🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 2)

• 71 855
  • 1 438
  •   1
Отговори
# 1 215
Деси сигурно е била в тоалетната, защото записът зад кадър беше сниман там.
Но и за друго да е била пак е долно изказването

# 1 216
  • София - Рим и обратно
Ами не знам колко я лансират. Моя приятелка журналист, твърди, че никой не иска да работи с нея...

# 1 217
  • София
Единствено Коцето беше малко по-положителен, направи коментар и за Жана, че нищо не ядяла, а всъщност всичко си изяжда. И в оценките за мен беше реалистично 9. Деси почти не беше на масата, а това си е минус. Дори и да беше нормална вечеря без такива идиоти, бих намалила за това. Аз така и не разбрах какво толкова става постоянно, нали пържолите бяха мариновани предварително и ги пече на фурна и прави бърз сос за 5 минути, явно е от хората, които се суетят.

Деси винаги ми е била много симпатична, визуално не ми харесва как си прибира два кичура по бузите, приличат на бакенбарди.

# 1 218
Аз да ви кажа не искам да дават плакета на Деси. Тя си има вече и  ѝ е бил даден от хора, които са я оценили. За какво ѝ е още нещо, което да напомня за тази кошмарна седмица. Като му е мерак на Коцето да го взима и да се радва каква помия символизира.

Пропуснах да кажа, че и фирма за основно почистване бих си викнала, както и такава, която да ми напръска срещу вредители, че кой знае какви паразити влачат със себе си тези хора.

# 1 219
Абе направо смени апартамента Joy
Идеята е Манчо да им покаже на тези колко прекалиха дори и да не ѝ дава плакета.

# 1 220
Според мен тази седмица плакет не бива да бъде връчван на никого. Идеята бе тотално опорочена. Деси така или иначе си има своя заслужен отпреди.
Сега да видим има ли Манчо мъжки атрибути..

# 1 221
  • Viena
Манчо, дали ще получи нашето виртуално потупване? 😁

# 1 222
Ще го даде на Жана, мисля. Тя нали изкара 40?

# 1 223
Фънки има 40 , предпочитам Константин да спечели, поне може би, ще приготви нещо сам.

# 1 224
Как на Жана?!?!? 😳 Не ѝ дадоха 40 по спомен, май Деси и Дбл дадоха 8-9 някъде, ако не и Коцето. Точките се смятат и с тези от задачата, тъй че и там трябва да са максимални. Не мисля, че ще го даде на Фънки въпреки пълния резултат, защото той нищо не сготви. Ако на Коцето никой не му помага там ще отиде. Разбира се най-добре при никого, но не вярвам да има чак такива т*пки Манчо.

# 1 225
  • София
И аз мисля, че тази седмица не трябваше да има плакет, но е дал.

# 1 226
Ха, написах на страницата на Черешката, че Фънки трябва да внимава да не настине, защото от БАБХ ще го вземат на прицел, и ми изтриха публикацията. Написах го пак - сега сигурно ще ме блокират от страницата (все едно ако искам, не мога да коментирам от друг профил) JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 227
Жана получи 35 точки, заради пурата на Фънки, което също не беше справедливо. 
Много съжалявам, че едно добро предаване го превърнаха във формат, лансиращ интриги и скандали.

# 1 228
И аз мисля, че тази седмица не трябваше да има плакет, но е дал.
Знае ли се на кого и дали е проявил мъжество?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 229
Малко от профила на Деси за снощната гавра:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт