Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 58

• 52 896
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Между 3 и 5 лева бяха, като аз купих серума, околоочен, крем за лице, този за пъпчиците, една маска за коса и май още нещо и платих 22 лева

# 166
  • Бургас
От магазинче за паралелен внос в Бургас. Винаги откривам съкровища там Joy
...а би ли споделила къде е това магазинче? Simple Smile

# 167
В кв. Славейков бл.81 мисля беше. Има заложна къща в близост и детски магазин Марио в същия блок. Извинявам се за нескопосаното обяснение, но не съм от Бургас. Редактирам: в блока на китайски ресторант Шанхай

# 168
  • Бургас
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 169
Гледам на Мейбелин 2000 ккал спиралата е на промоция в Лили. Четох добри отзиви. Дали е добра за къси и редки мигли?

# 170
  • Варна
На Макс Фактор?
Преди 2 години я купувах за последно. Твърде невзрачна на моите мигли, прекалено никаква и ежедневна ми се стори.

# 171
Аз ще си я взема. Такива ревюта гледах, че няма как да пропусна. Преди време беше намалена на 14лв, а сега е на 9лв.

# 172
Гледам на Мейбелин 2000 ккал спиралата е на промоция в Лили. Четох добри отзиви. Дали е добра за къси и редки мигли?
Моите са къси,редки и руси,най ми е любима тази,не я сменям изобщо.Миглите ми стават дълги и обемни с нея.
http://miraonline.bg/index.php?route=product/product&product_id=4188

# 173
Твърде невзрачна на моите мигли, прекалено никаква и ежедневна ми се стори.
На същото мнение съм. Взех я преди седмица, не е лоша, но не е нещо Уау, както очаквах.

# 174
Като стана въпрос за спирали - някой пробва ли вече новата на Мейбълин? Сега май е намалена в Лили даже.

# 175
  • Бургас
В кв. Славейков бл.81 мисля беше. Има заложна къща в близост и детски магазин Марио в същия блок. Извинявам се за нескопосаното обяснение, но не съм от Бургас. Редактирам: в блока на китайски ресторант Шанхай
Тъкмо си за там си мислех, че говориш. Grinning Заглеждах серума и измивната пяна с лайка, май ще се купуват.

# 176
Aз си взех въпросната спирала на Макс Фактор.
Добра е, не сплъстява миглите, не се размазва и не се рони.
Като ефект ми харесва също. Абе супер е за ежедневието. Ще я видим след 2-3 седмици как ще е.

Но всичко си зависи от миглите на човек. Моите мигли като цяло не са редки и по-скоро търся дължина и подчертаване.
Примерно аз с прословутата и прехвалена розова Lash Sensational на Мейбълин не мога да се спогодя и това е! Ни лимитираната, ни тази с маслата, ни просто стандартната.. ми не става и не става. Първите 2-3 ползвания е добре, после така ми слепя миглите.. ужас. Обем някакъв - да, но нищо особено. Дължина - никаква. После няма и махане, пада голямо търкане и съответно падане на мигли. Повече няма да и давам шанс и отива директно в боклука.

# 177
Тъкмо си за там си мислех, че говориш. Grinning Заглеждах серума и измивната пяна с лайка, май ще се купуват.

А, точно пяната с лайка изпуснах от списъка с покупка Joy Тествах я няколко дни, не пресушава, лека е и за сутрин ми е супер. За съжаление си я забравих в Бургас

# 178
Може би не е много за тази тема, купих си Маскара мед. От дълги години гримиране, очите ми са много чувствителни и много се дразнят от каквато и да е спирала. Горе-долу на Мейбълин понасяха Лаш сенсейшънъл. И то, слагам по съвсем малко, колкото да не са съвсем никакви миглите ми.  Е, с Маскара мед, въобще забравих, че имам спирала на очите си. Въобще не ме подразни. Пиша го, защото знам, че има жени с тоя проблем, които като мен се чудят какво да ползват.

# 179
Аз съм доволна от този крем на Биотен

По принцип кожата ми не търпи никакви кремове... Каквото и да сложа максимум на 5-то поредно нанасяне кожата ми го изхвърля,  буквално го изкарва на повърхността и лъсвам като огледало. ...

На Биотен съм ползвала зеления по добри мнения тук - ужасно ми се отрази.
Взех този понеже кожата ми се поизсуши след няколко посещения на солариум през ден (не ходя по принцип и кожата ми взе да се преесушава и лющи).
Вече седмица нанасям 2 пъти дневно този крем и съм наистина впечатлена. Озари ми се лицето,  стана някак по-плътно. Засега нямам проблеми с понасянето пу-пу.

За протокола: кожата ми е смесена - мазна в Т зоната и нормална към суха по бузите.

Общи условия

Активация на акаунт