Свекърва ми се преоблича пред 30 годишния си син

• 9 978
  • 148
  •   1
Отговори
# 90
Никакво живеене с родители по никакъв повод! Това е рецептата.

# 91
Никакво живеене с родители по никакъв повод! Това е рецептата.
Точно!
"Далече от очите- близо до сърцето"

# 92
Това си е чист Едипов комлекс.Не ти трябва такова синче.Яки ядове ще береш по нататък.Бягай и не се обръщай.

Но и девойката се изживява като Антигона, дали?

# 93
Като говорите за Антигона , в училище ме изпитват и викам :
Антигона и Трион ( не съм го чела , мислех , че така се казва ....)
Такъв дето защитава маминка , най - вероятно е нямала мъж и момченцето го е направила такъв . Няма да се отдели от маминка . Опитай се да живеете отделно , не бързай да се жениш и раждаш . Ако намериш много кусури - бегай .

# 94
  • Paris, France
Такъв дето защитава маминка , най - вероятно е нямала мъж и момченцето го е направила такъв . Няма да се отдели от маминка . Опитай се да живеете отделно , ........

Мъж нямала. А как го пръкнала без мъж това момченце? От светия дух докато се преобличала? Ох, ще.ме скъсате!

# 95
Ясно е , че е имала , но в даден момент липсвайки и мъжката фигура , приема сина си за нейн мъж .

# 96
  • София
Така си е, това е често срещано при самотните кукувици, имащи момчета за синове. Съпруг и съпружка.

# 97
  • Варна
Само инцест пропуснахте. Joy

# 98
Ааа, спомена се някъде по-назад и това.

# 99
  • Paris, France
Така си е, това е често срещано при самотните кукувици, имащи момчета за синове. Съпруг и съпружка.

Каква самотна кукувица? Жената живее с още поне 4-5 човека и, ъ, май не е единствената кукувица там, ако изобщо е кукувица.

Здравейте, дами! Сгодена съм и от скоро живеем заедно със свекито, с майка ѝ и баща ѝ. която е вдовица.

# 100
Само аз ли разбрах, че под самотна кукивица се има предвид, че няма мъж жената, а не че живее сама Grinning
Тя може да живее и в комуна с още 20 човека и пак да си е влюбена в синчето, поради липса на мъж до себе си. Не казвам, че случая е такъв, просто коментирам самотната кукувица и защо някои мъжки майки обсебват синовете си.

# 101
  • Варна
Свеката е вдовица, аз това разбрах.

# 102
- Ти какво искаш от майка ми? - Какъв ти е проблема с нея? или - Тя е такава няма как да се промени, трябва да и свикнеш.
Годеникът ти има неосъзнати сексуални желания към майка си. Събираш си багажа и си тръгваш. Тука съветите за ултиматум 'аз или мама' не работят, твоят е с психическо отклонение. Съжалявам.

# 103
На мен ще ми е супер неудобно, ако майка ми се преоблича пред мен. А този човек е на 30 години... Потрес.

# 104
Определено  майка и син имат някакви много извратени отношения. Майката се развява гола пред синчето и разправя на кандидат снахата, че синчето я ревнува. Синчето ѝ казва как да се облича, с кого да излиза. Това с каква цел го споделя, освен да демонстрира извратени взаимоотношения?
До колкото разбрах авторката е изявила желание да се изнесат, но мамин златен е заявил, че никога няма да остави мама.
Това плюс показаните по-горе примери от Gal за мен са си сериозен довод авторката да си плюе на петите.

Общи условия

Активация на акаунт