Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 23

• 75 704
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Sofia
Честит Рожден Ден, Бени!  Hug
Честито ти местенце в блог пространството, Деспи, страхотни сте впрочем, а кучо....  Heart Eyes!  Hug

Оф гледам я тая модерната напоследък "памук" погача,
Скрит текст:
ами то всяка хубава питка е такава - памук и без толкоз мазнина, че гледам само това е разликата от обичайната питка, е и заглавието де. Ами хрумнало  му на някой да я кръсти Памук погача и си мисли, че само тя е памук.  Joy
На мен пък моята ми е толкова памук, че не се изкушавам да правя друга... защо ми е като съм открила съвършенството в нея.

А! П.П. Нали рекох онзиден, че нямам проблем със старата версия, и ей на ... от вчера имам проблем с публикуването на пост.  ooooh!

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 09:23 от Morena

# 77
  • Русе
Бени, на патеричка, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива!
Не съм си показала тук терина за Коледа, с бишкоти и маскарпоне е.

Бутер банички

# 78
След всички красоти и вкусотии , ме е срам , но ...
Обяд-мини чушчици

Баницата е готова

# 79
  • София
Снощи набързо- сьомга на тиган и пилешки филенца (надявам се не са салмонелени) с корнфлейкс

За довечера ще метна едни пържолети с гъби и топено сирене и ще врътна една  Новогодишна маслена погача на Йоли.

Скрит текст:
Не съм почитател на тестени изкушения и я направя веднъж в годината, я не.
Памук погачата е най- лесното и сполучливо "печиво", което съм правила- не се меси и е с едно втасване. Мисля, че специфичното при нея е, че се реди на кифлички. Пробвала съм на топки, пак стана супер, но кифличките са по- атрактивни.

Mоrena, сподели рецептата на твоята пухкава питка Blush

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 11:37 от AnyHr

# 80
  • Sofia
AnyHr, офрмянето
Скрит текст:
съвсем не влияе на вкуса, мекотата в случая. Ей я, и моята е на кифлички/кроасанчета, ама и на топки съм я правила и е все така - "памук".  Laughing

Заповядай - https://morrennaa.blogspot.com/2013/04/blog-post_8944.html   Hug
И аз сега я почвам. Simple Smile

# 81
  • София
Вчера едни целувки само, от останали белтъци.

За днес изобщо не мисля да прекалявам.Баница със сирене ще направя, че се търкалят едни кори, тиква ще изпека и пиле с картофки.Само аз и дъщерята сме, внука е при леля си.

# 82
Аз се подготвих за довечера. Рано, но не ми се виси пред печката. Сега почивам Simple Smile
Нащраках в движение снимки и вероятно след НГ ще покажа, че ме мързи да ги свалям сега.
Весело посрещане на НГ на всички и в новата година повече здраве и повече приятни емоции да изживеем. Лошото да остане зад гърба ни и щастието да ни е спътник в живота.Purple Heart

# 83
Мили момичета, благодаря ви от сърце за хубавите пожелания! Heart
Днес набързо приготвих лесна баница-баклава на рулца. Получи се безкрайно вкусна Simple Smile
Щастливо посрещане на Новата година и ще видим отново в 2020! Party Time Christmas TreeChampagne
http://---shoretner923-36nNgKN

# 84
Весело посрещане на Новата година!

# 85
  • София
Сътворих погачата, много съм доволна от себе си  Simple Smile Моля, не ми търсете грешките, толкова си мога , а и на конкурс няма да се явявам, и хич не ми пука, колкото-толкова.

На всички желая от сърце здрава Нова година, и догодина отново да сме тук, къде с грешки, къде някои перфектно се представили, но всички да сме заедно и да продължим нататък , със здраве !!!!!!!!! Цунки1 Марчева  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 86
  • София
Бени жива и здрава да си!
Весело посрещане на новата година! Благодаря на всички за хубавите идеи!
От мен за сега баницата с късмети, направена с помощта на 5 годишния ми син

# 87
Тази година жълъдчетата ми се получиха по-добре, увеличих маслото и намалих времето за печене.

Форумските тиквени сладки

Хляб в хлебопекарната

И две салати - Снежанка и салата раци (царевица, ролца от раци, кис. краставички и майонеза)

# 88
  • Bарна, морето, сините вълни

За обяд хапнахме пангасиус и стекове от карфиол.
ММ направи салати, наряза мезета, другите неща ще ги донесат. И така, не си дадохме много зор. Желая от сърце на всички весело посрещане на новата година! Бъдете много здрави вие и семействата ви. Черпете вдъхновение и творете все такива красоти. Ще се радвам да сме заедно и през новата 2020 година! Heart

# 89
  • София
Наядохме се, вече може да идва новата година.Весело посрещане и щастлива Нова година.

Закуската.

Салата праз с яйца.

Печена тиква.

Хляб и баница с праз.

Крилца , картофки, кисели краставички.

Баница с яйца и сирене.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт