Защо мъжете са такива?

• 21 566
  • 577
  •   1
Отговори
# 225
Интересно, ако мъжете, които търсят жени като майките си, са чехльовци, какви трябва да са жените, които търсят мъж като бащите си.... Thinking
Просто разсъждавам на глас. Laughing

Аз тук рядко съм срещала жена да споделя, че предпочита мъж като баща си. Сигурно щото са кръшкачи и неподходящи, не знам.
Не знам от майките кво зависи. Нищо, освен да раждат, да влагат ресурс и да се жертват Simple Smile

# 226
Аз тук рядко съм срещала жена да споделя, че предпочита мъж като баща си.
То не е ли чисто подсъзнателно всъщност?

# 227
  • София
Нормално е човек да има цели за след 5г.
Има си и неамбициозни хора, но е по- добре да не коментират локвите на другите. Иначе няма лошо, за почти всеки влак си ина пътници.

# 228
  • Агент под прикритие
Аз тук рядко съм срещала жена да споделя, че предпочита мъж като баща си. Сигурно щото са кръшкачи и неподходящи, не знам.
Не знам от майките кво зависи. Нищо, освен да раждат, да влагат ресурс и да се жертват Simple Smile
Дренка, на чисто подсъзнателно ниво е и се среща най-често при тези с т.нар. daddy issues. Деца на разделени семейства (където родителите се са разделили не по най-добрия начин) или на такива семейства, където бащата ги е неглижирал с майката (заедно и поотделно).
Търсят това, което не са имали като малки.
Също така, приеми "някой като баща им"  И буквално: големи възрастови разлики с мъжа.

Не знам дали някога въобще ще срещнеш някоя, която да ти каже нещо такова. Можеш само да наблюдаваш.

# 229
Ех, тая възрастова разлика, бре!
Сигурно затова напоследък често се наблюдават жени над 40 с предпочитания към 25-30 годишни.
Хич не ми се дълбае в такава посока, имах предвид само и единствено отношенията в семейството и избора на “подходящ” мъж.

# 230
Дренка, на чисто подсъзнателно ниво е и се среща най-често при тези с т.нар. daddy issues. Деца на разделени семейства (където родителите се са разделили не по най-добрия начин) или на такива семейства, където бащата ги е неглижирал с майката (заедно и поотделно).
Търсят това, което не са имали като малки.
Също така, приеми "някой като баща им"  И буквално: големи възрастови разлики с мъжа.

Не знам дали някога въобще ще срещнеш някоя, която да ти каже нещо такова. Можеш само да наблюдаваш.

Защо мислите, че никой не би го казал? Моят случай е такъв. С баща ми не сме контактували последните 21-22 години. Сега убеждавам ММ колко забавно ще е в Disneyland. Той ме научи да карам колело, да дишам правилно, докато плувам... И той е наясно, и аз. Съвсем осъзната ситуация е.

# 231
  • Агент под прикритие
Е, всяко правило си има изключения... Simple Smile

# 232
  • BG
Е, всяко правило си има изключения... Simple Smile
Tai Cho ли имаш предвид. Ако да, тя май е тотално изключение.

# 233
Стана ми любопитно - защо тотално изключение? Flushed

# 234
  • BG
Мъжете чехльовци Joy са предимно мамини синчета. Най-често майките им приличат на жените им. Такива си търсят, макар че харесват друг тип жени. Свикнали са някой да ги контролира, обгрижва и да им казва какво да правят, понеже иначе не знаят как да си организират живота. За тях ролята на жената е да върти къщата, гледа децата и да създава схема кой, кога, какво.

Затова толкова често жените се оплакват, че мъжът им е като едно от децата. И когато жената им свие сармите, защото ѝ е дотежало усещането, че семейството се крепи на нея, ходят и мрънкат лицемерно зад гърба ѝ, или си хващат любовници, за да си вярват, че имат свобода. Всъщност те ако са свободни - не знаят какво да правят с тая свобода.

Нормална жена не може да изтърпи дълго такива, защото липсва инициатива в тях и контрол, план на собствения им живот. Нямат цел, мечти и идея за развитие. Карат - ден да дойде, друг да мине. И като ги питаш как си представят живота след 5 години, ти отговарят в най-добрия случай с : "Ми искам да си позволявам повече неща, и да ходя по екскурзии".Joy Аман от инфантилни мъже. И аз да се оплача. Blush
Нямат цел, мечти и идея за развитие. Карат - ден да дойде, друг да мине. И като ги питаш как си представят живота след 5 години, ти отговарят в най-добрия случай с : "Ми искам да си позволявам повече неща, и да ходя по екскурзии".Joy Аман от инфантилни мъже. И аз да се оплача. Blush
Я сподели малко повече...

Ти какви цели, мечти и развитие очакваш в идеалния случай?
Ти ако си на 35-40г. (така те преценявам), предполагам мечтите и целите са ти съвсем материални - дете, дом, ако си нямаш, ако пък ги имаш - тяхното добруване.
Винаги жените ме изумяват с тяхната мания за развитие на мъжа, а те самите тъпчат в една локва години наред.

Можеш ли да си представиш твоя живот след 5г?
Аз лично не мога да си го представя, никой не е господар на утрешния ден.
Трудно ми е да си планирам лятната отпуска или организацията за следващата Нова Година, а се имам за организиран и отговорен.

Не знам, разкажи?
Аз лично две големи цели изпълних миналата година, за които чаках две години преди това. И имам още занапред, само да съм жива и здрава и детето и то.
И мъж като баща ми не желая-с манталитет жените да слугуват на мъжа, ми не мерси. Никога повече!

# 235
  • BG
Стана ми любопитно - защо тотално изключение? Flushed
По много причини, но едва ли желаеш да описвам сега. Изключение в добрия смисъл, да не останеш с погрешни впечатления. Simple Smile

# 236
Виц:

Кацам на летище София след дълга командировка.

Не мога да включа телефона, батерията е паднала. Мога да го заредя в барчето, но най евтината поръчка е 3 лева.

Помислих си "Няма да дам 3 лева" и хайде в таксито за вкъщи.

Прибирам се. В спалнята жена ми с някакъв мъж ще счупят леглото.

Тихо излизам и се връщам на летището. Поръчвам вода за 3 лева и си зареждам телефона. Обаждам се, че съм кацнал и се прибирам след малко.

Жена ми ме посреща радостна и гальовна. Всичко е чисто и подредено. На масата ме чакат сочни пържоли и бутилка от любимата ми ракия, салати и мезета.

Хапвам, целувам се с жена си, попийвам, целувам се с жена си и си мисля, че за някакви си 3 лева каква жена щях да изпусна!

# 237
Това е старо - на тираджиите и моряците: Няма сега за едни 5 стотинки (толкова струваше уличният телефон, ама ти сигурно не си и чувал за тая "екстра" от преди Новата ера на мобилните телефони) да си развалям семейството, я!

А един хляб (бял) беше 40 стотинки по него време.

# 238
  • BG
Две, Сапфир, две(2ст), ама нали безплатната любов комунистите я били измислили.

# 239
Еее, чак такава древност с 2 ст. не помня! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт