Какво значи една жена да има "прилични данни"?

• 14 109
  • 541
  •   1
Отговори
# 420
Много ми е интересно да чета/слушам жени, които смятат някакво време, прекарано с мъж, или пък в разни ежедневни дейности, даже свързани с децата, за загубено.
Какво ли пък биха го правили иначе.

# 421
Няма хора, които да не ги мързи. Умните обаче преодоляват мързела си, другите - не. Wink

# 422
То по описанието излиза, че не съм хич добра партия. Нито готвя, нито дундуркам мъжове. Чистя, защото имам леко ОКР и мразя да ми е мръсно и разхвърляно, но дотам се простират домакинските ми възможности.
Честно казано се радвам, че досега партньорите ми не са имали изисквания към мен за подобни неща. По това мога да позная кога човек играе на дребно.
Нищо де, и аз не готвех. Но сега при налично дете, ясно е, че то трябва да се храни (добре). И взех да правя някои неща, та даже и половинът участва, защото на него също му е ясно, че детето трябва да яде. Самостоятелно бяхме - лесна работа, каквото има...

# 423
Много ми е интересно да чета/слушам жени, които смятат някакво време, прекарано с мъж, или пък в разни ежедневни дейности, даже свързани с децата, за загубено.
Какво ли пък биха го правили иначе.

Не знам, може би да обърна внимание на доста непрочетени книги? Разбира се, че е загубено и разбира се, че е нормално някои дейности да се оптимизират. Реално никоя жена не домакинства серийно с песен на уста, това са редки случаи. Има сто неща за правене, по-приятни. Това, че си на линия за мъж и деца, не е тривиално и означава жертви в друг аспект.

# 424
Сега представи си, че има хора, които харесват работата и колегите си, вършат задълженията си без мън-мън, имат време и желание да се наслаждават на хобитата си и да полагат грижа за здравето си.
Следователно, битовизмите не са само неприятности и досада, но лесно могат да станат такива.
Къде съм твърдяла, че са досада и неприятности? Казах, че са задължителни. Е, освен ако не си ок да смърдиш, а у вас валмата прах да си търсят кактуси, около които да се валят. Аз също си харесвам работата и колегите. Това не значи, че не съзнавам нуждата от тази работа и идващата покрай нея заплата. А нужда (особено от този тип нужди) и удоволствие невинаги се припокриват.
Също обичам да готвя. Знам, че без храна ще гушна букета.

# 425
С последните мнения относно кулинарните способности и пиЧиета, прилични данни за жена се оказа, че имат мъжете у форОма, ай честито!
Не всички, не всички... Аз си признавам, че изобщо не мога да готвя, като ерген само веднъж се опитах да си панирам кашкавал, който после не можех да отлепя от тигана... кой да ми каже, че трябвало и мазнина да се сложи?
 Прилични данни за жена определено нямам, но данните за мъж не са ми чужди.

# 426
С последните мнения относно кулинарните способности и пиЧиета, прилични данни за жена се оказа, че имат мъжете у форОма, ай честито!
Не всички, не всички... Аз си признавам, че изобщо не мога да готвя, като ерген само веднъж се опитах да си панирам кашкавал, който после не можех да отлепя от тигана... кой да ми каже, че трябвало и мазнина да се сложи?
 Прилични данни за жена определено нямам, но данните за мъж не са ми чужди.
Нали не твърдиш, че си неспособен да се обслужиш за закуска, обяд и вечеря? А и не вярвам боба да го ядеш суров... че едно олио не си сложил в тигана говори единствено, че си свикнал да те обслужват... но ти не обслужваш. Мъжественост, казваш, а...

# 427
  • волно калдъръмче
"Гадните битовизми", поръсени с щипки за пране любов, да осмислят женския живот.

# 428
Аз си признавам, че изобщо не мога да готвя, като ерген само веднъж се опитах да си панирам кашкавал, който после не можех да отлепя от тигана... кой да ми каже, че трябвало и мазнина да се сложи?
Ехее, ти си опитал висока трудност готвене. Паниране на кашкавал има намколко чалъма - правилна марка, правилна подготовка, правилен начин на паниране, всичкото това с едничка цел да не се стопи и омеси с панировката... Кашкавал и аз не се наемам да панирам. Най-малкото обичам кашкавал, който по принцип се топи, твърдият - тип сирене - хич не е моето ядене.

# 429
A, стига с тез жертви!
Като чета гал и почвам да си предвтавям съжителството като  някакви ежедневни оперативки. Зор, зор и все не е както трябва, начи.

# 430
Значи не ме четеш правилно.
Мразя оперативки.

# 431
Ние пък си правим оперативки и оптимизираме. Щото сме наясно, че само с "правене от любов" не олекват нещата. Напротив, усещането е за още по-голямо прецакване.

# 432
Не се е влюбила Гал още като хората. Като ѝ дойде на главата, да видиш как и мебели ще мести, стени ще боядисва докато готви, и ще си свирка от кеф. Sweat Smile

# 433
Значи не ме четеш правилно.
Мразя оперативки.

Партньор едно и партньор две. Прецакан и прецакващ, хаха. Гал, не го пиша с лошо.

# 434
Тоя период на лудост и ентусиазъм трае максимум 3-5 години, при това преди умората от децата. А и е наивно да смяташ, че жената ще има една и съща енергия през целия период на брака. Питай ме сега дали не надушвам на осмата секунда кой скатава и хич не поемам неговия дял "от любов".

Общи условия

Активация на акаунт