Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

• 61 375
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Свети Влас
Да, заради Короновируса са спрени временно снимки и затова нямаше в Понеделник нов епизод. Но пък актьорите са доста активни в Инстаграм. Вчера е имало На живо с Бахарче и нейният
„ уж “ бивш приятел и Озан.

# 391
Според ВК можем да считаме, че филмът е свършил и наесен друго продължение няма да има.

# 392
  • Пловдив
Да бяха направили поне някакво подобие  на финал последните епизоди 🤷‍♀️
Живи и здрави, и те, и ние ще ги гледаме и в други проекти 🤗 само ситуацията да се нормализира.

# 393
  • Свети Влас
Няма официално изявление, така че всичко, което се пише са слухове !

# 394
Дано са само слухове. Ще бъде сериал-разочарование, ако не покажат някакъв финал.

# 395
# 396
Дори и с превод - репликите на този Надир (съюзника на Ойя) пак не ги разбрах.
 Ойя с каква логическа цел направи тази история с бебето? Ако някой е разбрал да сподели, ако може.

# 397
Аз разбрах, че Оя мислила, че е на Недим. Със сестрински чувства предполага, че той страда и му го връща.Обаче после преди да запали къщата, вече знае, че е на Дженк и ѝ е все едно и решава да подпали къщатат/ Башак с бебето/.

# 398
Дженк Карачай през моите очи...
Дано ви хареса!

# 399
  • Свети Влас
На 14.04 от 22:30 наше време ще има Живо включване със Сера, Бахар, Озан и Беркер. Беркер е направил канал в you tube, в който ще участват няколко актьори. - https://www.instagram.com/p/B-xLaEypkkS/
https://www.instagram.com/hosbisohbet/

# 400
Здравейте, момичета!

# 401
Toni Helmy‎
до
 Турски сериали с превод- DIAMONDS Studio
3 часа ·

#ZalımIstanbul

💥 !
Бахар Шахин по време в пряк ефир (на живо) съобщи, че е възможно заснемането на 37-та серия да започне на 15 май!

# 402
  • Свети Влас
Тя днес ме зарадва с две снимки на Беркер и нея. И на бебчо. Пишеше, че ѝ липсват.

# 403
Голям сладур е Бахар харесва ми тази мадама и е талантлива,но за Джерен семейно дори не можем да кажем същото сега заради баба ми започнах с превод отново и отново се сетих как се предлагаше като стока изключително гнусно ми ставаше не да вини баба си само тя можеше да каже не...не беше в позицията на Дженк който е бил на осем и мозъка му е бил на детски мисли
Много ме е яд,че няма как Джерен и Недим да са заедно заради всичко от преди ,а химията на Беркер и Бахар си беше много ОК за разлика от Джемре - Но след репликата,че очите и като на бебе и тн....хахахах
Мисля,че още тогава стана ясно колко е голяма сериозността на Недим към Джемре.За нея съм сигурна вече,но той да седне да се запита дали е влюбен или гони карез към братчеда - пардон брат си а тук съм убедена и в друго Недим знае,че Дженк му е брат

# 404
И аз много се чудих дали Недим знае, че с Дженк са братя. Но все си мисля че и той в последствие ще узнае. Black Rose, защо мислиш, че Недим знае, че Дженк му е брат?

Общи условия

Активация на акаунт