Изпитани сайтове за парфюми - 20

• 55 494
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
герленът не ме привлича, но смокинята на молинар е на чудесната цена от 56 лв / 75 мл - отстрелях една

# 181
Аз ще пропусна интензивната версия на Mon, защото току що получих  Sensuelle... Бързо ме вразумиха и ще е по-натам. Нека привърша поне един от двата налични Mon-а, а толкова го чаках този... Laughing

# 182
  • София
Поръчах един мон интенз! Юпиййй много съм щастлив Smile

# 183
Ох, ако знаете как и мен ме сърбят ръчичките за е за по-голяма бутилка! Пуста лакомия, а само преди няколко часа се ожалих в съседната тема, че съм се оляла. Ама няма, ще стискам зъби да изхарча моето бутилче, пък може и по-добра цена да изпадне. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 184
  • София
Това е много добра цена, чак аз се почудих Joy

Аз междувременно забърсах едно трийсетиче от Burberry her. Много приятен аромат, който е траен върху мен.
Тоя Мон интенз звучи добре на четене, ама знам ли. Дали ще ми пасне?

# 185
  • София
Направих поръчка в makeupbgна 28ми. Първоначално доставката трябваше да е на 31ви, после трябваше да е 2ри, днес не дойде също. Обадих се и ми казаха че техни куриери разнасят. Няма товарителница поради тази причина. Дали днес някой е получил нещо от тях, с техен куриер?

# 186
Kак да ти каже човек дали ще ти пасне нещо, Кеч? Wink
Не ти знаем типажа, делови ли е, как ще го носиш, какво харесваш, какво търсиш, спортно, вечерно, ти да му се кефиш, без да ти пука от сезон и съобразяване кое уж "трябва" да се носи еди си кога, и кое не, възраст, и т.н., не ти знам вкуса.

Относно цените, покрай 15%-то намаление на Елинор намазах за 95 лв. Мон, та може и още по-добри да са цените. Stuck Out Tongue Winking Eye
Всеки Мон до около 100 лв. си е оферта.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 19:31 от FragranceFanatic

# 187
герленът не ме привлича, но смокинята на молинар е на чудесната цена от 56 лв / 75 мл - отстрелях една

Их, бе, бубанке, ШТи пратя сметката! Simple Smile ГолЕма си подстрекателка! Поръчах си го, като обичам смокинки........Blush

# 188
  • ново
Относно цените, покрай 15%-то намаление на Елинор намазах за 95 лв. Мон, та може и още по-добри да са цените. Stuck Out Tongue Winking Eye
Всеки Мон до около 100 лв. си е оферта.

За Мон интенз говориш, нали? Аз в Елинор не съм го засичала, изглежда не съм следила внимателно.

# 189
Предния път на същата цена го слагах и вадих от количката интензивния Мон и накрая ме беше яд, че не го поръчах. Сега го отстрелях. Само да пристигне, а и ако е с капачка ще е чудно.

# 190
  • София
Бубанка пак ще ни бие Stuck Out Tongue
Неспортен стил, силен парфюм като за суха кожа, без цитруси и сладкарски отдели. Аз знам Мон как мирише, но не и интенз.
Няма да се повлиявам от всеобщата вълна. Халаал да ви е Kissing Heart

# 191
Г&В, не, за първото EDP - "класическия", 100 мл.

# 192
  • ново
Г&В, не, за първото EDP - "класическия".
Ясно. По-нагоре ставаше въпрос за интенз.

# 193
Добре, че не харесвам Mon. Май само Florale ми привлече вниманието преди време. Няма никакви оферти, днес цъках из всички сайтове. Всичко е изкуствено.Simple Smile

# 194
Ох, интенз е единственият Мон, който харесвам... Ако не сте го изкупили до след няколко дни, ще отстрелям един😄

Общи условия

Активация на акаунт