WIZZ AIR - 36

• 39 709
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Аз си имам картата, ползвам си я без проблем, но опитам ли да платя с нея билети в сайта на Уиз - греда. Изписва ми, че банката не позволява извършване на плащането. От банката ми казаха, че до тях не достигала информация за опит за плащане.. На Уиз не съм звъняла. Някой друг има ли подобен проблем?

# 391
  • София
Не е съвсем във връзка с Уиз, но тази вечер и утре се очаква урагана Сабине да мине над Германия. Очаква се да спрат полетите, а на някой места и влаковете. Ако имате планиран полет, за утре или тази вечер, имайте го пред вид.

# 392
Water-nimph, аз бих поискала да ми преиздадат картата, защото в крайна сметка е тъпо да не можеш да я ползваш точно в сайта на уиз.

# 393
Water-nimph, аз бих поискала да ми преиздадат картата, защото в крайна сметка е тъпо да не можеш да я ползваш точно в сайта на уиз.

Права си. Не се бях замисляла за този вариант. Сега ми предстои да платя по-голяма сума с нея в интернет и подозирам, че ще имам проблем и там. Ако пак не стане ще отида да ми я сменят. Ако се съгласят де..

# 394
Изобщо не ги питай дали са съгласни. Напиши жалба, приложи скрийншотове как не може да плащаш с нея и настоявай да я заменят. Заплаши ги с и КЗП.

# 395
  • Пловдив
Не е съвсем във връзка с Уиз, но тази вечер и утре се очаква урагана Сабине да мине над Германия. Очаква се да спрат полетите, а на някой места и влаковете. Ако имате планиран полет, за утре или тази вечер, имайте го пред вид.
Утре трябва да летя от Дортмунд за София,засега моя полет не е отменен,но освен от сайта на летището откъде другаде мога да се информирам за статуса на полета...За първи път евентуално ще ми отменят полет.Каква алтернатива ми дава Уиз за връщане,сама ли си избирам дата или те ми дават🤔

# 396
  • София
melani14 Следиш сайта на летището, може и на мейл да изпратят информация.
Нямам опит с такава ситуация.
Как е при вас времето? Започва ли вече бурята?

# 397
  • Пловдив
melani14 Следиш сайта на летището, може и на мейл да изпратят информация.
Нямам опит с такава ситуация.
Как е при вас времето? Започва ли вече бурята?
Благодаря за отговора!
Доста духа...и с всеки час вятъра се усилва.Утре тук няма да работят училищата.

# 398
Аз си имам картата, ползвам си я без проблем, но опитам ли да платя с нея билети в сайта на Уиз - греда. Изписва ми, че банката не позволява извършване на плащането. От банката ми казаха, че до тях не достигала информация за опит за плащане.. На Уиз не съм звъняла. Някой друг има ли подобен проблем?
Активирана ли е 3д паролата?

# 399
Stryper, не. Това ли е проблемът? И как мога да я активирам тази парола?

# 400
Банката трябва да ти я активира.

# 401
  • Стара Загора
Много скъпи тези билети Grinning
Проверихте ли цените на други авиокомпании?

До Португалия юли месец за четирима - в двете посоки с багаж ! Търсих , но няма ! София - Лисабон - София . Директни полети .

До Лисабон платих 250 лева за  билети , за двама двупосочно с багаж,
 от Букурещ с Уиз Еър.
За мен 1500 лева са страшно много пари за полет до там.
Може би ще излезе нещо по-изгодно, потърсете още.

Това е цена за 4 души , но пак е скъпо - да !!!  Най-евтината цена за юни или юли ,която намирам е отиване 154 лв. на човек и връщане след 1 седмица - 173 лв. на човек . Като прибавим и по 41 лв. кабинков багаж на човек до 10 кг. - още 82 лв. , стават общо 409 лв. на човек София - Лисабон -София !!! Четири възрастни Х 409 лв. = 1636 лв. общо ,без намалението с WIZZ карта. Пробвах с прикачване , но излиза по-скъпо ! Ако имате идеи  , съм отворен на предложения от ваша страна . Не съм купил още билетите , чакам да ми направят картата на WIZZ от ДСК , че да намаля с нея цената с 160 лв. от общата . Благодаря !!!

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 11:44 от mkolev66

# 402
Вижте България еър. Скъпи са по принцип, но и уиз не е евтин в този случай.
Има варианти с прекачване през Милано и Брюксел като в едната посока се лети до Порто, а в другата до Лисабон. Есента гледах всякакви варианти, но в крайна сметка отидох с Уиз за 110 евро двупосочен без багаж.

# 403
  • Стара Загора
Вижте България еър. Скъпи са по принцип, но и уиз не е евтин в този случай.
Има варианти с прекачване през Милано и Брюксел като в едната посока се лети до Порто, а в другата до Лисабон. Есента гледах всякакви варианти, но в крайна сметка отидох с Уиз за 110 евро двупосочен без багаж.

Гледах и тези варианти , но са по-скъпи , защото ние сме с багаж . Като сметнем само багажа на човек за двата полета на отиване и два на връщане/с прекачване/ стават 4Х40=160лв. на човек . . .  за 4 души само багажа ни е 640 лв. !!! А и така много време се губи , поради престоя по летищата . Това 110€ без багаж за 1 човек ли е ? Защото , ако е за един , като добавим и 40€ за багаж в двете посоки , стават 150€ на човек и пак не е много евтино .

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 14:45 от mkolev66

# 404
mkolev66, задължително ли е и 4та да пътувате с багаж? Ако няма да пренасяте нещо кой знае какво на отиване или връщане, опитайте да оптимизирате и да платите багаж само за 2ма човека да кажем.

Общи условия

Активация на акаунт