Защо мъжете са такива?

• 21 592
  • 577
  •   1
Отговори
# 105
Омъжвала си се от скука, или с някакви надежди, че няма да ти изневеряват?
Че какво ти пречи да живееш без обещания и как нещо, което ти не обещаваш, го чакаш от другия, не разбрах.

Не. Пристъпвам към мъжете с уважение. Изслушвам ги. Всички са със сложно детство и вещици за майки. И ужасни бащи. Не съдя. Не разказвам за себе си. Просто ги приласкавам. Готвя. Обгръщам ги със спокойствие. Представям се добре в секса. Храня ги и ги чукам прилично. Ако някой реши да бяга от това - коя съм аз, да се противопоставям? Свободен е да прави каквото си иска. Нищо не обещавам. Нищо не искам да ми се обещава. Simple Smile

Жената-мечта !!!
И все недооценена.
Влизам ти в положението, и при мен така. Храня ги, това онова, тия три работи, и пак все на недоволни женици попадам.
Една осакатена жена била жена-мечта. Мъчно ми стана, и за двата пола!

# 106

Тва женската завист няма граници!
Вие как разбрахте, че момичето е осакатено, който и смисъл да имате предвид?
Аз прочетох какво е написала, и ако не е иронична, то направо е мечта. Ако го е писала със сарказъм - още повече. Има и изключително рядко срещаното у жени чувство за хумор.

# 107
На мен, Рудолф, ми домъчня от коментара и. Звучи толкова примирено. Каква е тая мечта-в която жената не разказва нищо за себе си; прави сносен секс и нищо не очаква?! С това ли вие, мъжете, свързвате жените. Никаква завист не изпитвам, напротив, сякаш "преживях" този пост. За това на нея желая да си срещне партньора, но не смятам, че към такива отношения трябва да се стремим.

# 108
На мен, Рудолф, ми домъчня от коментара и. Звучи толкова примирено. Каква е тая мечта-в която жената не разказва нищо за себе си; прави сносен секс и нищо не очаква?! С това ли вие, мъжете, свързвате жените. Никаква завист не изпитвам, напротив, сякаш "преживях" този пост. За това на нея желая да си срещне партньора, но не смятам, че към такива отношения трябва да се стремим.

Тя не пише само за секс. Пише, че ги приласкава, че ги обгръща със спокойствие. Това за мен е чудесно.
Бих попитал вие защо сте прочела в поста ѝ само за секса и липсата на очаквания? Нали не мислите, че от прочетени  3 реда в анонимен форум можете да разгадаете душата на човек? Е, добре де, на жена.
Simple Smile
Кой с какво свързва жените, не зная. Знам само аз с какво свързвам точно определени жени, не всички. Ако ви интересува отговор на някой определен мъж, питате конкретно него, а не "мъжете".

# 109
Рудолф, много добре съм прочела поста и. Както казах, "съм влязла в обувките му". Някои жени умеят да четат м/у редовете. Именно за това по никакъв начин не целя да омаловажа автора на поста!
Да приласкаваш и обгръщаш със спокойствие не може към всеки; и уви, всички имаме очаквания към хората. Ти също, които не са се случили.

# 110
Омъжвала си се от скука, или с някакви надежди, че няма да ти изневеряват?
Че какво ти пречи да живееш без обещания и как нещо, което ти не обещаваш, го чакаш от другия, не разбрах.

Не. Пристъпвам към мъжете с уважение. Изслушвам ги. Всички са със сложно детство и вещици за майки. И ужасни бащи. Не съдя. Не разказвам за себе си. Просто ги приласкавам. Готвя. Обгръщам ги със спокойствие. Представям се добре в секса. Храня ги и ги чукам прилично. Ако някой реши да бяга от това - коя съм аз, да се противопоставям? Свободен е да прави каквото си иска. Нищо не обещавам. Нищо не искам да ми се обещава. Simple Smile

Жената-мечта !!!
И все недооценена.
Влизам ти в положението, и при мен така. Храня ги, това онова, тия три работи, и пак все на недоволни женици попадам.

Защо да съм осакатена? Не се чувствам така и не виждам защо да ти става мъчно. На мен ми е мъчно за всички фригидни жени около мен, които само следят какво ще кажат хората, как да се представят, как да ги хареса обществото, дори мъжът им през това време дори да има извънбрачно дете (и това сме го виждали). Но за женките е много важно как се представят пред обществото, какво то мисли за тях. Драйфа ми се от такива работи. Но много жени градят щастието си върху това, от което на мен ми се драйфа. Не ги съдя. Щом им харесва, коя съм аз, за да съдя. Но те не пропускат да кажат, че на мен нещо не ми е наред. Не, всичко ми е наред. Simple Smile

# 111
Поздрави Вики - като чета какво пишеш си жена мечта Yellow Heart
Има си мъже, които не изневеряват - много често те са творчески натури и си имат хобита. В свободното си време се занимват с нещо, което ги овлича и не търчат покрай жени. Просто имат по-интересни занимания.

# 112
  • Linz
Разбира се, че мъжете (и жените) не са еднакви- всеки е на различен етап от своето развитие. Но трябва да имаш достатъчно опит за да познаваш хората.
Аз като искам да опозная някого, го оставям в някакъв момент да води разговора. Интересувам се какви теми го вълнуват и доколко задълбочени са разсъжденията му. Повърхностното лъсва веднага... ясно е, че у такъв човек не може да се разчита на морал, принципи и ценности- голямото его ги изключва. Такива хора държа на емоционална дистанция.

# 113
  • София
Съгласявам се с летяща. Но не се учудвам,че на тукалните екземпляри им допада примирено и обслужващо отношение от жена, винаги попадаща на инфантилни егоисти, повредени от майките си. Това е pattern. И то токсичен, ама предполагам е много вкусна хапка за някои от пишещите тук. Логично.

# 114
  • София /Абсурдистан
Манталитет е това...

# 115
Звучи психо. Чукала и ги хранела... Astonished
Да не говорим, че има типаж, който е решила да спасява. Такива неравностойни отношения приключват като се поизчерпа целта, не се градят.

# 116
Не ми стана ясно - има фригидни жени с мъже с извънбрачни деца в обкръжението си или намекът е, че ние сме фригидни, защото не разбираме кое му е забавното да спасяваш мъж с трудно детство и майка - психопат? Flushed

# 117

Звучи психо. Чукала и ги хранела... Astonished
Да не говорим, че има типаж, който е решила да спасява. Такива неравностойни отношения приключват като се поизчерпа целта, не се градят.

Същото мислене като на летящата. Прочетете какво съм ѝ отговорил. Това, че вие сте се взрели в частта от отговора на жената, засягаща секса и храненето, не значи, че тя е писала само за това. Означава, че вие само това сте разбрала.

# 118
  • София
Да бъдеш мила и приласкаваща, когаго срещу теб стои добър и оценяващ мъж може да е мечта. Но когато стои егоист, използвач (човека с бебето), имащ бъг още от майка си, те прави подметка. Така по- ясно ли е. Проблемът е поведението спрямо такива хора, а не поведението само по себе си.

# 119
  • Linz
И аз съм съгласна с летящата- прочетеното между редовете говори много. За да има Виктория успешна продължителна връзка ще й е нужна промяна на настройките на доста дълбоко ниво. Изначално подходът й е грешен. Но всичко се учи.

Общи условия

Активация на акаунт