Свекърва ми се преоблича пред 30 годишния си син

• 10 002
  • 148
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Само инцест пропуснахте. Joy
Ами да, емоционален инцест се нарича такова изкривено съжителство. Майка и синче на трийсетак и майката си развявя старите телеса пред него.

# 106
Тази свекърва, ще тормози момичето, дори и ако живеят отделно. Няма да има мир и спокойствие това семейство....

Потвърждавам горното от собствен опит.

Чак като се роди второто ни дете, онзи дЗвер се кротна и намали вмешателството.

# 107
Мамино синче. Поставяш ултиматум и той да си избере. Ако избере майка си сигурно ще е трудно да се изнесеш, защото го обичаш най-вероятно... Аз бих ти предложила да не му говориш и така, докато усети, че става нещо. Да те пита какво ти е, да поговориш с него за проблема... Дано се оправят нещата.

# 108
  • В.Търново
Моя съвет е , с тази жена да не живееш под един покрив.Ако това е невъзможно, раздяла с годеника.Иначе ще ти вгорчат живота.Послушай ме!

# 109
Остава авторката да допълни, че докато маминка се преоблича дядото по мръсно сиви кюлоти се пипа по пакета, а спаружените му кайсии се подават през качолите Simple Smile
П.С.: Има 50-годишни дами, които природата е надарила с такива форми и гладка кожа, че трудно някоя снаха би ги преборила откъм физика. Да не би авторката да е комплексирана от даденостите на свеки

# 110
И понеже се е комплексирала започва и тя да се преоблича пред този със спаружените ...
То бива бива гавра, ама съвсем прекалихте.

# 111
Остава авторката да допълни, че докато маминка се преоблича дядото по мръсно сиви кюлоти се пипа по пакета, а спаружените му кайсии се подават през качолите Simple Smile
П.С.: Има 50-годишни дами, които природата е надарила с такива форми и гладка кожа, че трудно някоя снаха би ги преборила откъм физика. Да не би авторката да е комплексирана от даденостите на свеки
Интересно ми е, ако свекърът ти си сменя гащите пред жена ти, дали ще се комплексираш Grinning То има и много запазени 50 -годишни дядовци Grinning

# 112
  • София
Скрит текст:
- Ти какво искаш от майка ми? - Какъв ти е проблема с нея? или - Тя е такава няма как да се промени, трябва да и свикнеш.
Годеникът ти има неосъзнати сексуални желания към майка си. Събираш си багажа и си тръгваш. Тука съветите за ултиматум 'аз или мама' не работят, твоят е с психическо отклонение. Съжалявам.
Според мен, годеникът й няма проблеми, а е стъпил здраво на земята и знае, че пълнолетен и на възраст, индивид, не можеш да промениш.
Нудистите не са хора с отклонения.
Селско/мюсулманско виждане от 16 век е, че никаква част от тялото не бива да се види от никого, а най- малкото от пораслото дете, излязло от утробата на майка си.
В случая, сто души живеят на ограничена площ откакто се помнят-майка му там се е родила, той също. Та, преобличането един пред друг си е нещо нормално, но не и за хора с обременена психика.

# 113
Разбира се, мнението, че жената ще се комплексира от мама, може да го каже само мъж...

# 114
Бе както сме тръгнали едно листо отпред ни е предостатъчно (обещах си и аз да не съм груба=-)чиплаци да тръгнем най убаво. Не е хубаво времето да деградира хората не като ханъмите ама малко ципа срам да има не на анджак вдичко

# 115
  • София
Разбира се, мнението, че жената ще се комплексира от мама, може да го каже само мъж...

Ми, не.
Чух го от свекървата, която в безумието си, беше отишла на сватбата в бяла рокля.
За да покаже на бременната си снаха колко по- стройна е и как била по- подходяща за сина си.

# 116

Ми, не.
Чух го от свекървата, която в безумието си, беше отишла на сватбата в бяла рокля.
За да покаже на бременната си снаха колко по- стройна е и как била по- подходяща за сина си.

Да де.
И маминото синче после ще обвини жена си, че се е “комплексирала“.

Без майтап, от това оправия няма.

# 117
То щото цялата тая комплексарска тема мъж я е измислил Simple Smile

# 118
  • София
Аз пък не съм виждала при равни други условия 50- годишна да изглежда по- добре от 25- годишна, ама вие си байте Joy

# 119
Аз пък не съм виждала при равни други условия 50- годишна да изглежда по- добре от 25- годишна, ама вие си байте Joy
Уви, "равни други условия няма", освен ако не сравняваме една и съща жена през различни периоди от живота.
Просто точно от сегашното поколение на 50-годишните има жени, ощастливени със страхотни гени и стегната, гладка, чак лъскава, обикновено леко мургава, кожа. При това всички, за които се сещам,  са раждали.
А младите нещо взеха да мутират Simple Smile
Все едно не сте виждали майки, които изглеждат по-стройни от дъщерите си. Дори и в такива случаи често има съперничество, какво остава при снаха-свекърва.

Общи условия

Активация на акаунт