WIZZ AIR - 36

• 39 714
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • София (Възраждане)
Уффф, от 28-ми март спират полетите София-Франкфурт М.

Aма ЗАЩООО?!
Нямам мейл, нищо. Случайно се зачетох във фб и видях инфото. Бясна съм.
Точно идвам с тази информация. Попаднах на статия на немски, но с преводача е разбираема. https://www.airliners.de/wizz-air-rueckzug-frankfurter-flughafen … Ura9ECQCu3HYsxUlg

За съжаление не пише каква е алтернативата, но пише, че пътниците ще бъдат насочени към друга отсечка.

# 361
Имам имейл, че днес има 5 евро отстъпка от членството.

# 362
Скрит текст:
Цитат

Aма ЗАЩООО?!
Нямам мейл, нищо. Случайно се зачетох във фб и видях инфото. Бясна съм.
Точно идвам с тази информация. Попаднах на статия на немски, но с преводача е разбираема. https://www.airliners.de/wizz-air-rueckzug-frankfurter-flughafen … Ura9ECQCu3HYsxUlg
[/quote]

За съжаление не пише каква е алтернативата, но пише, че пътниците ще бъдат насочени към друга отсечка.
[/quote]
И аз бях неприятно изненадана снощи, след позвъняване в 21 часа. Супер алтернативата, която ми предложиха, е Дортмунд-София-Дортмунд, около Великден, с неудобни часове. Въпросът ми защо довчера продаваха билети за линията за април, като е било ясно, че ще спират полетите, беше посрещнат с мълчание. Поисках връщане на парите, най-много ме е яд за членството в Уиз клуба, което за мен се обезмисля. Луфтханза все още имат билети на поносими цени, ако и някой друг е в подобна на моята ситуация.

# 363
  • с/у ОколоМръсТното
"И аз бях неприятно изненадана снощи, след позвъняване в 21 часа. Супер алтернативата, която ми предложиха, е Дортмунд-София-Дортмунд, около Великден, с неудобни часове. Въпросът ми защо довчера продаваха билети за линията за април, като е било ясно, че ще спират полетите, беше посрещнат с мълчание. Поисках връщане на парите, най-много ме е яд за членството в Уиз клуба, което за мен се обезмисля. Луфтханза все още имат билети на поносими цени, ако и някой друг е в подобна на моята ситуация".

да и на мен ми предложиха полет от Дортмунд. Супер неизгодно за мен, поисках възстановяване на сумата.
Гледах цени на БГ ЕР, но са двойни на моята цена.
ДАНО Уизз преподпишат, дори и с повишени цени (леко), че ми бяха супер удобни и изгодни от Франкфурт.
Ама май само ще се надяваме... С този Брекзит, ФРАПОРТ явно гони неплатежоспособните и отваря коридори за скъпи полети.
Тюх, искам си Уизз.

# 364
  • София (Възраждане)
На мен ми се щеше да прочета, че се преориентират към близко летище, летяха май от/до Хан преди години?

# 365
  • Германия
Само спекулирам, не мисля, че причината е в Брекзит, а по-скоро в тези субвенционни програми, които имат доста летища. За да привлекат за определен срок повече клиенти и повишат атрактивността на летището си, предлагат на авиокомпанията намалени такси за това време. Например има освен гориво, слотове, заплати и такса за обработка на пътник, която с ниската цена на билета няма как да бъде покрита и разликата се поема именно от субвенционирането. Така след 2-3 години определен маршрут е "изчерпан" и авиокомпанията просто се оттегля, вместо да трупа загуби. Губещите са пътниците и малките регионални летища и цялата логистика около тях. Четох, че в Хаан е имало доста разочаровани автобусни фирми, след като в един момент просто няма кого да превозват от/до летището, а преди това са инвестирали в персонал, инфраструктура и т.н. Тайно се надявам да се отвори нова линия от някое близко до ФРА летище..ама на кой ли му пука за желанията на нас пътниците...

# 366
  • Sofia
margolotta , ако си ползвала членството само за този билет, защо не опиташ да ти върнат парите и за него?

# 367
Привет, получих мейл от Уиз, че има забавяне на паспортите и проверките за сигурност, това нещо обичайно ли е или след като пращат имейл се очаква по-голямо забавяне от обичайното?
Ще летим за първи път и нямам представа. Става дума за летище София.

# 368
East, не ми се е случвало досега да предупреждават.
Предвидете си едни 20мин отгоре. Макар че едва ли ще са ви нужни, но все пак.

# 369
  • София
На мен ми се е случвало за други летища и наистина си бяха по-натоварени от обичайното. В имейлите пишеше и колко време по-рано да отидем, май 3 часа искаха, но ние не можехме, защото вече бяхме запазили трансферите. Минахме си, но беше малко напрегнато.
Разбира се, те го пишат това сега, а до полета може да се е оправило, но според мен е много добре, че предупреждават, защото ако си изпуснем полета, ние горим, те задължения нямат.

# 370
  • столицата
Възможно е забавяне поради проверките във връзка с мерките срещу разпространението на коронавируса.

# 371
Ясно, мерси. Тези проверки не са ли само за пристигащи?

# 372
След колко време пристига потвърждението на банковия превод? Вече минаха 6 работни дни.

# 373
Някой да е летял тези дни? Наистина ли има забавяне при проверките. И аз мислих, че термокамери има само на влизане в бг. Изобщо забелязва ли се нещо по -различно тези дни.

# 374
Аз последно летях на 2ри към БГ. Никакви по особени мерки нямаше, да не кажа, че много ларж минахме.

Общи условия

Активация на акаунт