Изпитани сайтове за парфюми - 20

• 55 487
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
...

Аз много много харесах Rose rouge. Постоянно го мисля. Но се бавя и чудя от къде да го поръчам. Някой поръчвал ли е този парфюм от сайт?

Аз имам Rose Rouge от parfum.bg , предоволна съм.

# 166
...

Аз много много харесах Rose rouge. Постоянно го мисля. Но се бавя и чудя от къде да го поръчам. Някой поръчвал ли е този парфюм от сайт?

Аз имам Rose Rouge от parfum.bg , предоволна съм.

Аз от parfum-bg.com - без забележки Hands Plus1

# 167
Rose Rouge не ви ли прилича на Intense cafe? В началото много ми напомня.

Някой виждал ли е някъде Idole Lancome на прилична цена?🙄

# 168
  • София
Аз не познавам интенс кафе, но четох подобно сравнение от Брайт, мисля.

Idole е най- изгоден в парфимо. И малката, и голямата разфасовка. Дали Ви устройва като "прилична цена", не знам Simple Smile

# 169
  • Бургас
Rose Rouge не ви ли прилича на Intense cafe? В началото много ми напомня.

Някой виждал ли е някъде Idole Lancome на прилична цена?🙄
Лола ,да и аз намирам прилика между кафето и Rose Rouge.

# 170
Мерси, Кечър Simple Smile Не знам защо забравих да го погледна Парфимото😄

А запознати ли сте със сайтове за декоративна козметика с добри цени? Защото Нотино вече продават по-скъпо от Дъглас и Сефора... В Парфимо асортиментът е доста оскъден...

# 171
  • ново
Имам мейл от Нотино за разпродажба и безплатна доставка на всичко.

# 172
Имам мейл от Нотино за разпродажба и безплатна доставка на всичко.
+ ПОДАРЪК ЗА ВАС
Използвайте кода 10bgskin в кошницата и вземете 10% отстъпка за покупката си на продукти за грижа за кожата над 75 лв. Ако купите продукти за грижа за кожата над 115 лв., с кода 15bgskin ще получите 15% отстъпка за тази покупка.

# 173
През октомври и ноември, 2019 направих 3 поръчки на шампоани, балсами и парфюми от Нотино.  Тогава забелязах, че цените някак си намаляваха с всяка поръчка. След което си запазих в кошницата неща, които съм си харесала и които смятам на по-късен етап да поръчвам. За мое учудване към днешна дата за един от шампоаните (Велла Проф) цената се е променила с почти вече 20 лв нагоре????? Промяна има и в цените и на другите  неща, но да речем с до 7 лв.
Това нормално ли е - дали има някаква зависимост между броя поръчки и цените или аз се заблуждавам? Да не би като ги задържам в кошницата и "се колебая" така да си повишавам цените?

# 174
Имат намаление, затова цените са по-високи Wink.

# 175
Получих Mon Guerlain Sensuelle Guerlain от парфимо. Перфектен, не са ми сложили вода... Grin Сокът е по-тъмен от този на Mon edp. Лавандулата в него е точно толкова по-малко, колкото да ми харесва повече и са добавили малко повече сладост, което също е по-мой вкус. Доволна съм! Малко бяха натъпкани нагъсто нещата в малко кашонче, защото имаше и други работи вътре, но няма никакви щети по тях.

# 176
  • София
Имат намаление, затова цените са по-високи Wink.
Смешници. Laughing

# 177
# 178
  • Бургас
Оххаа ,каква великолепна цена!

# 179
  • ново
Май наблюдаваме едно и също Wink
Днес взех мъжкият комплект на Задиг и куатрето за подарък на приятелка от парфимо.

Общи условия

Активация на акаунт