Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 094
  • 541
  •   1
Отговори
# 60
  • BG
Много тъпо ми изглежда всички да се юрнат да обсъждат някакъв хипотетичен случай. Хипотетичен е защотото цялата тема се крепи на две изречения казани от Сирената в някаква друга тема и подкрепени от измишльотината, "а бе имам и аз една позната...", на автора. И на цялата тази постановка вече се правят генерални заключения какви били "приличните данни" на жените, пък как ги предлагали, пък всички били к*рви и сегашното поколение, че на земята, че на всички земни кълбета, а бе в цялата вселена...
Ся, ако целта е да се каже, че Сирената е к*рва, да и го казва автора и да се приключва тая мъка. Ако пък иска да и натъртва във всяка втора тема, че дохода му е над 5к и че заслужава нейното внимание , да пуска там на ЛС каквото трябва и пак да свършва мъката. 

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 18:13 от Tony34Al

# 61
  • Пловдив
Скрит текст:
Много тъпо ми изглежда всички да се юрнат да обсъждат някакъв хипотетичен случай. Хипотетичен е защотото цялата тема се крепи на две изречения казани от Сирената в някаква друга тема и подкрепени от измишльотината, "а бе имам и аз една позната...", на автора. И на цялата тази постановка вече се правят генерални заключения какви били "добрите данни" на жените, пък как ги предлагали, пък всички били к*рви и сегашното поколение, че земята, че всички земни кълбета, а бе цялата вселена...
Ся, ако целта е да се каже, че Сирената е к*рва, да и го казва автора и да се приключва тая мъка. Ако пък иска да и натъртва във всяка втора тема, че дохода му е над 5к и че заслужава нейното внимание , да пуска там на ЛС каквото трябва и пак да свършва мъката.  
Касае се за десетки такива случаи от истинския живот на хора, считащи, че "заслужават" някой с високи доходи и вече постигнал всичко основно материален план; а съм сигурен, че и много други хора могат да потвърдят подобни случки от своя личен опит.
 Няма значение или взаимовръзка какъв е доходът на автора на темата.

# 62
Текстбук нарцис.

# 63
За онзи с анцуга - най-вероятно се има предвид човек, който носи тази дреха за спорт в ежедневието си, което говори за несъобразителност, породена от липса на възпитание и умствени данни.

# 64
  • волно калдъръмче
Касае се за десетки такива случаи от истинския живот на хора, считащи, че "заслужават" някой с високи доходи и вече постигнал всичко основно материален план; а съм сигурен, че и много други хора могат да потвърдят подобни случки от своя личен опит.
И онзи с доходите е непременно жертва на онази с данните, така ли?

# 65
В тоя живот няма правилото кой заслужава. Всеки, абс. всеки има правото да мисли, че заслужава и ако го постигне - идеално. Няма бюро разпределително според качества. И аз знам за такива случаи, само че мисля, че за себе си са напълно прави и бих се радвала търсенето им да се увенчае с успех.

Никой не е постигнал "всичко" в материален план. Това става чак на около 50г. Но следва пък да е постигнал нещичко, освен ако не е беден студент с чист потенциал, но тогава пък има младост и сили.

# 66
За онзи с анцуга - най-вероятно се има предвид човек, който носи тази дреха за спорт в ежедневието си, което говори за несъобразителност, породена от липса на възпитание и умствени данни.

Според мен незаслужено обидиха тази удобна спортна дреха. Та НЕ Е етикет.

# 67
  • Пловдив
Скрит текст:
Защо трябва да има "жертва"? Къде ги четеш тези неща? Темата е за жени, твърдящи, че притежават някакви данни и/или качества, срещу които заслужават висок стандарт, осигурен от мъж с доход от поне няколко хиляди лева месечно (което предполага и други постигнати материални неща).

# 68
Ясно е, че някои мъже ги тресе кризата на средната възраст. Но не и моят(слава Богу). И определено не съм домакин я с раздърпан пеньоар хаха. Когато е трябвало съм работела целогодишно до припадък. Днес вече мога да, си позволя да работя сезонно за удоволствие, благодарение на успешната реализация на мъжа ми.

# 69
Не, не мисля, че заслужавам стандарт. Само че съм наясно, че мъжът може много да повдигне, може и много да натежи. Аз сравнявам славно моминство като базова позиция, защото ако съм сама и без деца, ще си имам изкл. приятен живот. Наясно съм със себе си и знам, че с дърпащ надолу мъж не ми е ОК, бих била нещастна. Та смятам, че заслужавам щастие, нищо повече.

Впрочем един мъж може да има хиляди месечен доход и да не е подсигурен материално, да живее от заплата до заплата. Ако е още млад особено. Само доходите нищо не предполагат.

# 70
  • волно калдъръмче
Скрит текст:
Защо трябва да има "жертва"? Къде ги четеш тези неща? Темата е за жени, твърдящи, че притежават някакви данни и/или качества, срещу които заслужават висок стандарт, осигурен от мъж с доход от поне няколко хиляди лева месечно (което предполага и други постигнати материални неща).
Да оставим нещата така: онзи с доходите си казва претенциите за данните, а жената сравнява своите данни с изискуемите, за да няма разочаровани.

# 71
По същата логика въпросният мъж , ако е сам и без деца , ще си живее като цар с тези пари. Едно е 5к за сам човек, друго е разделени на 3/4 души.Трябва да е доста глупав, за да се хване с жена, брояща му парите, и след време ако секне кранчето по някаква причина, да го захвърлят като горчива краставица, ама вече минали му най-хубавите години от живота.

# 72
За нечелите другата тема - там едни момци замерваха аудиторията със заплати и суми, но накрая се оказаха от онзи с десетките левове Grinning Това е драмата - не ги оцениха на колкото те се оценяват.

# 73
  • Пловдив
Не зная защо вече няколко човека в темата се изказват с крайности и делят мъжете на два вида: или с големи постижения, или "дърпащи жената надолу". А защо изключвате мнозинството мъже - онези, нормалните, които нито са богаташи, нито дърпат жената надолу?

# 74
Никой не е споменал раздърпани дрехи?
Но споменаването на манджица за добруването на мъжовото стомахче, не е  опора.
Той : Ще се омъжиш ли за мен ?
Тя : Но аз не мога да готвя, да гладя...
Той : Аз не те помолих да ми станеш прислужница, аз те моля да станеш моя кралица

Общи условия

Активация на акаунт