Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 149
  • 541
  •   1
Отговори
# 375
Е, значи все пак за задоволяване на ежедневни, базови нужди иде реч. Чудесно е, че има хора, които го правят за себе си само. Още по-любовно става като започнат и продължат естествено да го правят и за други. С финес, щипчица любов и много усмивки. Дайте да минем на следващото базово умение, което считате за върховно постижение. Еверестът, който сте покорили и ви прави съвсем прилични на фона на  масата.

# 376
Аз пък готвя 4-5 пъти седмично. Явно съм от прецаканите 😁.

# 377
Аз пък като цяло си готвя всеки ден. На работа е ясно. Там си купувам.
Ама нали съм от доста време на режим, няма как да не си готвя.
Понякога гледам да е нещо бързо. Я ще сваря 3 яйца или бърз омлет със сирене. Но като почивам ми се иска някои от любимите ми неща и отнема повече време.
Ама съм малко мързелива. Мислех кавърма да правя днес, но отнема много време. Та дори и неделя, нещо ме е хванал мързела.
А едно време колко му е да отворя буркан лютеница, да я хапна с хляб и  сирене  Laughing
И не се усещах колко хляб отиваше.

# 378
Колко процента ти е гаранцията, Сирен?
И пак да питам - за кво ги правите тез деца, само ви пречат? То бива несправедливост, мъжете са виновни за всичко!

Ами правим ги заради самите тях, защото да живееш е някак забавно. Но са си крива топка и това е факт.

Пробвай да пробуташ яйца с моцарела и спанак на двегодишно, избърши ги от стената и тогава ела да си говорим.

Не че няма кулинарки от старата школа, които пък са съсипали децата си психически с готвенето си. В смисъл - аз съм се мъчила да готвя, сега ще го ядеш. Това си е насилие, при това оставащо за цял живот. По-добре да ровят в чинията и да подбират, отколкото да ги психирам да ядат под команда.

Ха, готвене веднъж-два пъти на седмица...пробвай с три пъти на ден. Вчера съм направила трудоемки гевречета, спагети с доматен сос и пиле с ориз, това без прихапванията и сандвичите.

# 379
  • волно калдъръмче
Готвя като имам гости и време за това, както и веднъж-два пъти седмично за мен си. Може да си готвиш и за себе си с любов, не е задължително да е споделно преживяване. Дори едни бъркани яйца с моцарела и спанак могат да станат уникални с малко финес.
 Ако го правя всеки ден, ще стане наистина рутина и задължение.

Не знам какво се оплаквате, че децата ви ровят в чиниите и им удисвате на капризите. Не е мой проблем това. Аз мога да готвя от 10 годишен, живея отделно от родителите ми от 18 годишна възраст и няма добре приготвена храна, която да не ям.
Женските проблеми не са твои проблеми. Това ли дойде да ни кажеш Grinning

# 380
  понякога нормалното готвене и порции всъщност са си хронично преяждане.
Само не разбрах кое му е нормалното на това? Типично е за бедни хора, живеещи в постоянен стрес, че утре може да са само на хляб, затова дай сега да се надумкат като свине, да се запасят един вид. Изобщо не се замислят, всъщност даже повечето са невежи и не знаят, че това ще отиде в отходния канал за по-малко от половин ден.

# 381
Цитат
Женските проблеми не са твои проблеми. Това ли дойде да ни кажеш

Аз харесвам безгрижния живот. Това, че някой харесва да си генерира проблеми, си е негова работа, макар че понякога рефлектира и върху мен.
Например, единият ми племенник е толкова презадоволен, че като се съберем семейно всичко започва да се върти около него що се отнася до храна. Не обича зелени зеленчуци, повечето подправки, бяло месо, зеле, картофи, сметана, риба  - много по-лесно е всънщост да изброя нещата, които яде, отколкото тези, които не яде.

Цитат
Не че няма кулинарки от старата школа, които пък са съсипали децата си психически с готвенето си. В смисъл - аз съм се мъчила да готвя, сега ще го ядеш. Това си е насилие, при това оставащо за цял живот. По-добре да ровят в чинията и да подбират, отколкото да ги психирам да ядат под команда.

Само да не станат разглезени мунчовци, които да капризничат на жените си, нали срещу това се борите Smiley Майките на момченца са интересна порода.

# 382
Моето момченце готви у тях. Това какъв го прави?

# 383
"Не обича зелени зеленчуци, повечето подправки, бяло месо, зеле, картофи, сметана, риба" - тоест съвсем нормално дете. Всяко дете и всеки човек не понася по някаква храна.

# 384
Майките на момченца са интересна порода.

С изключение на Вашата майка, нали Wink?

# 385
Бас държа, че както не обича подправки, така обича храна с универсална подправка, тоест 70% натриев глутамат+29% сол+1% друго.

# 386
  • волно калдъръмче
Аз харесвам безгрижния живот. Това, че някой харесва да си генерира проблеми, си е негова работа, макар че понякога рефлектира и върху мен.

Ми супер си! Навъртай се около жена, която ще ти готви и пере чорапите с любов. Пали свещи редовно да не ѝ идва акъла и така.

# 387
Проблемът е, че все повече случаи от типа мъж, който иска да ергенува в брак, ще завършват с грозен развод, щото дори жените с данни са нахитрели.

# 388
Моето момченце готви у тях. Това какъв го прави?

Не изкарва ли 5к, значи е загубеняк каквото и да прави.

"Не обича зелени зеленчуци, повечето подправки, бяло месо, зеле, картофи, сметана, риба" - тоест съвсем нормално дете. Всяко дете и всеки човек не понася по някаква храна.

Абе като ти казвам, че е злоядо дете, значи е така Simple Smile Мога да направя 1 страница списък, родителите му се виждат в чудо. Аз лично бих желал да отглеждам децата си по-спартански.

Майките на момченца са интересна порода.
С изключение на Вашата майка, нали Wink?

Не прави изключение тя.

Вяра, дръж се прилично, ако обичаш Simple Smile

# 389
Още не съм видяла дете, което да обича зеле.

Общи условия

Активация на акаунт