Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 096
  • 541
  •   1
Отговори
# 30
  • волно калдъръмче
Скрит текст:
Чувал съм го и от жена на 43 години, която познавам още откакто беше на 27 години, но вече далеч не в най-добрия си външен вид. Времето не прощава на никгоо от нас. Но въпреки това, тя все още счита, че заслужава мъж с висок доход и луксозна кола.
Ти, самият смяташ, че млада и прилично изглеждаща жена заслужава чужди пари и въпреки това се чудиш що искат да си осребрят даденостите!?!?!?  Времето може и да не прощава на външния вид, но на ония с малко акъл, помага да понаучат нещо за човешките взаимоотношения, не да циклят на външен вид сто години...
Никъде не съм писал какво смятам за млада и прилично изглеждаща жена (камо ли да заслужава чужди пари), но мога да ти отговоря. Считам, че един млад човек (без значение жена или мъж) има щастието да се радва на предимството на своята възраст, което дава повече свобода за следване на начертаните планове,че дори и за грешки, защото после може да се поучи от тях и да постъпи по-правилно при следващото си начинание.
 Винаги съм намирал за съвсем естествено човек, който желае да живее в много добри условия, да се постарае да си ги създаде преди всичко сам, вместо да разчита друг да му ги осигурява. Това говори и за неговите способности за нагаждане спрямо условията на живота и за личностно му израстване.
За къф чеп ми е мъж, ако пак ще си създавам сама по-добрите условия, че и да се нагаждам към неговите условия?

# 31
  • София
За мен означава, че самата жена може да предложи същото, което търси и у мъжа.
Прежполагам, че изразът е взет от конкретен контекст, та са посочва и сума вътре.

# 32
Като цяло, който иска висок стандарт, да си го осигурява сам. Или да се простира според собствената си черга. Единствено родителите е ок да осигуряват стандарт на децата си. Оттам нататък... почва да става грозно.
За какво ти е мъж? Ами, за много неща. Да ти е другарче, да ти е опора, да ти е спътник в живота. Разбира се не отричам важността на парите, но отричам патологиите и има една тънка граница, която ако се премине мъжът става банкомат, а жената паразит и нещата са обречени, поне според мен.

# 33
Търсиш онова, което ти нямаш. Имаш ли го, изобщо не те впечатлява у другия, щото за теб е нормалност, даденост, ежедневие.

# 34
  • волно калдъръмче
Като цяло, който иска висок стандарт, да си го осигурява сам. Или да се простира според собствената си черга. Единствено родителите е ок да осигуряват стандарт на децата си. Оттам нататък... почва да става грозно.
За какво ти е мъж? Ами, за много неща. Да ти е другарче, да ти е опора, да ти е спътник в живота. Разбира се не отричам важността на парите, но отричам патологиите и има една тънка граница, която ако се премине мъжът става банкомат, а жената паразит и нещата са обречени, поне според мен.
А защо точно банкомат и паразит? Как точно паразитира една жена? Може би като се грижи за дом, мъж и деца, а повечето ходят и на работа.

# 35
Това, което описваш няма общо с това, което съм описала аз, така че защо ме цитираш изобщо?

# 36
А защо точно банкомат и паразит? Как точно паразитира една жена? Може би като се грижи за дом, мъж и деца, а повечето ходят и на работа.

Защото такъв тип жени търсят не да гледат деца и домакинство, а да обикалят бутици и салони за красота.
Жена с амбиции на домакиня би се примирила и с 3000 да кажем.

# 37
  • Пловдив
Скрит текст:
Скрит текст:
Чувал съм го и от жена на 43 години, която познавам още откакто беше на 27 години, но вече далеч не в най-добрия си външен вид. Времето не прощава на никгоо от нас. Но въпреки това, тя все още счита, че заслужава мъж с висок доход и луксозна кола.
Ти, самият смяташ, че млада и прилично изглеждаща жена заслужава чужди пари и въпреки това се чудиш що искат да си осребрят даденостите!?!?!?  Времето може и да не прощава на външния вид, но на ония с малко акъл, помага да понаучат нещо за човешките взаимоотношения, не да циклят на външен вид сто години...
Никъде не съм писал какво смятам за млада и прилично изглеждаща жена (камо ли да заслужава чужди пари), но мога да ти отговоря. Считам, че един млад човек (без значение жена или мъж) има щастието да се радва на предимството на своята възраст, което дава повече свобода за следване на начертаните планове,че дори и за грешки, защото после може да се поучи от тях и да постъпи по-правилно при следващото си начинание.
 Винаги съм намирал за съвсем естествено човек, който желае да живее в много добри условия, да се постарае да си ги създаде преди всичко сам, вместо да разчита друг да му ги осигурява. Това говори и за неговите способности за нагаждане спрямо условията на живота и за личностно му израстване.
За къф чеп ми е мъж, ако пак ще си създавам сама по-добрите условия, че и да се нагаждам към неговите условия?
Никъде не е казано, че някой трябва да се съобразява изцял с чуждите условия. Нека не стигаме до крайности. Simple Smile Идеята на връзките/семействата не е ли двама души да се съберат, когато им е приятно да прекарват времето си заедно, да градят нещо смислено с общи усилия (включително създаване и възпитаване на дете/деца), да си помагат и да се подкрепят в трудни моменти, да имат сходни виждания за живота и ценностна система...
 Съвсем естествено е и двамата до някаква степен да се нагодят един към друг, защото все пак големите хора си имат някакви привички още от малки и е необходимо време за свикване заедно.

# 38
Да, общи цели, желания и ценности.
Считам, че това е в основата на един пълноценен брак/връзка.

# 39
Ама ти наистина си пишеш точно с маниера на Даскалка. Grinning Добре завърнала се!

# 40
  • волно калдъръмче

Защото такъв тип жени търсят не да гледат деца и домакинство, а да обикалят бутици и салони за красота.
Те жените са за това - домакинство и деца. Ако са хипер амбициозни, дай им и кариера, за да се докажат на всички фронтове. За разкош може и мъж за опора.

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 17:08 от Вяра

# 41
Ама ти наистина си пишеш точно с маниера на Даскалка. Grinning Добре завърнала се!

Обаче поне малко креативност да имаше този път, че вече е мега скучно...

# 42
Продължавайте да гледате на човешките взаимоотношения като на бизнес, а после се чудете защо не спирате да пишете из форумите.
Аз, ако чуя такова изречение, без значение дали е от мъж или от жена, направо отписвам.
Това са само думи на човек, който не е виждал пари. И който няма амбицията да си ги изкара. Абе, като цяло, комплексарска работа.

# 43

Точно обратното. Бутици и салони - с 3,000 ще се разцепиш. Ако искаш голямо семейство и хубаво домакинство (примерно къща на мечтите), трябва много повече ресурс. И какъв тип жени са тия, дето искат високи доходи от мъжа, че не се сещам? Нещо сте се объркали. Доста от тях са абс. нормални хора, търсещи нормалност, дори не висок и лъскав стандарт.

И не мисля, че търсенето на успешен мъж автоматично значи, че жената е неуспешна. Обикновено може да е по-назад с доходите в един момент заради децата. Но по-често ако мъжът е добре платен и на някакви позиции, то той по-добре разбира амбициите и на жената и може двамата да постигнат повече заедно накрая.

# 44
Единствено що-годе нормално обяснение на това изискване е, и жената да има сходен доход и да търси мъж със същите като нейните воля за успех, работливост, достатъчно ниво на образование.  Но това е под 1 %, другото е да се чувстваш като красив клоун за забавление и разплот.

Общи условия

Активация на акаунт