Защо мъжете са такива?

• 21 584
  • 577
  •   1
Отговори
# 120
Рудолф, понеже мен обвиняваш в избирателно четене питам, за теб нормално ли е да имаш връзка с жена, която нищо не разказва за себе си. Щото то да се свържеш с другия значи именно това- да потърсиш душевността му; да разбереш интимните му страхове, щения и т н. Не съм подминала приласкаването, а казах, че то не е за всеки. И трети пост казвам, че не искам да уязвя автора на поста, а че не се съгласявам това да бъде нормално или наречено мечта. Ебаси мъжете казах, а не ебаси автора на поста!

# 121
Аз разбрах, че Вики смята брака за неестествено състояние и всички успешни бракове са всъщност за пред хората, изхождайки от личният си опит с кръшкащи и скучни мъже.
Бих ѝ казала, че просто е изтеглила късата клечка. Имала съм две съвместни съжителства с мъже и нито единият не се оказа скучен кръшкач. Вярно първият беше психо насилник, но бързо се усетих и го зарязах. Вторият е ММ, с който имам прекрасна връзка. И двамата не намираме брака ни за неестествено състояние, нито си кръшкаме, нито имаме желание. Още повече не ми се налага да го спирам да не кръшка. А представи си съм много далеч от описаната от теб картина на "жена мечта" . Последно време даже и не готвя 😂

# 122
Разбира се, че мъжете (и жените) не са еднакви- всеки е на различен етап от своето развитие. Но трябва да имаш достатъчно опит за да познаваш хората.
Аз като искам да опозная някого, го оставям в някакъв момент да води разговора. Интересувам се какви теми го вълнуват и доколко задълбочени са разсъжденията му. Повърхностното лъсва веднага... ясно е, че у такъв човек не може да се разчита на морал, принципи и ценности- голямото его ги изключва. Такива хора държа на емоционална дистанция.

Не е лошо да се интересува човек, все пак важно е и какво ще разбере от евентуални "задълбочени разсъждения" Wink
Аз се въздържам да обяснявам струнната теория пред хора със счетоводно мислене.

# 123
  • Linz
Разбира се, че мъжете (и жените) не са еднакви- всеки е на различен етап от своето развитие. Но трябва да имаш достатъчно опит за да познаваш хората.
Аз като искам да опозная някого, го оставям в някакъв момент да води разговора. Интересувам се какви теми го вълнуват и доколко задълбочени са разсъжденията му. Повърхностното лъсва веднага... ясно е, че у такъв човек не може да се разчита на морал, принципи и ценности- голямото его ги изключва. Такива хора държа на емоционална дистанция.

Не е лошо да се интересува човек, все пак важно е и какво ще разбере от евентуални "задълбочени разсъждения" Wink
Аз се въздържам да обяснявам струнната теория пред хора със счетоводно мислене.
А най-интересно ми е събеседникът с какво смята, че е подходящо да занимава вниманието ми.

# 124

А най-интересно ми е събеседникът с какво смята, че е подходящо да занимава вниманието ми.

И може би дали изобщо е подходящо да го занимава (вниманието)?
 Simple Smile

# 125
Смятам ,че няма мъж,който да отхвърли възможност за секс,независимо от това дали е женен или не.При раждане на дете секса намалява,а тогава светва една червена лампа при която си казваме,леле вече не е като преди,я да пробвам дали още съм вървежен .Мъжкото самочувствие се влияе основно от женското внимание,независимо дали ще се стигне до изневяра или не.Имах един съученик,който излизаше с момичета,завърташе им главите целуваше и ги зарязваше-омръзвало му,а не правше секс с всяка.Основната движеща сила е егото и лова на женски екземпляри.И свестните биха кръшнали,но те са свестни ,защото не особено често имат успех с жените.

# 126
Смятам ,че няма мъж,който да отхвърли възможност за секс,независимо от това дали е женен или не.При раждане на дете секса намалява,а тогава светва една червена лампа при която си казваме,леле вече не е като преди,я да пробвам дали още съм вървежен .Мъжкото самочувствие се влияе основно от женското внимание,независимо дали ще се стигне до изневяра или не.Имах един съученик,който излизаше с момичета,завърташе им главите целуваше и ги зарязваше-омръзвало му,а не правше секс с всяка.Основната движеща сила е егото и лова на женски екземпляри.И свестните биха кръшнали,но те са свестни ,защото не особено често имат успех с жените.
По-голяма глупост не бях чела скоро.

# 127
Рудолф, понеже мен обвиняваш в избирателно четене питам, за теб нормално ли е да имаш връзка с жена, която нищо не разказва за себе си. Щото то да се свържеш с другия значи именно това- да потърсиш душевността му; да разбереш интимните му страхове, щения и т н. Не съм подминала приласкаването, а казах, че то не е за всеки. И трети пост казвам, че не искам да уязвя автора на поста, а че не се съгласявам това да бъде нормално или наречено мечта. Ебаси мъжете казах, а не ебаси автора на поста!

Не обвинявам никого за нищо. Нека се разберем. Вие коментирате написаното от Виктория от Милано, аз казвам какво виждам във вашия коментар.
Мненията ни и на двамата са субективни. Самата Виктория писа в смисъл по-близък до този от моя пост.

Защо да съм осакатена? Не се чувствам така и не виждам защо да ти става мъчно. На мен ми е мъчно за всички фригидни жени около мен, които само следят какво ще кажат хората, как да се представят, как да ги хареса обществото, дори мъжът им през това време дори да има извънбрачно дете (и това сме го виждали). Но за женките е много важно как се представят пред обществото, какво то мисли за тях. Драйфа ми се от такива работи. Но много жени градят щастието си върху това, от което на мен ми се драйфа. Не ги съдя. Щом им харесва, коя съм аз, за да съдя. Но те не пропускат да кажат, че на мен нещо не ми е наред. Не, всичко ми е наред. Simple Smile

# 128
И аз съм съгласна с летящата- прочетеното между редовете говори много. За да има Виктория успешна продължителна връзка ще й е нужна промяна на настройките на доста дълбоко ниво. Изначално подходът й е грешен. Но всичко се учи.
Според мен е манипулатор, стремящ се да прилапа хора с проблеми, спасява ги, прави ги зависими от себе си, а те за "благодарност" се усещат и бягат. Тоест изградена нейна стратегия.

# 129
Постът показва нещо сбъркано не в частта секс... Той е част от всяка връзка. В приласкаването, изслушването и готвенето не забелязвате ли нещо, Rudolph? Къде е щастието на дамата в това описание? Излиза, че тя спазва всички съвети за перфектната съпруга от преди сто години, когато жената не е била третирана по-различно от собственост. Мислите ли наистина, че подобно поведение е нормално за жена през 2019-та година?

# 130
  • Linz

И може би дали изобщо е подходящо да го занимава (вниманието)?
 Simple Smile
Това въобще не е мой проблем.
Мой проблем е колко дълго ще му позволя това занимание.

# 131
Остави щастието. Самият изказ е сбъркан - слушам ги, чукам ги, храня ги. Fearful с
Сякаш търси да замести лошата майка, която не са имали, че и нещо повече.
Евала на мъжете, че не са се вързали.

# 132
Кое поведение е нормално за жена през 2019-та година е въпроса за 1 милион долара.
Ако питате мен, старая се да не давам определения за нормалност и ненормалност.
Може и да не ми се получава на 100%, но нали намерението е важно Wink
Във всеки случай не виждам нищо укоримо в написаното от Виктория.
Да не пропускаме, че много пишещи тук го правят за забавление или упражнение. Не е нужно да приемаме написаното за неоспорим факт.

# 133
Нейния пост ми напомни за слончетата като малки как им връзват крачето и после, уж големи и силни, ама не смеят да мръднат. Изобщо няма да и давам наклон, ако тя си харесва живота, но отказвам да го приема за нормално, еле па мечта. Да, такава е функцията на жената да "отдава" енергия, внимание и т н, но в природата и също е да иска да задържи, да изгради. Какъв е тоз мъж, който хапва и олабва и ми излива емоционалния си багаж, а дори не е разбрал коя е любимата ми книга примерно?

# 134
Алиса в страната на чудесата?

Общи условия

Активация на акаунт