Електрически перфоратор Parkside: удобен, полезен и мултифункционален

• 16 011
  • 516
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Първоначално се сещам за направата на рафтове, но сигурно мъжът ми би му намерил и много други приложения. Simple Smile

# 391
  • in Wonderland
Във всяка къща трябва да има такъв полезен уред.
За етажерки, лавици, за монтиране на мебели и др.

# 392
За въртене на една стена, която искаме да премахнем и да усвоим терасата.

# 393
Ще подпомогне ремонта в кухнята, който предстои през пролетта. А и един такъв инструмент е полезен във всеки дом. Винаги има нужда от него.

# 394
Бих го използвала за пробиване и разбиване.

# 395
Оооо, вече виждам за какво ще го ползва половинката ми Simple Smile
Преди Коледа разглобихме (двамата Simple Smile ) една стара ракла. Понеже материалът е добър, ми дожаля да го хвърля. Та тези плоскости ги виждам като едни рафтове в мазата вече Simple Smile

# 396
Ще свърши чудесна работа за монтирането на новите ни етажерки! 🍀

# 397
  • Варна
Бих го ползвала при всякакви ремонти, полесна джаджа изглежда. Най-първо, за сваляне на плочките в банята, изнервят ме, не ми харесват и бих искала да ги сменим в най-скоро време.

# 398
Веднага би влязъл ударно в предстоящия ремонт Simple Smile

# 399
Аз бих го използвала за пробиване на дупки, за да не чакам винаги приятелят ми да ги прави Simple Smile

# 400
Пролетта ще правим основен ремонт в банята и ще ни трябва да направим дупки за кабелите.

# 401
Лично аз ще го ползвам за поправка на мебели, за закачане на картини, както и за други дребни ремонти, които възникват в ежедневието. Точно перфоратор бих използвала, понеже не е необходимо да се прилага голям натиск.

# 402
  • Пловдив
Обичам да разнообразявям интериора в жилищата си и бих го ползвала за поставяне на картини/часовници, монтиране на етажерки и закачалки. Би послужил за укрепване на паянтовите мебели на вилата.... Практичен уред.

# 403
Предстои и ремонт на кухня и ще свърши идеална работа.

# 404
  • софия
За довършителните работи в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт