Свекърва ми се преоблича пред 30 годишния си син

• 9 968
  • 148
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Тоест той не желае да е заврян зет,
а ти се престраши . Убедена ли си, че желанието му да е с теб е приоритет? Кофти семейство - идеален син е оксиморон. Той е част от тази фамилия и носи част от навиците и манталитета и .

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 02:08 от Viviana91

# 136
Тоест той не желае да е заврян зет,
а ти се престраши . Убедена ли си, че желанието му да е с теб а приоритет? Кофти семейство - идеален син е оксиморон. Той е част от тази фамилия и носи част от навиците и манталитета и .

- "Тя ме е отгледала до тази възраст, а аз как да я изоставя. Тя няма никой друг освен нас." Права си! Но не можах да го обедя, че той няма да я изостави. Това е цикълът на живота, тя него, ние нашите деца. Ако беше нормална жена, сигурно щеше да сме отделно, все пак ако сме щастливи отделно, тя трябваше още по-щастлива да е. Не исках в друг град, същия, ако трябва квартира да е, през седмицата да оставаме от време на време у свекито, през уикенда у нашите. Те също да ни гостуват. Никакъв проблем. Да знам че ние двамата сме едно семейство, че се допълваме перфектно. Моите родители винаги са се съобразявали с него, много го харесват. Трудно ми е, исках просто да споделя ня някой.

# 137
  • Варна
Мисля, че неговия отказ за дистанциране е основния проблем. Ще бъде пристрастен при бъдещи конфликти и проблеми между вас. Рискът да премине живота ти в подобна среда е краен . Готова ли си за още  компромиси ?

# 138
Мисля, че неговия отказ за дистанциране е основния проблем. Ще бъде пристрастен при бъдещи конфликти и проблеми между вас. Рискът да премине живота ти в подобна среда е краен . Готова ли си на още  компромиси ?

Искам да променя нещата. Не съм готова за компромиси, но щом аз ще живея с тях, трябва да се съобразяват и с мен. Както аз с тях, така и те с мен. Няколко пъти съм им теглила ... Но завършва с извинения. Егоист ли съм, много ли искаммм. Старая се много, винаги съм мила(само да не ме ядоса някой). Но този факт ме вбесява - че при конфликт, винаги аз съм виновна, защото съм била остродумна, и как така ще се ядосам, нямала съм уважение ей толкова ( . ) Ако не видя свекито няколко дена, след това сме ок. Ако сме 2 дена почти заедно, айдеее почва се на ново, и сто пъти и повтарям едно нещо, и накрая пак ( в интервал 5 мин.) и после и казвам - " Ето пак не разбираш, после ми казваш - защо се ядосваш, защо викаш!" след което тя се смее. Имам чувството, че нарочно го прави! А годеникът ми, защо се ядосваш нали я знаеш каква е?&)@@₺??? Или защо се държиш така с майка,  Просто трябва да променя нещата! Искам да знам, че съм дала всичко от себе си за да сме заедно. Ако не, АДИОС! Никой не е незаменим!

# 139
  • София
Явно си доста млада, след като не разбираш, че на чужд терен играеш по чужди правила. Ако не можеш да откопчиш благоверния от полата на майка му, проблемът ти е с него.

# 140
Войната със свекървата рядко завършва с успех за снахата. Лично наблюдение.

# 141
Проблемът ти не е със свекърва ти, а с мъжа ти.. Хубаво е да го осъзнаеш..

# 142
  • София
Ти явно никога не си наблюдавала подобни семейства, но аз съм. И да знаеш - щом така е залепнал за майка си, в бъдеще те ще си останат семейство, а ти ще си просто снахата - т.е. външния човек.
И аз ще повторя - проблема не е свекърва ти, а годеника ти. И, ако не го отделиш от майка му, то твоите проблеми тепърва предстоят. И те ще са много, много по-сериозни от преобличането на майка му пред него

# 143
Ако свекървата си намери някой приятел, нещата ще се понаместят. Разбира се, че най добре е да живеете отделно, без родителите нито на единия, нито на другия. За да създадете вашето семейство трябва да се отделите физически и емоционално от родителите.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 21:54 от dsg 1910

# 144
Ако свекървата си намери някой приятел, нещата ще се понаместят.
А ако не си намери, да продължи да се съблича и облича пред сина си. Ей така, за да дразни гаджето му Smiling Imp

# 145
Аз бях в същата ситуация. Защо не се изнасяше? Защото обичал майка си. Обяснявах му, че всички ние, които виждаме роднини по празници или на вечеря уикенда, също ги обичаме. Но не става.
Защо не я харесвам, тя си била такава... Тя жената много ме харесвала. Ами не исках да съм част от тази лудница. И да се бяхме изнесли, цирка щеше да продължава от разстояние.

Такива мъже накрая остават да си живеят с майките си. В най-добрия случай, се пропиват след смъртта им. Други се самоубиват. (Истински истории).

Ситуацията сега е, че той много ме обича, иска да ме върне, но не може да остави мама. А коя е егоистичната к*чка в случая и не вижда, че му съсипва живота, оставам на Вашите анализи.

# 146
  • Насред хаоса
Защото вие сте в НЕЙНАТА КЪЩА! Като искате да създавате семейства си изградете нов, ВАШ дом.
Не смятам, че която и да било млада жена мре от кеф и нетърпение да се завре в дом, който не е неин, и да живее със свекърва, която най-вероятно ще се бърка навсякъде и ще създава проблеми. Повечето го правят заради или под натиска на "мъжлето". Защото то не иска да се отдели, въпреки че е тръгнало да прави семейство.
В конкретния случай според мен е най-добре авторката да се изнася, да остави мамин с мама му да си се радват по прашки или каквото и да е там, и да ги забрави. Не са нормални такива отношения.

# 147
Само някоя психически нестабилна жена би желала да живее в дома на свекърва си. То е такъв кеф да НЕ се чувстваш у дома си и все да се съобразяваш с други хора. Моите свекъри са много свестни и готини хора, но да живея с тях, абсурТ. А пък при някоя луда свекърва,не мога да си представя.

# 148
Здравейте и от мен Simple Smile

Към авторката - знаете какво да направите Wink Изнасяйте се ... сега.
Това не са нормални отношения - майка да се съблича гола пред 30 годишния си син, да остава по срамни устни ... Той да й избира бельото и дрехите, да я ревнува (?!?!) и да й казва с кого да дружи ...
Мила, свекървата ти демонстрира, че синът й я желае и предпочита като жена пред теб.
Отношенията им са инцестни и не са нормални.
А ти още искаш да живееш с подобен психо екземпляр?!
Защо??
Млада си, животът е пред теб, ще срещнеш друг.
Той директно ти е казал, че ще живее с майка си, няма да се изнесе другаде.
Защо стоиш? Ставаш и си заминаваш. Това е трябвало да направиш още, когато тя се е събличала пред теб и него, и е останала по "парфюм" тоест прашки.
Майката и 30 годишният й син нямат нормални отношения. Това не са нормални отношения.
Ти защо остана в това извратено семейство, когато "дъртата" е демонстрирала пред теб, че е желана сексуално от сина си?? Какво правиш там??
Каквито и комплекси да имаш, не ти е мястото там. След време ще намериш нормален мъж без инцестни отношения с жената, която го е родила.

П.П. Майка ми не си позволява да се съблича пред мен, камо ли да остава гола и да се мотае така в жилището. Още повече пред мои познати или приятели (OMG).
Има и нормални хора, и нормални семейства. Описаното от теб, обаче не е такова.
Бягай Wink

Весело посрещане на Новата 2020 година Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт