѝ бяха сервирали най-добре! Тая срещу Деси да тича, не може да я стигне по класа, възпитание и постижения. Важи и за другите, впрочем-малкото комплексирано брадпитче, кръчмар Коце и чичо им Фънки - той поне по-сдържано се държа и не посмя да се репчи.
Деси е страхотна жена, факт е, че не е мръднала външно от 20 години сигурно и спокойствието на доволния от живота си човек е изписано на лицето и в поведението ѝ. Имала съм случай да общувам с нея в неформална обстановка и е страхотно забавен, чаровен и естествен човек.
Жанчето ще се самозатрие и никой няма да я помни до 2-3 години, много злоба и лошо възпитание лъха от нея...

# 1 212
  • София
Аз така и не разбрах с какво Деси предизвика у смотаните си гости такъв хейт. Жана, да речем, някаква завист изкривена я яде, ами другите трима идиоти? Нито е била конфликтна предните вечери, нито като домакин се държа зле...?!
Нямах отношение към Деси преди, но благодарение на Черешката вече имам, доста положително при това. Каквито и недостатъци да има, те се изгубиха на фона на смрадта, която се носеше от останалите.
А менюто ѝ беше разнообразно, лично приготвено, топло и даже с реверанс към предпочитанията на някои.

# 1 213
Вчера гледах видео за американски знаменитости, които вече са персона нон грата и не ги канят никъде.  Една голяма част бяха хора с проблеми с наркотиците и закона. Жана, доколкото четох из нета, е имала хем проблеми с наркотиците, хем със закона - как е възможно да продължават да я лансират? Изглежда ми абсолютно недопустимо и невероятно? Колко силен гръб има това същество? Разбирам да беше красива - бих допуснала, че е любовница на някого, а тя е изключително противна на външен вид...

# 1 214
Жана е такова дъно. Можеше да се възползва от малкото симпатии, които спечели в Маскираният певец и да пооправи пропадналият си имидж. Джийсън, Брат му Луис и последният да затвори вратата бързо забрави, че Деси единствена се държа прилично по време на неговата вечеря, но вместо да върне жеста, предпочете да се присъедини към глутницата.

Общи условия

Активация на акаунт