Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

• 61 347
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
За сега всички ми харесват като дублаж

# 511
Ааа, на Дживан дублажа не е ли точно на Виктор Танев ?

# 512
Ами то и на Беркер ми е същия остава да видим Озанчо утре

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 07:26 от x BlackRose x

# 513
Виктор трима мъже ще озвучава хахахах

# 514
Ами то и на Беркер ми е същия остава да видиш Озанчо утре
Явно го пазят за гвоздея на програмата. И в промото не му дадоха озвучението, и в епизода... Усещам, че ще ми хареса

# 515
Ами то и на Беркер ми е същия остава да видиш Озанчо утре
Явно го пазят за гвоздея на програмата. И в промото не му дадоха озвучението, и в епизода... Усещам, че ще ми хареса
Всякакъв глас да му сложат пак ще го разкраси бе
Имаше ли нужда от чакмата на Езел сега се питам?

# 516
Не знам. Пуснах си да гледам тоя Влад. Ще видим дали ще го изтрая. За мен няма значение чий реймек е, стига да играят добре и да го направят интересен. Но никой не може да замести Кенан/Езел

# 517
Не знам. Пуснах си да гледам тоя Влад. Ще видим дали ще го изтрая. За мен няма значение чий реймек е, стига да играят добре и да го направят интересен. Но никой не може да замести Кенан/Езел
Забога това ми е един от любимите сериали голям критик ще съм просто героите и всичко ми беше топ а за Кенан просто думи нямам той е висш пилотаж заедно с Йиит,Баръш Фалай и покойния вече Тунджел Куртиз

# 518
Май,май като гледам до утре няма да се появи нашия само по снимки и говорене ще го говорят ,но мисля,че сряда е кърпа вързана вече

Хубав ден довечера ще се "видим"!

Беркер от сета на Алев Алев

Сера влиза в Херджаи/ Вятърничав

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 07:50 от x BlackRose x

# 519
  • София
Здравейте! Гледах снощи-началото е обещаващо.  Тази, Шиниз ми се струва най- лошата за сега. Едната сестра и тя не пада по-долу. За интригите които сътвори за една серия нямам думи. Подозирам, че ще прави голями мръсотии по-нататък на всички, но най много на сестра си. Ще видим. До довечера!

# 520
Като чета озета, май тази вечер ще е появата на Дженк
http://tvnovellas.blogspot.com/2021/01/bezmilosten-grad-cenk-se- … v-turcia.html?m=1

# 521
Здравейте! Гледах снощи-началото е обещаващо.  Тази, Шиниз ми се струва най- лошата за сега. Едната сестра и тя не пада по-долу. За интригите които сътвори за една серия нямам думи. Подозирам, че ще прави голями мръсотии по-нататък на всички, но най много на сестра си. Ще видим. До довечера!

Нищо още не си видяла и от двата образа
Големи циркове те чакат...
Мисля че и тази вечер няма да го видим Дженк 🤔 по моите сметки

# 522
Здравейте!
Много ми хареса първи епизод и определено се запалих. Изгледах доста бъдещи неща. Изчетох полвината теми. Сигурен знак, че съм силно впечатлена. Ще градя мнение малко по-натам. Окото ми обаче е доволно Simple Smile Пълно е с красиви мъже. От клипчетата, дето изгледах май ще съм пристрастна към Дженк. Ще видим.

# 523
Тема за Влад ще има ли? Не мога да намеря...

Загледах се и в първи епизод на този Zalim Istanbul, но като видях как майката удря дъщеря си певицата и се отказах... Не ми се гледат битовизми и средновековни отношения.

# 524
  • София
Тема за Влад ще има ли? Не мога да намеря...

Загледах се и в първи епизод на този Zalim Istanbul, но като видях как майката удря дъщеря си певицата и се отказах... Не ми се гледат битовизми и средновековни отношения.

Общи условия

Активация на акаунт