Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

• 62 549
  • 738
  •   2
Отговори
# 375
  • Свети Влас
Имаме фраг

ПСЛ: Понеже НЕ мога да редактирам горният коментар го слагам в нов....

# 376
Toni Helmy‎
до
 Турски сериали с превод- DIAMONDS Studio

📝 „Жестокият Истанбул“ 36 епизод

ОЗЕТ:
▪ Недим и Джемре са смаяни от истината, която научават!

Когато Башак се връща в имението с детето си, Джерен я очакваше шока на живота й! Преди Джерен да вземе бебето на ръце, Башак изчезва с детето!
Дженк, след като научава истината за майка си, ще отиде при баща си!

❓ В момент, когато Агях мисли, че той и синът му вървят рамо до рамо, каква ще бъде реакцията на Дженк към тази ситуация?

Сега последната дума се пада на Агях! В най-неочаквания момент за всички, той ще направи своя ход, за да обърне имението!

# 377
  • Свети Влас
Бахар снощи си изтри профилите в Инстаграм и Туитър. Все още не се знае, защо ги е изтрила...

# 378
Цирка е пълен как не разбраха,че името на Озан е преди името на много други в тоя сериал... Кьорвам истината и тя е че ми се спи като гледам Джемре с Недим то няма никва емоция направо все едно брат и сестра зорлем историята е асъл там Беркер ми е симпатичен но далеч от Сера просто в тоя сериал не ги виждам нито Бахар с Озан на зорлем работата гледай
Аз мисля,че Дженк ще каже аз си отивам за Америка а вие си гледайте работата бебето ако наистина е моето ще се погрижа но да се оженя за Джерен никога
Но бащицата Агях носи лист какво ли ще следва...да не коментирам какви обиди чета всеки божи ден по адрес на Озан ако не ги е срам ще го прокълнат да умре...жалка история

# 379
  • Пловдив
Някой хора се вкарват яко във филма и не правят разлика между човека и образа които ни показва. Историята яко се забатачи, сценаристите все още не знаят коя двойка как ще е, най- добре да не събират нито едните, нито другите, да свършват и да спрат да тормозят и актьорите и феновете. Дженк и Джерен могат да си отгледат детето и без брак, тъкмо започнаха да подобряват образа на Джерен и айде пак от Черна по- черна. Джемре не знае и тя какво иска, Недим като малко дете 🤷‍♀️

# 380
Джемре като си намери работа да си наеме и жилище. Тя вечно е в краката и на двамата.

Погледнах финала на епизода. Сякаш Агях гони Джерен от имението.

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 08:24 от tigasa1

# 381
# 382
Дженк и Джемре през моите очи....Направо ме болеше като правих тоя клип....

# 383
Toni Helmy
Модератор · 5 часа

✔️ Нови сценаристи!

Проекта #Жестокият Истанбул отново сменя сценариста. Оттук нататък сценарият на проекта ще бъде написан от Baikut Badem, Ozlem Yakıcı, Aisun Erdogan и Seda Chakyr ..

# 384
  • Пловдив
Тия и те прекаляват, да финализират вече и да си отдъхнах, първоначалната идея отдавна им се е изгубила и забравила.

# 385
Четирима ще го пишат. И пак, ако не го оправят смислен, значи и тях не ги бива.

# 386
Още колко ще сменят сценаристите? Направо се оляха. И тази неориентираност на Джемре ме дразни. Дано поне тези сценаристи да решат Джемре в Дженк ли ще е влюбена, или в Недим. Не ми се ще в последния епизод и последните минути да я съберат с единия. Побе да ни покажат кой ще е късметлията за сърцето й. Не знам тук дали е попадал спойлер, но четох, че Джерен щяла да се самоубие като се хвърли в морето и да повери сина си на Дженк. Вече взех да си мисля че може това да се случи наистина, защото Агях й каза да остави внука му и да се маха от имението. А аз мисля че ще грабне бебето и ще тръгне да бяга. Така исках да е с Недим, ама йок. А пък и това е само спойлер. Може новите сценаристи да са за добро и да ни изненадат.

# 387
  • Пловдив
Може на Бахар да и е писнало вече, играе толкова добре, а тук никакво раздвижване на образа няма. Определено бих следиш бъдещи нейни проекти както и на Дженк и Недим /не помня имената им/

# 388
Байкут Бадем напусна той беше Джемре и Недим фен останалите си продължават....

# 389
  • AMS
Привет на всички!!!
Останете в къщи!!! Бъдете здрави!!!
Нещо не мога да разбера напоследък постовете.
Доколкото схващам спряно е всичко
и даже го има в последния 36-ти епизод >>>

Общи условия

Активация на акаунт