Изпитани сайтове за парфюми - 20

• 55 379
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, бях спряла да ползвам Олимпеа на ПР, понеже отвсякъде я усещах миризмата и се дразних. Явно има бая реплики на аромата, обаче тези дни си го ползвам пак и си ми харесва, та от къде да го поръчам? Не го коментирате в темата, миналото лято го бях взела от duty free магазин, но беше доста скъп. Моля, ако някой го е поръчвал на добра цена и с добро качество, да сподели. По принцип в Парфимо гледах. Приемам предложения Simple Smile

# 76
Здравейте, бях спряла да ползвам Олимпеа на ПР, понеже отвсякъде я усещах миризмата и се дразних. Явно има бая реплики на аромата, обаче тези дни си го ползвам пак и си ми харесва, та от къде да го поръчам? Не го коментирате в темата, миналото лято го бях взела от duty free магазин, но беше доста скъп. Моля, ако някой го е поръчвал на добра цена и с добро качество, да сподели. По принцип в Парфимо гледах. Приемам предложения Simple Smile

Два пъти от тук за последната година, без забележки!

# 77
Миналата седмица правих неуспешни опити да поръчам тестер Mancera Cedrat Boise от Елинор - нямали в наличност, въпреки че в сайта им показваше една бройка. След лекото разочарование реших да купя продукт, докато и той не е свършил, преди малко ми потвърдиха поръчката и ще чакам доставка утре.

# 78

Два пъти от тук за последната година, без забележки!
Много хубав сайт, благодаря
 Ако че бая неща са не налични. Но ще следя

# 79
Миналата седмица правих неуспешни опити да поръчам тестер Mancera Cedrat Boise от Елинор - нямали в наличност, въпреки че в сайта им показваше една бройка. След лекото разочарование реших да купя продукт, докато и той не е свършил, преди малко ми потвърдиха поръчката и ще чакам доставка утре.
Като го получиш и тестваш, опознаеш, драсни впечатления и да го обсъдим.
За мен е един от най-добрите парфюми, струващ си всяка стотинка. Може да се носи и 4-те сезона. Wink
Да не те заблуждава, че е плътен, лятото става свеж, сега цитрусът и лимонът, касисът и кедърът много изпъкват, доста часове минават докато стане кремав и ванилово-кожен, поне при мен, но по мъжки му. Wink

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 12:17 от FragranceFanatic

# 80
Аха, значи при тях същите номера с тестерите продължават...

# 81
  • Sofia
Момчета, Mancera Cedrat Boise може ли да се носи от жени или е типично мъжки?

# 82

Унисекс, всеки сам си преценя! Повечето ми любими аромати са такива, макар че не харесвам, когато мъж ми носи аромата Laughing

# 83
  • До сърцето...

Видях, че питаш момчетата, но аз да си кажа Grinning
Нося доста мъжки парфюми, но точно този на мен не ми "ляга". На мъжа ми му стои чудесно.

А за да не е спам - в Нотино има 25% отстъпка от продукти на L’Oréal Paris, Maybelline, Garnier и MIXA с кода top25bg, попълних си разни липси.

Очаква ли се някакво намаление след празниците, имам да купувам няколко подаръка и темата ми даде чудни идеи.

# 84
Типично мъжки е.

# 85
И на мен никак не ми стои добре, на мъж е друго.

# 86
  • София
Кечър, съвсем възможно е. Ако са имали наличност на склад, колко му е да ти ги доставят до магазина. Да не си поръчала Монтали/Мансери оттам? На добра цена са. Simple Smile
Тц, в крайна сметка поръчах от parfium.bg. Тия дни ще давам впечатления. Поръчах хипнотичната ЕДП. Да видим Laughing
Вече си я взех, хаха.

# 87
Супер, честит! Сподели после в парфюмната тема, ако имаш желание.

Да не съм офтопик, на Коледа (25-ти) поръчах от parfumi-shop.net, вече са при мен на домашния адрес. Всичко е точно, оригинални продукти, добре опаковани. Аз съм на арабска вълна. Дийтрон само ми пусна мухата с тези Afnan-и. Smile

# 88
  • София
И на теб честити придобивки, както и на всички останали! Simple Smile
Мирисах и rose rouge. Ей, пипнати са тия парфюмчета, ама защо не бяха по- трайни.

# 89
  • Варна
Напълно е възможно,още повече ,че си от София!

Да  питам тук някой познава ли този сайт
https://discountmarket.eu/product/tiziana-terenzi-porpora-edp-10 … _source=pazaruvaj
Таман се зарадвах,че намерих Порпора на Теренци,тюх!
Дори не бих попитала за този сайт ! Мислиш ли ,че ексклузив на Том Форд може да се продава на тази цена :
https://discountmarket.eu/product/parfyum-tom-ford-tobacco-vanil … edp-100ml-uniseks

Да аз ,веднъж преди да почна да ви чета.Опарих се.Поръчах  Lancome Tresor La Nuit EDP 75 мл сега даже е на уау цена.Получих долнопробен боклук,който дори на външен вид няма нищо общо с оригиналната бутилка/все още си го пазя за обеца на ухото и мога да снимам и двете бутилки/,няма преглед при получаване,но и Елинор ,но и много други нямат,успях да се свържа един път с тях по телефона,лъгаха ме нагло,че е кол център и да им пиша. В условията на сайта няма дори адрес за връщане,камо ли мейл за връзка нито предоставят такъв ,нито пожелаха да си вземат ментето.Даже много ме е срам , че се вързах като първия балък да се доверя преди да ги проверя,но се опитвам да информирам всеки ,който попита за тях и за  това не мога да спра да ги хваля,колко са коректни.

Общи условия

Активация на акаунт