Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 58

• 52 893
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Deutschland
Взех тези ампули за косопад, но усещам косата си сплъстена и суха. Дано поне ефект да има

# 181
  • София
Аз също взех тези ампули, но косата става ужасна, сякаш не е мита от мнооого време. Ефект не видях никакъв.

# 182
Аз си взех също крем на Биотен слагам линк.Преди съм ползвала зеления и по спомен май бях доволна. От  този имам едно нанасяне и не мога да дам още мнение.
https://remedium.bg/antiwrinkle/bioten-hyaluronic-3d-day-treatme … -spf-15-50ml.html

За спиралата на Мейбалин искам да напиша,че си я бях взела от Лили преди година. Не останах доволна но нямах друга и я ползвах. Една вечер  обаче докато все още не бях свалила грима се загледах в банята и видях,че са ми къси миглите и се стаписах. Карах и мъжа да гледа да не би аз да си въобразявам. Имам дълги мигли от малка,и тогава видях как са накъсани и неравни. Понеже нося очила и с малко дете гримирването ми включваше спирала и гланц и то за секунди. Моя съвет е да внимавате с тази спирала.

Искам да ми препоръчате скраб за тяло,трябва ми продукт за ексфолиране на тяло.Бях в  Елитис и мислех да взимам един но решииих да попитам първо тук.

# 183
Момичета, пробвайте с този шампоан. ММ има проблеми и му го взех, дадох и на свекървата, и на сестра и.. всички са много доволни. На мен ми го каза една приятелка със същия проблем.

# 184
  • Deutschland
Откъде се купува?

# 185
Онлайн, тъй като е корейски. Аз го взех от moiatakozmetika, дойде за 4 5 дни.

# 186
  • София
Doori се продават в ремедиум. Сега съм с шампоана на Виши за косопад, но като го изразходя ще пробвам и на doori

# 187
Да и не са от евтините Grin Бях си набелязала един, но нещо не могат да ми се откъснат от сърцето близо 30лв за шампоан. Може би на заплата ще се пречупя Grin

# 188
  • Deutschland
Съгласна съм за цените. В Лекси в Пловдив видях тяхна маска за коса, около 20 лева беше 🙄

# 189
Дааа, прави стеее.. ММ слага по една капка.. то на един мъж колко му трябва.. иначе може да пробвате запарявате коприва и слагате 2 3 капки йод, и заливате косата.. така по веднъж седмично. Също дава добри резултати!

# 190
Lash sensational когато излезе ми правеше страхотни миглите, все едно бях с изкуствени. Извити, с обем и перфектно разделени.

Наскоро я купувах пак - слепени ужасни мигли. Дадох и шанс да се разработи, но не.

Относно накъсването на миглите от нея, просто много втърдява миглите и се пречупват. Аз ги мажа с олио, изчаквам няколко секунди и внимателно разтривам. Така не се накъсват миглите, но определено с тази спирала падат повече от обиковено.

# 191
ММ си е внушил, че оплешивява (има петно на тила) и ползва някакъв на Ducray за косопад. Обясних му че не стоят баш така нещата, но си продължава с тоя шампоан, отказвам се. Аз съм се мила с него и не съм впечатлена.
Иначе, полската серия на Farmona с кехлибар не е лоша. Взех си ампули и хидратираща маска и от няколко нанасяния съм доволна.

# 192
  • Бургас
Продукти на Doori има и е Елитис , но не всичко, няколко маски и шампоана, балсам мисля, че само един.

Тази златна серия на Биотен ме грабна, дали е подходяща за смесена кожа, макар че със сигурност ще взема серума още се чудя за дневния и нощния крем. Околоочния на марката с колаген ми идва малко тежък, сега зимата и само вечер е добре, но все пак имам едно на ум, за това се чудя и за златния околоочен. Ако някой има отзиви ще е супер. Както и на какви цени са в Елитис?

# 193
Аз имам един ментов балсам/маска за коса на Доори и ефекта му е абсолютна нула.

# 194
Златните кремове на Биотен имат алкохол в състава, което мен доста ме разочарова и засега се отказвам да ги пробвам. Серумът е без алкохол.

Общи условия

Активация на акаунт