Защо мъжете са такива?

• 21 536
  • 577
  •   1
Отговори
# 390
.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 02:03 от Doppel T

# 391
  • София
Ам, Допел, аз съм дикретна, но твърда. Ти прати, пък аз си гарантирам с името, `се пак!
Упражнения не, не, неее.

# 392
Пак изтървах нещо... Кога стигнахте до пози, изискващи медицинска помощ? Grinning

# 393
  • Пловдив
Здравейте, много ми е тъпо, когато женени мъже се опитват да започнат паралелна връзка или ей така просто за спорта се пробват с някоя жена... Съвсем пресен случай с един колега... Младо, много усмихнато и възпитано момче, семеен и има много хубаво детенце. И в един момент (буквално от нищото) започва да ми праща разни снимки и да ми пише глупости. Е, много съм разочарована! Как може?! Преди 2 седмици на дискотека с приятелки пак един екземпляр се опита да сваля моя приятелка, при положение, че е разведен с друга мацка от компанията, имат дете с нея и сега друга му роди дете... Е, това не са хора, честно... Всички ли са такива прасета?! Май няма изключения и може да се очаква от всеки....
Странно е, че заглавието ти предполага всички или повечето мъже, докато в текста в темата ти (първото мнение) се оказва, че се касае за твоя опит с двама.

# 394
Майко мила, някакъв кифльоч се гъбарка с вас (викторчето миланска, де Simple Smile,) а вие си оскубахте косите... или други подробности. Simple Smile Ай по - сИрьозно... Simple Smile

# 395
Таз Виктория, снощи като я прочетох умрях от смях 😂. Оправи ми настроението, че не бях на кеф.
Вики, дерзай! Залей ни с още от твоето творчество, много си ми забавна 😁

# 396
  • BG
Не разбирам защо я нападате. Аз и написах в началото, тъй като искаше нещо, което евентуално да я замисли. Ми не я е, явно. Жената си има разбиране и мнение. Вярно различно от на повечето, но не виждам това да е причина да я нападате непрекъснато. Още повече, едва ли знаете точно, как се е стекъл живота и.
И още - нападайки я, естествено, получавате адекватно отношение.

# 397
  • Агент под прикритие
Не разбирам защо я нападате. Аз и написах в началото, тъй като искаше нещо, което евентуално да я замисли. Ми не я е, явно. Жената си има разбиране и мнение. Вярно различно от на повечето, но не виждам това да е причина да я нападате непрекъснато. Още повече, едва ли знаете точно, как се е стекъл живота и.
И още - нападайки я, естествено, получавате адекватно отношение.

+1
И то това не е само в тази тема, а във всички по принцип. Само дето "нападащите" никога не отчитат, че вършат нещо такова, от тяхната камбанария всичко си е ок.

# 398
Не одобрявам начина на представяне на мнението и крайността при обобщаването, но е факт, че дамата е права за много неща.

# 399
  • Linz
Работата е там, че тя пропуска градивните мнения към нея и от позицията на по-разбираща  разяснява на аудиторията какви заспали п...ки са, понеже имат доверие на мъжете си. Което дразни четящите, но най-вероятно го прави умишлено.
Разбира се, всеки има право на мнение, стига да не се опитва да просветли другите и да ги вкара в правия път.

# 400
Най-вероятно никой не би я нападнал, ако пишеше само за нейният си живот и нейният опит с мъжете. Тя обаче пише за всички мъже и всички семейства. Едва ли е влязла във всяко едно семейство и е спала със всеки един мъж, ако не е, постовете ѝ са несериозни.

# 401
Работата е там, че тя пропуска градивните мнения към нея и от позицията на по-разбираща  разяснява на аудиторията какви заспали п...ки са, понеже имат доверие на мъжете си. Което дразни четящите, но най-вероятно го прави умишлено.
Разбира се, всеки има право на мнение, стига да не се опитва да просветли другите и да ги вкара в правия път.
Именно.Мъжете ни ни бият,изневеряват,а ние патките им вярваме,и т.н.и т.н.
Това,че някой е нащастен и не вярва в любовта,не значи че я няма.

Последна редакция: сб, 01 фев 2020, 16:39 от Bobchita

# 402
Тя разбира се знае от първо лице. Най-вероятно е спала с мъжете на всички бг мами.
 Виктория, чакам снимка и истинските ти имена и довечера ще подложа ММ на кръстосан разпит, кога е спал с теб. Това понеже пося съмнение в мен, или квотбеше там 🤣🤣🤣😁

# 403
Тя разбира се знае от първо лице. Най-вероятно е спала с мъжете на всички бг мами.
 Виктория, чакам снимка и истинските ти имена и довечера ще подложа ММ на кръстосан разпит, кога е спал с теб. Това понеже пося съмнение в мен, или квотбеше там 🤣🤣🤣😁
Ааа,по-добре си трай да не ядеш бой!Аз тъкмо прогледнах с едното око,не ща зорлем да се навирам в големите шамари.

# 404
Ааа, не ММ само любовницата бие. Така сме се разбрали 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт