Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 58

• 52 904
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Deutschland
Честита нова година, момичета.
Правих си някаква професионална терапия на косата за хидратация, но след нея втори ден същата се наелектризира ужасно. Какво да си купя? Спрей? То ясно, че днес май нищо не работи, но утре се надявам да успея да взема нещо.

# 151
Честита нова година, момичета.
Правих си някаква професионална терапия на косата за хидратация, но след нея втори ден същата се наелектризира ужасно. Какво да си купя? Спрей? То ясно, че днес май нищо не работи, но утре се надявам да успея да взема нещо.
Ааа Лексито със сигурност работи, там има доста неща, но не мога да препоръчам нещо Sad

# 152
Кокосово масло? Нанесено леко по дължината може да укроти косата. Може да се купи от някоя аптека.

# 153
  • Deutschland
Airforce, благодаря. Тъкмо се чудех дали нещо работи в Пловдив днес.
Кати, за кокосово масло знам, но съм прясно боядисана от фризьор и може да ми свали цвета

# 154
Фрау,косата ти е прехидратирана.Нещо протеиново ще я укроти.Но на следващо миене.
Честита Нова Година на всички!

# 155
  • Deutschland
Ванеса, благодаря. Днес си взех какаовата маска на Жая, че бях чела добри отзиви. Ще видим как ще ми се отрази

# 156
Ванеса, благодаря. Днес си взех какаовата маска на Жая, че бях чела добри отзиви. Ще видим как ще ми се отрази

Много ми харесва тази маска. За жалост е малка опаковка, а аз съм с доста гъста и дълга коса.

# 157
Ползвала съм какаовия шампоан и балсам на Жая и бях доволна. Тая маска за боядисана коса става ли?

Иначе, купих си някакви четки имитация на Urban Decay. Утре ще ги пробвам дали стават за нещо.

# 158
  • Deutschland
За суха и изтощена коса е какаовата маска.

# 159
Изключително доволна съм от ето този серум на Revuele

Целенасочено последните дни използвам само него под крема. Кожата ми е суха и чувствителна, а се чувства чудесно с него. Мекичка, гладка и без раздразнения.
Другият продукт, за който обещах да дам мнение от друга тема:

Не видях особено да ми помага, имам 2 пъпчици. Предпочитам този на Здраве

# 160
Серумът от къде е? Не знаех даже, че има такъв 😃

# 161
От магазинче за паралелен внос в Бургас. Винаги откривам съкровища там Joy

# 162
Има го в Елитис. Аз съм доволна от цялата серия - крем за лице, околоочен и серум. Крема е богат и изглежда мазен, с малко странна консистенция, все едно е леко втърдено масло, но на лицето се топи и всъщност не е мазен, не мазнее неприятно, а същевременно дава усещане за подхраненост, писах преди време за него в някоя от темите.

# 163
Сега ме хвана яд, че не взех и крема. Ще се пробва и той, въпреки 10те отворени в момента Joy

# 164
  • София
От магазинче за паралелен внос в Бургас. Винаги откривам съкровища там Joy
petrova17, каква е цената на продуктите на Ревюел в такъв магазин? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт