WIZZ AIR - 36

• 39 772
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • По широкия бял свят
Има ли ограничения за брой бутилки вино в чекирания багаж?

# 421
# 422
  • По широкия бял свят
pepelyashka, благодаря!

# 423
  • Sofia
След мъчителна комуникация с ДСК (имам чувстовото, че всички идиоти работят в близкия клон) най - накрая и аз подписах заветния договор за карта. Междувременно обаче ми изтече членството в Уиз и тук идва въпроса: трябва ли да разполагам с пластиката, за да мога да го подновя (без да плащам 160 лв.) и как точно се случва?
Предварително благодаря!

# 424
те ти го подновяват като ти издадат картата
след няколко дена изведнъж ще имаш членство
трябва да си им дала имейла с който си регистрирана в Уиз

# 425
  • Sofia
Оставих имейл, да.
Много благодаря!

# 426
  • Пловдив
За всички дестинации до края на март ли са 20% ...? Пробвах...не ми дава нищо.

# 427
  • София
Намаление беше вчера. Днес не виждам вече банер с 20%.

# 428
  • София (Възраждане)
Да, само вчера и за избрани направления.

# 429
Здравейте. Да ви попитам понеже за първи път ще купувам билети … Гледам едни билети, които за седмица и половина се качиха като цена. Казаха ми, че системата им отчита, че цъкам за конкретна дата и има вероятност затова да ми вдига цената. Има ли някакви врътки, примерно ако спра да гледам за тази дата, а започна за друга дали може отново да спадне цената? Въобще какви са ви наблюденията в тази посока?

# 430
  • София (Възраждане)
Може да спадне, случвало се е. Влизай с прайвът браузър, т.е. инкогнито. Или пък гледай не за конкретна дата, а през опцията "fare finder" по месеци.

# 431
И аз проверявам в инкогнито, и през различни устройства, забелязала съм, че през таблета или айфона ми дава по-високи цени, отколкото на лаптопа.

# 432
  • София
А забелязали ли сте петък , събота неделя едни цени - понеделник по-ниски?

# 433
Моето наблюдение е че започне ли да се вдига цената... Продължава така и супре рядко има спад.
Така че купувайте, защото колкото повече наближава датата, ще стават по скъпи.

# 434
  • Стара Загора
Докато чакам да ми направят пластиката на картата от ДСК , от понеделник до днес билетите ни до Лисабон от София се вдигнаха с 60 лв. на човек в двете посоки .Зачудих се , че за пет дни как рязко скочиха , а то каква била работата , днес намаление на всички полети с 20% от WIZZ !  Казвайте как да ползвам това намаление, че това ми остана . Може ли едновременно и с картата и тези 20% да се ползват . . . Кога се появява това намаление с 20% в процес на резервацията ? Честит празник ! Много пътешествия и любов !!!

Общи условия

Активация на акаунт