Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

• 61 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Малоумието удари тавана...заглавието на финала на кратко!
Чиста гавра с феновете какво мога да кажа друго.То стана ясно кое повече и се говори ама както и да е имам много да пиша,но все ще засегна някой затова не искам да обидя никого и ще си млъкна по цялата тема.
Само това ще напиша нямаше нужда да изтрепят всички за да си направят жалката двойка!

# 436
Здравейте приятели...изгледах ,току що последния преведен епизод и както бях писала в предишен пост-сериала го следях заради Джерен,но края ме разплака толкоз много,че си признавам ,още ми сълзят очите.....как па никой не го разбра това момиче и да му е опора...как все тази Джемре /която беше интригантка и тихомълком си плетеше кошницата/ обичаха ...не ми го побира акъла....никога не бих искала да имам в обкръжението си индивид като Джемре,която никога не беше до сестра си ..не се помъчи да я разбере...открадна и щастието и накрая КАКВО тя,ще е щастлива,а Джерен,която се бореше за любовта си и да им докаже,че не е лоша,никой не и вярваше,а на тихата вода вярваха/... си умря....злото победи...е финала беше за мен този епизод....не ме интересува продължението,което няма да гледам хич  не ми е еня,че Джемре,ще е щастлива с Надим.....щастие ,което е изградено с кръв,обиди,интриги за мен не е щастие.....край.....

# 437
Темата не се ли потдържа вече......е аз па започнах да гледам последния епизод и ато се почна едно тръскане по цимента от глезлата Дамла цели 10 минути...еееее не се издържа бе на гробищата не се тръска,но на цимента го избърса хубаво,а тоя Недим гледа като в калчища...защо не отиде на погребението на Джерен/вссе пак бяха женени/а Шениз не му е никаква....после и селската майка и Джемре много фалшиво си изиграха сценките за тайната..нито емоция,нито професионализъм...и как тъй припадна в ръцете на Надим ...то комшийката по-свястно припада....е не моа ги гледам тия,ще го изгледам може би след време...нещо взе да ме нервят тия.....

# 438
Четох, че Озан и Елчин Сангу ще играят в нов сериал. Казва се "И в скръб, и в радост". Информацията е потвърдена. Снимките започват на 17 юли. Елчин не ми е любимка на външен вид, но я харесвам като актриса и мисля че ще си отиват с Озан. А и предпочитам да го гледам с всяка друга, но май не и съ Сера. Също се преговаря в сериал да бъдат партньори Беркер и Хазар Ергючлю. И за тях ще се радвам. Просто Сера Кутлубей изобщо не ми хареса нито като външност, нито като игра в сериала.

# 439
От Сера и кахърния и бакъш байълдисах.Мерси да я заменим -" не заменимата"...
Проекта на Беркер ако стане ще се радвам и за него въпреки,че едва ли ще гледам не обичам тематика -едно време.Сценариста ще е Бурджу Гьоргюн - Кузгун ,Кара Севда...

Иначе Озан в края на тази седмица щели да имат костюмни проби ,а другата започвали със снимките лека полека....

# 440
Аз обичам на тематика - едно време, но ако краят ще е като на Кара Севда - не, мерси. Дотегна ми от гадни финали. Искам драма, тъга, но и усмивки и накрая щастлив финал.

# 441
Новия екип през моите очи

Ози в компания на Бурак Дениз

Слухаря казва,че първи епизод е бомба

# 442
Черна розичке, прекрасно клипче 😍 С нетърпение очаквам сериала им.

# 443
Здравейте, момичета,
надявам се да ме приемете при вас. Доста късно се реших да изгледам Жестокият Истанбул (преди да излъчат последните 2-3 серии), а когато ви намерих вече май не се пишеше в темата.

x BlackRose x, адмирации за трудът ти, клипчето се е получило страхотно Purple Heart
ЖИ го доизгледах само заради Озан, и сега ми е интересно как ще е новият сериал. Ще се радвам ако темата продължи да се води.
 За финал слагам промо трейлъра към "И в скръб, и в радост"

# 444
Блу, привет! Рафвам се, че те срещам и в тази тема. Разбира се, ще поддържаме темата, но за новия сериал ако искате. Или нова да направим 🤔
Аз веще и страница въя фейсбук стартирах. Заради Ози нямам търпение за новия сериал. Че и Елчин, Ясемин... Предчуствам, че ще ми хареса.

# 445
От моите ръце за темата от сърце!

Много хубав тийзър - свеж и песента на Нил мисля,че беше...Пърфекто даже не ми пропадна в очите детайла,че Яска стърчи над Озан.Харзиматичен и различен това мога да кажа само....отърсил ми се стори от оковите на Дженк.
Блу как намери дизито бих искала да чуя коментара ти....,че ЗИ не е за на всеки психиката...

# 446
x BlackRose x, като цяло ЗИ ми хареса. Много ми допадна играта на Озан, Бахар и Беркер.
Финалът ми беше тотално разочарование SadFrowningScream
Извинявам се на феновете на Сера, но не можах да я харесам като актриса и като излъчване. Въпреки това до края се надявах да съберат Джемре с Дженк. За мен след тази трансформация, която претърпя образа на Дженк, заслужаваше да бъде щастлив. Много се надявах и да дадат шанс на Джерен да бъде щастлива, за нея също на няколко пъти завиха към трансформация на характера и после - бам обратно в безумията.
След като изчетох това, което сте си споделяли тук разбрах, че са сменяли сценаристите хиляда пъти и ми стана ясно защо е толкова неориентирана сюжетната линия. За мен това е недопустимо, но... Като правиш филм и има основна идея - ами следвайте я докрая. До самия финал Джемре се държа така, сякаш е влюбена в Дженк, езикът на тялото, жестовете, мимиките, всичко говореше в тази посока. Колко пъти се хвърли да го защитава, колко пъти излъга, за да му помогне, как реагира, като разбра за връзката му със сестра и, как се държа преди развода, изобщо... на мен всички тези неща ми говореха точно това - влюбена е в Дженк, но не иска да го признае, защото тя нали е много "възвишена" и такива плейбои не са и по вкуса Unamused
Крещенето, шамарите и сълзите/сополите не са ми любими похвати, но съм приела, че това явно им е част от народопсихологията на комшиите, обичат си такива сцени, и ги вкарват масово в дизитата (или аз съм попадала на такива).
Майката ми беше много ревлива, както и Шениз каза - сълзите са нейното оръжие. Аз не съм особен фен на такова поведение. Шениз беше в другата крайност, беше готова на всичко, за да се спаси, дори да погуби дете, в това число и своето собствено. Болен мозък. Бабането си остана змия до края. Заради нея си отиде любимата и, единствената и внучка, и пак не и дойде акъла на тая жена Imp Дамла и Дживан бяха сладки, само дето не разбрах каква им беше ролята в целия филм Thinking Ще ми се да бяха вложили някакъв смисъл в тази посока също. Можеше да се получи много добър филм. Стана малко дълго, но като съм ви изпуснала, докато са давали сериите...
Заради актьорите, които харесах вероятно пак ще си го пусна някой ден, но следващия път ще го гледам без финалния епизод (или 2-3).

# 447
Блу, съгласна съм с всяка една твоя дума. Сера и на мен няма да ми стане любимка. И в още един сериал съм я гледала. Абе безлична ми е. Но много исках да съберат Дженк и Джемре. Той заслужаваше щастието. А накрая от нищото Джемре и Недим се оказаха женени с дете. Във финала единствено ми хареса, че Дамла и Дживан все пак са се събрали. Джерен не трябваше да умира. Сценаристите все някак мижеха да завъртят нещата, за да няма толкова мъртви и нещастни. Дженк си ми е фаворит и неговата история ме впечатли доста. Единственият образ, който успя до край да претърпи развитие. А Недим... Въпреки че го изкарваха изстрадал, много добър, инвалид, тормозен и нещастен... За мен беше това само в първите епизоди. После вече ми стана напълно безличен.

# 448
Selin, съгласна съм за Недим. Харесваше ми в началото и в последните 1 - 2 епизода, когато започна да се усеща какви глупости натвори и се пооправи. Времето, когато беше с рогата напред може и да е било оправдано според него за мъките, които е преживял, но аз не успях да го оправдая. Заради една Шениз направи толкова глупости. И не успя да разбере/приеме, че Дженк има огромни угризения за постъпката си. За него Дженк беше чудовище, не можа да проумее, че е бил уплашено и манипулирано от майка си дете. Тук между другото също имаха разминаване в действията сценаристите, защото в началото Недим реагираше позитивно на появата на Дженк, а после стана най-големия му враг. Но няма да зациклям в тези детайли. Пак ще кажа - заради Озан основно го изгледах сериала. Ако не бяха сменили толкова пъти екипите сценаристи и траекторията на сюжета, вероятно щеше да продължи наесен с трети сезон сериала Thinking

ПП. Пропуснах да напиша, че всъщност развръзката с Дамла и Дживан беше май единственото, което ми хареса във финалната серия.

# 449
Али Яаджъ я пуснал

За Недьо каквото мисля нищо от това не е хубаво.Препокриват ни се мненията малко или много
На сценаристите щях да им простя смърта на Дженк само ако имаше нормален начин на живот и Джемре го беше обикнала ето тогава щях да кажа боли,но има логика,а сега само боли и то велико

Общи условия

Активация на акаунт