Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

• 61 356
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Момиче, много съм впечатлена от първи епизод на "В добри дни, в лоши дни". Озан и Елчин бяха невероятни както винаги.
Вие гледахте ли? Мнения ?

А, и фраг да пусна:

# 481
Комедията и драмата доста добре са ги съчетали....
Мъката в очите на Сарп и Лейля обаче беше един път....
Сарп как жално гледаше когато Лейля го питаше и вика
Какво ще стане ако кажа? Ще простиш? - С едно умиление в погледа все едно знае,че ще му прости и вътрешно сърцето му има нужда от тази прошка.Много хубаво ги ползва очите Озан в това съм го признала и после как застина.Харесаха ми и с Ела и с Яса добро трио е станало малко да намалят сцените на бабушкерите и и не главните.Джан брата на Сарп най-добре знае какво преживява брат му щом е така загрижен явно не е нормално.
Момента в който го заболя главата се сетих за мъките на Дженк...
Фрагмана кърти Лейля пак си представя сигурна съм! Но мисля,че с брашното го е поляла хахахах

# 482
Охх, ще ми се някои от моментите от фрага да не са мечта на Лейля, а да се случат. Да, както например с брашното. Има доста развинтено въображение как да го изтезава. 😂
Хайде сега малко по-обстоен коментар.
Несрин Кумбашар я харесвам много заради комедиите, които пресъздава. Колкото и лоша да го играе просто тя е комедиен актьор.
АслъХАН и ПериХАН наистина могат да ги дават по-рядко. И на мен ми бяха леко скучни въпреки че актрисите се справят страхотно.
Все още нямам мнение за Бюлент и Ясемин, освен че Бюлент оправда описанието си преди да започне епизода. Пишеше, че е мъж, който мисли че най-важното са парите и властта (нещо подобно) и той го доказа в момента със Сарп. Ясемин за сега ми е куха и скучна лейка.😁
Мерал ме дразни с това огромно желание да омъжи дъщеря си. Момичето не желае, има травма от миналото. Трябва му време. А тя се е вкопчила в идеята дъщеря й да бъде булка ОТНОВО.
Халил пък ми се струва прекалено консервативен мъж. И когато дойде момента Сарп и Лейля да се сдобрят мисля че той ще е твърдо против.
Останах с впечатлението, че семейството на Лейля не са от най-бедните, а долу горе от средната класа. Имат дом,  пекарна, гледат мач и не им пука с какво ще се наядат (защото в някои семейства тива е основното - по сериали съдя), а и Мерал и на хамам ходи... Това ми хареса.
Джан честно казано ми хареса още от началото. От първата му поява в епизода. Красавец е, чаровен, но и с добро сърце. Дълбоко в себе си ми се струва, че страда много. Или просто погледът му е такъв. Знае истината, която е разделила Лейля и Сарп, както спомена черна розичка. Според мен Седа и Джан или са били влюбени, или ще се влюбят. Много ми се иска да бъдат заедно.
Седа е сладурана. Харесва ми приятелството й с Лейля. Но погледът й на моменти лъже. Прави едни странни движения с очите докато Лейля й говори и така заблуждава, че не е толкова добра, колкото изглежда. Може и да съм си въобразила нещо.
Арда и Мелиса са чудесни брат и сестра. Но става кофти, че Арда е влюбен в Лейля, а Мелиса в Сарп. Скоро ще ги видим в тъмната им страна, която не е свикнала да губи това, което има или иска да има.
Лейля и Сарп, стигнах и до тях. Обожавам ги. На Лейля са й пресъздали страхотен образ. Сарп пък е голям кавалер, любезен и интелигентен. Не разбрах причината да остави Лейля, май се спомена в момента с Джан, но каквото и да е, е било сериозно и него го боли много.
Озан Долунай е върха. В очите му отново долавям тъга и твърде силна любов.
Елчин Сангу също не е по-назад. Особено в комедийните моменти с нея умирах от смях.
Май писах доста, но за сега толкова. С превод  повече.

А, и рейтинг имаме

Изобщо не съм доволна от рейтинга. Някой, който повече разбира да каже като за първи епизод такъв рейтинг много ли е зле?
Не знам още колко пъти ще се върна да редактирам поста с новости 🤦‍♀️
Сера Кутлубей е поздравила Озан в стори за новия му сериал

Демет Йоздемир и Хазал Кая са поздравили Елчин

Усмихнат ден от мен 🥰🌞

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 11:45 от Selin Ozkaya

# 483
Селин напълно съм съгласна с всичко написано от теб
Тези от Стар и О3 Медия голямо спокойствие значи.
Кога ще пуснат втори фрагман?

# 484
Заповядайте в темичката за "В добри дни, в лоши дни"
https://www.bg-mamma.com/?topic=1251721.msg41391117#msg41391117

# 485
  • Свети Влас
Здравейте, момичета ! Скоро не сме писали в тази тема. Ще има нов сериал с Беркер по френски сериал.

От 5 ноември по канал Show TV  ще стартира нов амбициозен проект на Керем Чатай- "Alev Alev" ( „ Пламък “ или
 „ Огън “ ). Сериалът се явява римейк на френският мини-сериал  Le Bazar de la Charité». / „ Огън на съдбата “. Сериалът е по действителен случай.
Огромен пожар пламва на благотворителна вечеря, на която присъстват светските жени на Истанбул. 150 жени загиват в пожара, няколко оцеляват, на животът на всички жени се променя след пожара. Реалната история на три жени, оцелели след пожара показва не само красотата и ежедневието на жените, но и домашното насилие, търсенето на справедливост ...
В главните роли са: Демет Евгар,  Хазар Ерчюглю и Дилан Чичек Дениз...

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 17:45 от Габриела Радева

# 486
Успех на Берко,но ще го пропусна заради целия каст просто никой не ми е +++
Бахар ще участва в ситком по Канал Д впрочем около Сера е затишие
Озан сега щял да почива активно.От Авшар готвят нов проект големия въпрос кои ще са новите жертви за първи път след Фазилет и ЗИ ще работи без Сърма Янък
Да си припомним една от любимите ми сцени касаеща Дженк и Джемре

# 487
Здравейте, момичета ! Скоро не сме писали в тази тема. Ще има нов сериал с Беркер по френски сериал.

Днес гледах първия епизод на Alev, Alev и съм впечатлена. Мисля, че ще е интересен. Нашето момче играе много отрицателен герой. Лека вечер.

# 488
Здравейте и от мен! Ще дават Жестокият Истанбул у нас от 4 януари по БТВ от 20:00 до 21:00 часа. Ще е със заглавието "Безмилостен град".

# 489
Развълнувана съм доста по въпроса с ЗИ защото го очаквах,но не и в прамтайма мислех,че ДФ ще е купила дизито,но ЗИ беше по успешен от гледна точка на социалната мрежа от Фазилет и Авшар бързичко го продаде ами ще гледам пак то няма отърване и писване
Дженк Карачай изпуска ли се?

ДжемНед

ДженДжем

ДженДжер

НедДжер

Моят тийм е ясен...

# 490
Аз също съм много развълнувана. Вчера малко преди да видя инфото си мислех защо не пуснат "В очакване на слънцето", "Не пускай ръката ми" и/или "Жестокия Истанбул". След това гледам и не вярвам на очите си, че ще го излъчват.
Дженк и Джемре остават моята двойка, а Дженк моят герой. Неговата безкористна любов, доброто му сърце, травмата от миналото... Представен толкова невероятно... Еми гой си е моят любимец и съчувствам на него. Не и на Недим, въпреки че и на него му бяха отнети толкова много години в инвалиден стол. Просто първоначалната е идея е била да съберат Джемре и Дженк, иначе нямаше да представят толкова красиво моментите между тях и добротата на Дженк. Просто смяната на сценаристи доведе до този разочароващ финал.

# 491
Хайде на рекламата от 4-ти отново сме на екран какво да кажа друго
Селин , не ми говори за финала,че луди ме хващат като се сетя няма такъв цирк....

И малко снимков материал на майка и син Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 23:17 от x BlackRose x

# 492
И малко снимков материал на майка и син Simple Smile

Диди, много ми беше жестока тази сцена. Чудех се що за чудовище може да причинява подобно нещо на собственото си дете. И да се нарича майка. Аз се разтрепервам всеки път като я гледам. А Ози играе просто...

# 493
Блу, нямам думи за издевателствата на тази жена беше долна и пошла в червата си всички се чудеха за нещата които прави на Недим забога тя унищожи сина си Недим какво е пред сина и за Ози няма какво да говорим каквото кажа ще е малко много жестокости се нагледахме и като се замисля,че ако нямаше пандемия и такива неща можеше да го протакат още дори и ставам куку и пак ще гледам...Тоя сериал изисква здрава психика от сега гледащите ги предупреждавам!

# 494
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт