WIZZ AIR - 36

• 39 661
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Не. То се вижда в акаунта, пише expire: never

# 616
  • София (Възраждане)
Супер!

# 617
Аз си взех 120% кредит, но когато си купих нови билети (на по-добра цена), забелязах че са ползвали само от тези кредити, а други, които изтичат скоро не са пипани.
Има ли начин да укажа кои кредити да се ползват първо?

# 618
  • София (Възраждане)
Не може да се укаже, явно започват от най-новия, щото е по изгодно така!

# 619
  • София
Здравейте, имам въпрос.
Имам резервация с Уиз за Милано за 21 март и връщане 23 март. Решихме да я прежалим, билетите са купувани с уиз точки. Стойността им е 76лв отиване и връщане за двама, без багаж. Предвид обстоятелствата решихме да се откажем, хотелът ни е с анулация. Но, влизам преди малко в профила си в Уиз и виждам, че резервацията ми е София-Лондон/Лутън и връщане Милано-София. Датите са същите, пътниците същите, същата цена. Номера на резервацията е същия, само номера на полета е друг. Има ли вероятност да са сменили полета София- Милано за Лондон? Къде е Милано, къде е Лондон?! Аз ще чакам мейл да видя какво ще предложат, но си мисля, че може и да е бъг на сайта. Но пък влязох и през телефона, същата работа.

# 620
  • София
Оф, на нас пак са ни променили полетите. Сега полетът ни към Бари е след този от Бари към София. 🤣 Май определено няма да пътуваме...

# 621
  • Milano
Мисмарина, вероятно правят промени в разписанието.
Ако погледнеш в момента в сайта им - полетите през март след 11.03 ги дава само в сряда и неделя, тоест твоите дати изобщо не са вътре, а не си получила известие.
Изчакайте.

# 622
  • София
Мисмарина, вероятно правят промени в разписанието.
Ако погледнеш в момента в сайта им - полетите през март след 11.03 ги дава само в сряда и неделя, тоест твоите дати изобщо не са вътре, а не си получила известие.
Изчакайте.
Да, погледнах. Мен ме устройва тази промяна, така или иначе няма да пътуваме. Но така ми се искаше отново да се разходим до Милано. Ще пиша ако има развитие. Благодаря Реджина! Поздрави на прекрасния ви град!

# 623
 А нашият полет за Милано е на 10.03, така се надявам да го променят та да ни върнат парите.

# 624
  • Sofia
А нашият полет за Милано е на 10.03, така се надявам да го променят та да ни върнат парите.

И аз имам билети за Милано за 10 и 11.03. и бих се радвала на промяна в разписанието Simple Smile

# 625
Сега проверих моите билети за 17 май, нищо не е променено.

# 626
Здравейте,отново
Някой би ли могъл да ми обясни как мога да променя полети от 01.03-05.03 за Виена за дати примерно лятото.Има ли такси освен тези 35 евро,те на пътник ли са?По какъв начин се променят билетите,трябва с някого да се свържа или  да пиша имейл,или има някаква опция в сайта ,как да я намеря?🤔

# 627
Трябва да има на сайта, като си влезеш в резервацията - промяна и действаш. Таксите са на човек в посока, като се добавя и разликата в цената с новите билети.
Другия вариант е по телефона.

# 628
Не намерих да е публикувано тук такова инфо : https://dailynewshungary.com/news_to_go/wizz-air-suspends-all-flights-to-italy/

# 629
Може би имат предвид от Унгария
То си личи кои полети са спрени

Общи условия

Активация на акаунт