Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

• 61 354
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Честита Нова 2021! Здраве,щастие,успехи,късмет и всичко най-най хубаво и чакайки 4-ти се разровям из тумблр и на други места

++++

Последна редакция: пт, 01 яну 2021, 02:24 от x BlackRose x

# 496
  • София
Здравейте момичета! Честита Нова Година!
Присъединявам се  съм скромната ви компания, за обсъждане на сериала.
Надявам се, че приемате нови попълнения.Аз, не съм го гледала онлайн.  Не обичам, да гледам сериали в нета. Чета за тях, и си ги чакам по тв-то. Наскоро ми попадна от някъде,  едно клипче със сцена, в която Мине Тугай, бутна някакво момиче от един балкон на къща. Момичето май беше булка. От долу, седяха някакви хора и гледаха като обезумели. Та, като видях клипа се поразрових и разбрах кой е сериала. Хубавото е, че ще го излъчват в праймтайма. През деня,  нямам време за сериали. До утре!

# 497
БиТиВи казват добре дошли в Безмилостен град с ново промо

# 498
  • плевен
Здравейте,да попитам сериала има ли го преведен на български или на руски.

# 499
  • Свети Влас
Здравейте,да попитам сериала има ли го преведен на български или на руски.
На руски гледай до 22 епизод.
На бг от тук- https://cloud.mail.ru/public/4m6k/BLC31fsbB
Имай предвид, че съвсем скоро БТВ ще изтрият всички онлайн преводи... Това им е практика от много години.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 00:44 от Габриела Радева

# 500
Щом е по един час тази вечер няма да видим кой знае какво освен простотиите на Шениз към Недим.Появата на героя на Озан Долунай си е доста скандална както казва една приятелка Дженк като гръмотевица се появи та те така...,но мисля,че това ще е утре.
и подготването на пъкления план на баба и внучка....ще видим тази вечер
До балкона има много той е края на предпоследната серия тъй,че до тогава ще видите и други неща

Интересен ми е дублажа на Озиш много....той има много хубав ясен и интересен тембър и би се искало някой точно с подобен глас да са намерили за озвучението ,но като чух на Мине и Фикрет и направо....ще видим какво ще излезне пак се хващаме на хорото все едно не знаем какво беше....
ПП:Когато баба гледа с мен сериала бях ги изтеглила епизодите от торент тракер,но не знам сега как е положението.В Испания към сериала също има голям интерес доста момичета пишат и си набелязаха ДженДжем...

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 08:27 от x BlackRose x

# 501

Чакам с нетърпение епизода. Въпреки че за мен сезон 2 сто пъти по-силен.
А що се отнася до дублажите. Харесват ми българските дублажи, които избират с малко изключение, но любимия ми дублаж е на Къванч. Забравих кой го озвучаваше, но той си ми е най. Дано за Озан са избрали интересен дублаж. Ще ми се да е както плътен, така и нежен. Да не вземат да му лепнат някой груб или сладникав глас, че да прилича на богато леке. Ще умра от яд.

# 502
  • София
Вече се позиционирах за първи епизод. Къванч винаги го озвучава Виктор Танев. И, аз много харесвам Виктор. Свикнала съм с него. Дано ми хареса началото,  че не ме ли грабне го зарязвам. Днес, четох в резюме сюжета, обещава да е интересен и напрегнат. Приятно гледане!

# 503
Айде на хорото майко много хубаво интро направили от Бтв

# 504
Бахо е в десятката 😍🤘

# 505
Интрото е страхотно.

# 506
Сехер си беше наивница голяма обаче как вярваше на Джера

# 507
Началото и преди не ми хареса, и сега не ми харесва. Започнаха с драмата от първата секунда. И то да е нещо интересно, а глупостите на Сехер, Нериман и Джерен.

# 508
Началото и преди не ми хареса, и сега не ми харесва. Започнаха с драмата от първата секунда. И то да е нещо интересно, а глупостите на Сехер, Нериман и Джерен.

Че Нера я залъга за Дженк я залъга ама не и каза да иде да се предлага да спят така ,че има вина,но и на Джера акъла и беше колкото на леща
И тази горделивата с нейната чест и пот на челото моля ти се...

# 509
Хайде на Шениз маниящинитее...

Общи условия

Активация на акаунт