Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

• 60 901
  • 738
  •   1
Отговори
# 525

Пожара е доста добре направен не напразно Джевдет Мерджан е толкова уважаван режсьор

# 526
Абонирах се за Войото и най-сетне видях,че утре Дженк се появява епизода е фул с него освен това озвучаването ми хареса доста неговото не е като на Озан,но си бива
Обожавам този клип!

# 527
Черна розичке, клипът наистина е страхотен. А уникалната музика толкова невероятно подсилва жестокостта и болката на Дженк.
Просто вече не знам какво бих могла да добавя за Дженк Карачай. Изгледала съм много турски и други сериали, но от история на мъже Дженк Карачай зае първо място в сърцето ми.

# 528
Черна розичке, клипът наистина е страхотен. А уникалната музика толкова невероятно подсилва жестокостта и болката на Дженк.
Просто вече не знам какво бих могла да добавя за Дженк Карачай. Изгледала съм много турски и други сериали, но от история на мъже Дженк Карачай зае първо място в сърцето ми.

Сел, ако не бяха го....накрая нямаше да сме в тази ситуация направо стана като незабравим за нас.Да не коментирам как беше описана любовта на този герой топ просто топ....

# 529
  • София
Добро утро. Не гледах клипчетата,  защото има в тях бъдещи моменти. Не искам да знам какво се случва напред. Като гледам сериал, предпочитам елементите на изненада.  За епизода снощи- изненадах се,  че Шиниз се просълзи и, и стана мъчно като дъщеря и спомена чичото.  Нещо ме зачовърка, и се замислих, дали тя не е имала връзка с чичото, и детето да е видяло нещо и това да е тяхната тайна? Нали му каза " че е видял нещо с неговите палави очички", и за това да не спира за го тормози. Тази я намразих от втората серия. До последната не знам как ще я издържа.

# 530
Добро утро. Не гледах клипчетата,  защото има в тях бъдещи моменти. Не искам да знам какво се случва напред. Като гледам сериал, предпочитам елементите на изненада.  За епизода снощи- изненадах се,  че Шиниз се просълзи и, и стана мъчно като дъщеря и спомена чичото.  Нещо ме зачовърка, и се замислих, дали тя не е имала връзка с чичото, и детето да е видяло нещо и това да е тяхната тайна? Нали му каза " че е видял нещо с неговите палави очички", и за това да не спира за го тормози. Тази я намразих от втората серия. До последната не знам как ще я издържа.
                        Същото си мисля и аз.Че  Шиниз е имала връзка с чичото и детето е видяло това.!Дори си мисля,че затова го ,,блъска,, с тези психотропни лекарства,за да не може да говори.

# 531
Скачам и аз в темата, надявам се приемате и нови! 💛
Загледах сериала по bTV, доста ме запали 🔥 и сега се чудя да вървя с епизодите с българския дублаж или да изгледам с бг-субс, докато не са ги махнали.. Не мога да се ориентирам само това, което дават по btv още 1ви епизод ли е (от турските)

# 532
Есенна магия, добре дошла при нас. Епизодите на български са все още от 1 еп. на турски. Тази вечер също ще бъде от първи епизод.

# 533
  • София
   Същото си мисля и аз.Че  Шиниз е имала връзка с чичото и детето е видяло това.!Дори си мисля,че затова го ,,блъска,, с тези психотропни лекарства,за да не може да говори.

Нали???
Иначе, не мога да си обясня тази гадина, че ще пророни и сълза за някой. Даже би трябвало, да е доволна, че чичото е починал и,им е оставил цялото богатство. За това тормози младежа. Ама и друго си мисля, че той не е толкова болен и инфантилен както го изкарват. Може да не е в ред,  но не и толкова зле.

# 534
Стоя, гледам отново клипчета между Дженк и Шениз и се чудя тази жена изобщо осъзнавала ли е какво причинява на родното си дете 🤔

# 535
За първи път ми се случва да гледам турски сериал и то защото са го похвалили на майка ми и тя го пусна снощи и на един дъх изгледах първите два епизода. Сега намерих тази тема и вие ме заинтригувахте още повече Grinning
А преди давали ли са го по нашата телевизия и мога ли да си изтегля всички епизоди с бг субтитри от някъде ?

# 536
Много си приличат младите момичета и едва ги различавам все още. А на тази червенокосата много й отиват лоши роли.

# 537
Стоя, гледам отново клипчета между Дженк и Шениз и се чудя тази жена изобщо осъзнавала ли е какво причинява на родното си дете 🤔

А другите се чудеха как може да постъпва така с Недим какво повече да говорим
Добре дошли на всички които виждам

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 12:56 от x BlackRose x

# 538
Голяма сцена беее....

# 539
Диди, тази ми е една от най-любимите им сцени, както и сцената му с Джемре след това.

А преди давали ли са го по нашата телевизия и мога ли да си изтегля всички епизоди с бг субтитри от някъде ?

Преслава, за пръв път го излъчват по наша телевизия. Сериалът е нов, той приключи през юни 2020. Дали може да се свали от някъде, не знам. Аз съм го гледала със субтитри в сайта на ASKIM.BG

Общи условия

Активация на акаунт