Жестокия Истанбул - Zalim Istanbul Тема 2

• 61 358
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Ново от Ози

# 466
  • Свети Влас
Сега ще пратя разуме. На мен много ми хареса сериалът, но както казах правителството го спря...
Oyunbozan е историята на Емре - талантлив доктор, който с години се кани да отмъсти за смъртта на сестра си, и на Едже - която се бори за живота на своята малка сестричка.
Семейството на Махир Яманер от години е причина за болката на Емре, поради което той си е наумил да се внедри при тях и да им отмъсти. Устремен в отмъщението си, той въвлича и Едже, чиято единствена цел е да спаси 12-годишната си сестра.
Едже и сестричката й Ада живеят с леля си, след като родителите им са починали. Мечтата й е да завърши университета и да работи като психолог. Но, когато научава, че на Ада не й остава много, тъй като е болна от рак, Едже открива, че единствено Емре може да й помогне. По този начин Емре вкарва в своята игра нищо неподозиращата Едже. И така, Едже се оказва в дома на семейство Яманер, като психолог на децата им.
Но, някъде между желанието за мъст и нараняване, Емре започва да изпитва нещо повече към Едже.

# 467
Официално инфо на Бирсен : Беркер е в сериала който споменахме по рано щял да бъде дори не е и главен гадинката на дизито мъжа който женат Дилян за него насила....

И точно затова сега искам да напиша нещо е нека съм злобна и аз един път.

И понеже големи създатели има и огромни създатели съществуват и те създадоха нещеш ли Озан сега понеже феновете на големите създатели нещеш ли ще търпят голямо талантище направо ви казвам няма такъв смях.
Дилян Чичек и Хазар Ергючлю ама понеже е голям талант даже не е и главната роля негова не е нещеш ли?
Ами мисля,че е ясно кой кого е създал прекалено вече...Добре,че съм избрала Ози и лелките му какво да ви кажа то другото щеше да е бетер края на света....

Тази на некадърността и са и дали награда предполагам
Нямам думи...Но тази жалка девойчица свърши за мене когато не каза две думички за истинския си партньор в последните си интервюта....

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 11:29 от Не се сърди, човече

# 468
Привет, привет!
Имаме си втори тийзър за "В добри дни, в лоши дни". Струва ми се много интересен.

# 469
Бях сигурна,че Сарп още ще обича Лейля само като я видя остана като застрелян.
В фрагмана не видях Дженк това много ме успокои да ви кажа....

# 470

ЛейСар през моите очи....

Мелиса май ще е цветето на историята мисля много сладка и позитивна Ясо както винаги си ми е била...

Промото на Стар ТВ беше трагикомедия,но все пак не съм и очаквала нещо и по добро...

# 471
Аз пък в Сарп още от пръв поглед видях маалко Мерт Чалхан от "Висше общество", което ме радва. Отиват му на нашия Ози комедийните роли, докато ролята на Дженк май не беше точно за него. Изигра я чудесно, но някак си повече ми харесва в комедиите.

# 472
Селин аз пък след Дженк не мисля какво мога да видя повече от Озан и мисля,че драмата е точно неговото място,но точно като една приятелка - толкова ми е мил ,добричък и сладък,че не издържам на страданията му , а при Дженк беше в екс дози безспирно....изяде го,изживя го! Легендарен го направи....

Новия афиш

# 473
Привет момичета, Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Харесвах го като Мерт и като Озан, но и според мен драмата по-добре му се получи. Много ме кефеше като Дженк. Не се усъмних в нито една от емоциите му от първия едизод, като разглезен богаташ - та до последния, въпреки скапания сценарий накрая.

# 474
И аз много го харесах като Дженк, защото предаваше емоциите прекрасно. Справи се отлично в ролята на изстрадало, манипулирано и използвано от майка си дете.
Когато казах, че драмите не са за Озан, имах предвид, че чисто визуално някак си повече му отиват комедийни роли. Просто излъчването му създава впечатление за топлина и радост.

# 475
Къзлар, нося ви още едно тийзърче.

Отсега са ми любими Сарп и Лейля. Вече нямам търпение да започне.
Озан ми пълни душата. Особено с този влюбен поглед... Личи си, че Сарп я обича и съжалява, че я е изоставил. Но... Ще видим ...

# 476
Страхотно гласа на Елка е толкова хубав и приятен...Озан само с очи си показа всичките чувства няма нужда да говори е затова казвам,че драмата е неговото място.Чака ни добра история мисля....

Бахарка днес се е сетила за екипа на ЗИ

https://twitter.com/saramamdouhhh/status/1300815594741215232

Беркер ще е гадината в сериала на Дилян Чичек Дениз - Рюя ,а той ще е съпруга и Искендер вманиачен буквално от това което гледах от оригинала мисля,че Беркер ще се справи доста добре.
Джихангир Джейхан ще е Йомер той ще е партньора на Дилян - Рюя

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 01:23 от x BlackRose x

# 477
От Озанджъм
Снимат миналото на Лейля и Сарп сигурно.Все повече ми харесват обаче ще им свикна доста и разбира се злобичката си продължава не се наситиха да ми пускат мишльока Сера

# 478
Момичета как се казва филма с Озан , който коментирате.

# 479
Момичета как се казва филма с Озан , който коментирате.
"И  в добри дни ,и в лоши дни " - предстои да започне в Турция

Общи условия

Активация на акаунт