Свекърва ми се преоблича пред 30 годишния си син

• 9 968
  • 148
  •   1
Отговори
# 30
А това за разхождащата се по прашки къде го пише?
Аз прочетох, че се преоблича пред сина и си представих смяна на блуза- пола- панталон. Не на бельо.

# 31
Ще тичка, разбира се, майка му е!

Много жени не могат да проумеят, че няма как да са единствени и неповторими за един мъж. Майката е една, жените са много (и стават още повече, когато свекървата стане обект на дрязги).

Ами не съм съгласна с вас, когато си голям човек и искаш да градиш семейство с някой, е редно да си преустроиш приоритетите, иначе нормално жените да стават повече, не знам коя би изтърпяла това да я пренебрегват постоянно, заради госпожа, която не може да се осъзнае, че синът и е голям мъж с други отговорности

# 32
  • София
Доколкото разбирам, свекървата е в собствения си дом. Там се преоблича и там се намира и авторката.
За мен е странно да съм у дома си, някой да се нанесе (отделен въпрос защо са я пуснали) и да има претенции как ходя в собствения си дом.

# 33
  • Варна
Явно първият пост е претърпял редакция. Пишеше, че свекървата не се свени да се преоблича пред сина си като в процеса на преобличане остава по прашки.

# 34
Здравейте, дами! Сгодена съм и от скоро живеем заедно със свекито, с майка ѝ и баща ѝ. която е вдовица. Не виждам за нормално тя да се преоблича пред годеника ми, колкото и да и е син. На думи е ангел без криле. Но много пъти с нежни думи ме е обиждала. Приказва много и несвързани неща, все има какво да каже, а когато спорим по много маловажна тема с годеникът ми, разбрала не разбрала веднага защитава сина си, макар и аз да съм права. Който и да е прав не мисля, че е допустимо тя или някой друг да се меси в разговора.  Казвала ми е, че синът ѝ я ревнува, че той избира как да се облича тя и тем подобни глупости. Не знам какво да правя! Като споделя на годеника ми, изнервя се и скачааа - Ти какво искаш от майка ми? - Какъв ти е проблема с нея? или - Тя е такава няма как да се промени, трябва да и свикнеш. Никога не е разговарял с майка си за обидите от нейна страна! Все аз съм виновна за всичко, и да се разсърдя за казана от нея обида, много съм се задълбочавала и съм била тънкомислеща! Казах му, че не се разбирам с майка му и че не искам да живеем заедно, но той ми каза, че няма как да остави майка си.  Уважавам свекърва си като майка на годеникът ми, но не и като човек!!! Помогнете ми, как да прекратя тази гадна ситуация или какво трябва на направя?

Чакай сега да видим дали съм разбрала: свекърва ти е вдовица. Тя живее с родителите си, бабата и дядото на годеника ти. Там обаче се нанасяш и ти и ставате три поколения под един покрив. Това истина ли е? Shocked Shocked
 Joy Joy Joy Joy
Абе, това го няма и в 19 век, бе?!
Като родиш едно дете ще станете 4 поколения и също като през средновековието у нас внуците ще спят при бабата, за да може младата невеста да стане рано и да приготви закуска, да премете на свекървата и т.н. Laughing

Ти наред ли си, бе, момиче? Какво ти има, та се нанесе там? Бездомна ли си, безработна и неграмотна ли си, сирак ли си? Само при такива случаи бих те разбрала защо си там и не бих те винила.
Дори да си в най-глухото село нямаш оправдание да живееш по този начин. Вдън гори тилилейски има даже по-подходящи землянки от тази, в която ти си пропълзяла.
Изпълзявай бърже навън и където очите ти видят...това ми е съвета.
ПП За протокола  -на 55 години съм. Ужасявам се при мисълта да живея така. Tired
Предполагам, че темата е пързалка, но е прекалено да се пишат такива неща.

# 35
Бабичка по прашки. Направо изтръпвам. Joy

# 36
Оле мале. Този мъж е мамино детенце. Бих избягала с 300 км/ч от този мъж.

# 37
Бабичка по прашки. Направо изтръпвам. Joy
Е ся, ако го е родила на 20,  а той е на 25, значи "бабичката" е на 45. Може все още да е стегната и добре изглеждаща Simple Smile

# 38
Ами, той щом е на 30, значи тя е поне на 50. Не знам, не знам. Освен ако не е Дженифър Анистън.

# 39
Ами, той щом е на 30, значи тя е поне на 50. Не знам, не знам. Освен ако не е Дженифър Анистън.

Няма как. Онази не е раждала, а този момент променя физиката.

# 40
Раждането изобщо не променя физиката, а папото и липсата на движение, както и лошия ген.

# 41
Ще да е попресолила снахата с тези прашки, щом е редактирала. Чак се е изчервила, като си е прочела писането 😁

# 42
И казвате не може да съществува жена на 50 носеща прашки? JoyJoyJoy
 То бива тесногръдство,  ама някой  не виждат по -далече от носа си.

# 43
Ще да е попресолила снахата с тези прашки, щом е редактирала. Чак се е изчервила, като си е прочела писането 😁
Не, без да искам вместо редакция изтрих целия текст, и всичко на ново. А прашките съм ги забравила 😂😂

# 44
  • Deutschland
Не бой се, моята е на 70+ и се разкарва пред всички нас без сутиен, с тънка блуза и прозрачен клин. Гнусно е, но вече не обръщам внимание. Добре че е веднъж в годината

Общи условия

Активация на акаунт