Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 23

• 75 747
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
PreslavaD, с теб сме на една вълна. И аз за вечеря приготвих кисело зеле с ориз-запечено. Smiley Мога да ям кисело зеле всеки ден Grinning
http://---shoretner923-2QMe8NP

# 166
Много сте лоши, сега и зеле с ориз трябва да готвя. Много обичам!

# 167
  • Sofia
У нас пък Пълнени чушки с кайма и ориз и бял сос.

# 168
  • там където има винаги вятър
Супа

Катми, за които внучката ми даде 1000 точки  Joy

Бъркани яйца и салата прясно зеле/ще го изхвърля червения пипер, манджите не стават червени, ами черни :bad-words:/

Шоколадов мус  Wink

# 169
  • Sofia
Пак съм на пангара с ранното ставане... оф... ooooh!
Храна за моето най-вдъхновяващо вдъхновение (нали е всеядно милото и жадно за нови вкусове), едно от много любимите му:
Хрупкави кюфтенца от киноа с майонезен сос и салата - зелена(ама всъщност е червена де  Laughing), спанак и червен лук с лимонов дресинг. 

# 170
  • София
Морена, както винаги страхотна кутия. Може ли рецептата на кюфтенцата от киноа с майонезен сос.

# 171
Момичета,
Скрит текст:
Много моля, която знае да ми напише на ЛС подробно описание КАК се пише скрит текст от телефон! Доста от новите момичета пишат само с телефон и ми отговарят, че не знаят как да се справят с тази функция. Аз не ползвам телефон за форума и ми е трудно да ИМ обясня. И... ще помоля модератор да ГО закачи на първа страница. Благодаря предварително за помоща

Пожелавам на всички успешна седмица Flowers Four Leaf Clover

Има обяснение на първа страница как се пише в скрит текст от телефон! Модератора е направила редакция.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 16:35 от sem22

# 172
  • Sofia
Благодаря, gurgolina, заповядай! Simple Smile

Скрит текст:
Киноата е предварително сварена и охладена. Разроквам я и добавям зелен лук, магданоз и мента, сол и п-р, пармезан, малко брашно и яйца. С добавките и подправките може да се експериментира разбира се. Simple Smile Трябва да се получи мокра, гъстичка смес. Аз пържих този път - слагам с лъжица от сместа в тигана или в тава, ако ще пека.
Сосът - кис. мляко и майонеза 3:1 или в друго съотношение (по вкус), малко чили сос, чесън и малко тъмен балс. оцет.

# 173
Момичета,
Скрит текст:
Много моля, която знае да ми напише на ЛС подробно описание КАК се пише скрит текст от телефон! Доста от новите момичета пишат само с телефон и ми отговарят, че не знаят как да се справят с тази функция. Аз не ползвам телефон за форума и ми е трудно да ИМ обясня. И... ще помоля модератор да ГО закачи на първа страница. Благодаря предварително за помоща

Пожелавам на всички успешна седмица Flowers Four Leaf Clover

ще го добавя

няма иконка на мобилната версия, изписва се на ръка:

Код:
[spoiler]текст, който желаете да "скриете"[/spoiler]

# 174
Празниците продължават- да почерпя за здравето на трима от мъжете около мен-голям син , мъж и свекър

Едните бонбони в "работен момент"

Другите бонбонки и останалите нещица , които съм замислила-довечера
Хубав ден на всички !

# 175
  • там където има винаги вятър
Празниците продължават- да почерпя за здравето на трима от мъжете около мен-голям син , мъж и свекър
...........
Едните бонбони в "работен момент"

Другите бонбонки и останалите нещица , които съм замислила-довечера
Хубав ден на всички !
Да са ти здрави мъжете  Peace Вземам си бонбон  Wink

# 176
  • Варна
Веган Ламингтън

Скрит текст:
Ламингтън е класически австралийски десерти, който е изключително семпъл и прост - буквално е пандишпанов блат, който е потопен в шоколад и овалян в кокосови стърготини. Кръстен е на лорд Ламингтън. Популярен вариант е и да има сладко посредата. Моето предложение е за веган вариант без мазнина и с плодово сладко с чия. Далеч е от класическия пандишпан, но съм сигурна, че ще ви хареса.

Нужни са ви:

- 150 гр кокосов йогурт + 1 ч.л бакплувер // или соев йогурт // кисело мляко, ако не сте веган
- 400 мл кокосово мляко // или друго ядково мляко
- 250 гр кокосова захар // използвайте тръстикова, за да се получи бял блат
- 300 гр лимецово брашно // или 200гр + 100гр оризово брашно

За сладкото:

- 200 гр малини, ягоди или други горски плодове // пресни или замразени
- 2 с.л вода или мляко
- 2 с.л чия

За декорация:

- черен шоколад
- кокосови стърготини

# 177
Честита Нова година на всички! Christmas TreeChampagne
След известна почивка от готвенето, от вчера пак съм на линия Grinning
Вчера - свинско с картофи

Днес - пиле фрикасе

# 178
  • София
Джолан чорба и гювеч с джолан.

# 179
  • София
До днес карахме на храна от мама, от баба, от свекървата. Днес се наканих да стъкмя нещо, естествено най-лесните неща си избрах.
Леща

Пилешки хапки /замразени/

Сиренки / Мързеливки

Общи условия

Активация на акаунт