Изпитани сайтове за парфюми - 20

• 55 503
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Предния път на същата цена го слагах и вадих от количката интензивния Мон и накрая ме беше яд, че не го поръчах. Сега го отстрелях. Само да пристигне, а и ако е с капачка ще е чудно.
С капачка е Smiley

# 196
  • София
The Catcher in the Rye - За мен, Мон Интенз е различен от предишните версии. Задължително го тествай на кожа.

# 197
  • Пловдив
И аз поръчах един Mon Intense. Тези дни много го мисля и се чудих откъде да го купя и хоп - изгодна оферта. Все още е наличен, но се притеснявам, дали утре няма да се обадят и да кажат, че е изчерпан.

# 198
Първо пишеше "налични повече от 10 бр.", после стана "налични над 5 бр." и вече е "изчерпана наличност"!  Joy
Хайде, честити, чакам отзивите ви. Пък някой, ако сравни с другите версии, ще съм благодарна, че все не стигам да се напръскам хубаво в някой мол.

# 199
Ах , че сте бързи , изпуснах ... каква му беше цената ?

# 200
# 201
  • Бургас
Аз не го купих ,имам Мон и Флорал, Интенз си носи ДНК на Едп.107 лева беше ,пак ще го заредят ,споко.

# 202
И аз не го купих този път, защото имам 4 броя различни версии.

# 203
Мен ме съмнява , че не е изкупен ,чакам да го пуснат пак .

# 204
  • Варна
Ехх и аз го изтървах. Споделете после дали сте доволни от мон интенз Heart Eyes

# 205
  • Пловдив
Мон интенз пак е наличен👌🏻

# 206
  • Франция
На сайта на Puredistance са обявили празнична промоция, че с всяка поръчка клиентът получава за подарък луксозния им комплект проби, който е иначе на доста солена цена.
В резултат вчера похабих половината си работен ден в опити да поръчам малка бутилка White, парфюм, към който изпитвам едновременно силна любов и омраза. Половин ден, защото сайтът циклеше непрекъснато, даваше ми грешка при опитите да платя - след като отказа всички мои карти, накрая платих с картата на мъжа си Laughing - или ме изхвърляше с висящо плащане. Накрая уж платих. Нямам никакво потвърждение все още, нито бегла идея дали наистина ще получа обещания подарък. Ако се стигне до разправия и съд, ще ви призова за свидетели Smiley

Пиша го това, защото много искам да се запиша в темата, а пък bubanka е в лошо настроение Heart
Освен това много хора в темата не си дават сметка колко чудесно е обслужването в българските интернет магазини всъщност Simple Smile

# 207
Мон интенз пак е наличен👌🏻
Не издържах и го поръчах.

# 208
Аз в 9,30 гледах не беше наличен .

# 209
Аз в 9,30 гледах не беше наличен .

И аз, в 9.25 някъде - беше изчерпан, отново!

Общи условия

Активация на акаунт