Звънкат коледни звънчета и ДЕКЕМВРИйски бебешки гласчета! 🔔🎅👼

• 18 500
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив / София
Аз пък поръчах под наем за 10 дни слинг, за да го пробвам как ще е и ако е удобно и на него му харесва, ще си купя.
Мисля си, че за вкъщи би бил полезен, като не иска да спи, а да се гушка, на мене ще са мис вободни ръцете.
А за вън мога да го ползвам, като ходя някъде, където е по-неудобно с количка, заради разбитите улици и пр.

Някоя от вас ползва ли слинг?

# 601
Днес бяхме на преглед и Сашко е качил само 150 гр от както са ни изписали -на 13 дни е Sad. Ще се дохранваме по-стабилно вече.
Ние стерелезираме като луди по 10 пъти на ден. Частите на помпата , шишета , биби.. При нас като и се цедя и ам давам.. на ядене по минимум 1 шише, някой път и 2 и стерилизатора все е пълен.
Не гладя, защото пускам всичко в сушилнята.
Тъкмо казвах на Мм, че всички ще ходят на 40 дена до църквата, но той не иска и да чуе.. Бяхме кумове на сватба и после кръстници 2 пъти и поповете на всички събития бяха пияни и неадекватни и той е крайно разочарован .
Пера с Тео бебе, но мисля да го сменям

# 602
Симка ние първата  седмица от изписването нито грам а не бяхме само на кърма давах и АМ. Обаче после  за 1 седмица 400 сега за  първи я месец 900 грама.  Не се притеснявай но го следи . Пигмента  по корема и аз то имам и е ужасен нз трябва ли да мажа с нещо да изчезне.  Ние също имаме едно ръмжене като спи . Мисли се за лъв а той стрелец 😂

# 603
BeLady, пудрата на Клоран е много добра. По принцип, бебешката козметика на Клоран е изключително хубава. Чак ме е яд, че седмица преди да родя купих всичко на Юриаж. Не, че не съм доволна от Юриаж - напротив, но ми харесва как мирише повече на Клоран 😂
Та, да се върна пак за пудрата. Знам, че масово се отрича слагането на пудра на дупето, но при мен само това помогна за подсичането и вече слагам масово пудра. От време на време, колкото да започне да се хаби, слагам и крема на Юриаж(отново закупен преди да родя 🙄)
Пробвах и измиващия гел на Клоран - невероятен. Него го дадоха като мостра в родилното. Взех и крем за студеното време пак на Клоран и той много ми хареса.
Абе запалих се по марката и миризмата на невен. По принцип имам афинитет към миризмите и козметиката като цяло(все пак имам над 200 парфюма и още толкова червила, фон дьо тени и подобни 😂🙄) и ми се вижда нормално да "изкрейзам" така по нещо подобно.
В този ред на мисли, откакто се е родила малката не спирам да мисля как искам да се облека в рокля, да сложа токове или кубинки(к'вот дойдИ), да се гримирам и да сложа любимото червено червило, да се напАрфУмирам с By Kilian - back to black, излеза с приятелки на бар и да изпия 5-6-7-8 коктейла. Както не съм пила алкохол от година, мисля, че това ще ми е краят 😂
Весела вечер, момичета 🥰

# 604
D.K. и на мен ми се ходи по бараве и ми се пият коктейли, ама ...никак не се харесвам още, та това ми подкастря ентусиазма и ме приземява набързо Simple Smile
Лани, ти какво поръча? Аз също поръчах еластичен шал да пробвам, но не знам как ще го връзвам, че не съм много сръчна, чак страх ме хваща...Иначе, много ми се ще да го гушкам нон стоп, пък и да са ми свободни ръцете, ама да видим...

# 605
Симка няма какво да се притесняваш, че е качил 150гр,моя и той като ходихме по рано беше на 2 седмици и нещо беше качил също 150гр,но не се притесних. Продължавам да си го кърмя когато иска и й казах на лекарката че е рано и ще си качи по нататък. Щом спи и си ака редовно не виждам проблем.

Калиси браво, нормално си е наддал за кърмено бебе. И каката като я кърмех бяхме по същия начин. Нито биби, след някой друг месец отказа и от шише и бяхме нон стоп двете навсякъде. Тоя малкия пък е обратното, засега.

Алекс аз някъде май след година и половина към 2рата почнах с обикновен прах.
Утре ще е страхотно времето и мисля цял ден да сме по улиците. Днес малко проспахме обеда и слънцето, но пак излязохме да напазарувам и после да вземем каката. Иначе през нощта си будуваме от 1:30до 4 ама аз съм си виновна, че му сменях памперса след като го нахраних.

# 606
D.K. и на мен ми се ходи по бараве и ми се пият коктейли, ама ...никак не се харесвам още, та това ми ходкастря ентусиазма и ме приземява Simple Smile
Лани, аз също поръчах еластичен шал да пробвам, но не знам как ще го връзвам, чак страх ме хваща...Иначе, много ми се ще да го гушкам нон стоп, пък и да са ми свободни ръцете, ама да видим...

И аз не се харесвам, ама няма да ни избират 🙂
Качих 25 кг с бременността и то добре, че последните месеци бях на диета заради гестационния диабет. Качих много в началото още - 15 кг. за 5 месеца. От тези 25 само 7 изчезнаха след раждането. Имах си доста да свалям и преди да забрменея. Сега съм почнала моята си диета с която бях свалила преди 3 години 36 кг. Надявам се да ми потръгне и да стана отново "гадже". Просто ще се чувствам по-добре в кожата си. Дреме ми обаче какво мислят околните. Искам си бара и коктейла 😂

# 607
Аз бях 60 при раждането,вече съм 49.
И 109 да бях и аз си искам коктейлите,баровете и приятелите..поне за вечер 😂

# 608
  • Пловдив / София

Лани, ти какво поръча? Аз също поръчах еластичен шал да пробвам, но не знам как ще го връзвам, че не съм много сръчна, чак страх ме хваща...Иначе, много ми се ще да го гушкам нон стоп, пък и да са ми свободни ръцете, ама да видим...

Аз поръчах Caboo Sling. Той няма нужда от омотаване, възели и пр.
Ще пиша отзиви, като го получа - на 22.01, че беше зает дотогава.

Относно излизането - да и аз искам, обаче засега освен на кратки разходки...Disappointed Relieved
А иначе за килограмите аз пък съм обратно - исках да кача през бременността, че съм с доста малко. Обаче успях само 5, от което бебто се роди 3050кг. Та, не ми се получиха нещата. Frowning1

# 609
И аз искам на бар, искам и алкохол Joy ама ще е по - натам.
Ние правим 5 часова пауза, но още не мога да вкарам някакъв режим. Веднъж от 10 до 3, веднъж от 11 до 4,веднъж от 12 до 5.. Да минат малко коликите, пък ще се опитам да вкарам в режим и двете ни.
Момичета, един неудобен въпрос - секс правихте ли? Ние с ММ се отчетохме днес, 44 дни след раждането. Много съм доволна Joy

# 610
И аз искам на бар, искам и алкохол Joy ама ще е по - натам.
Ние правим 5 часова пауза, но още не мога да вкарам някакъв режим. Веднъж от 10 до 3, веднъж от 11 до 4,веднъж от 12 до 5.. Да минат малко коликите, пък ще се опитам да вкарам в режим и двете ни.
Момичета, един неудобен въпрос - секс правихте ли? Ние с ММ се отчетохме днес, 44 дни след раждането. Много съм доволна Joy
Ние с ММ правихме опит ама беше ужасно все едно съм девствена. Шевовете паднаха отдавна, лохии нямам, ноо трябва време явно. В понеделник съм на контролен и ще видим АГто какво ще каже по въпроса. Малко избързахме амаа тооо през цялата бременност имаше въздържание поради медицински причини и вече не издържахме. 😁

# 611
На мен тъкмо ми спряха лохиите, ама се разболях нещо и взех леко да кашлям, а ММ хич не обича да го пипам докато съм болна. Много страхлив, че ще мре, ако се разболее
Май ще чакам докато се оправя, а както знаете така да се бях надъхала 😆

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 21:07 от d.k

# 612
Фем, то аз бях секцио, ако бях нормално с шевове, сигурно още месец нямаше да ме пипне Joy
Д. К, ако толкова го е страх, слагай маска и действайте. Joy
Ние и двамата така се бяхме надъхали, ама за капак малката цял ден ни саботира. Е, накрая заспа, та осъществихме намеренията си Grinning

# 613
Ние правихме секс на 15 ден от раждането.Бях секцио и лохиите ми свършиха бързо 🙄😂

# 614
Аз много имам мерак, ама днес ми свършиха лохиите, а мм още има тея гадни гъбички, дето му излезнаха по ръцете, та май още седмица поне ще съм на сухо... 😶
За дупето да ви кажа, ползвам едно кремче от 1,80 лв. Казва се "Македонска крема". За бебета е и го купувам от детския магазин, от който си пазарувам памперси. Съдържа пантенол и до момента съм много доволна. Сестра ми си изгледа детето с него, след като нито Судокрем му помогна, нито биодерма. Аз лично го ползвах вчера, че се подсякох от превръзките и за една вечер се оправих. А попива напълно. Не е като Бочко да остава бяло. Дано все така да ни действа. Не съм за парите, бих дала и 50 лв, ако се налага и никога не съм вярвала, че нещо толкова евтино ще действа, ама на. Пелените са Памперс премиум кеър 1 и за сега са изпуснали само веднъж и то защото аз не го сложих като хората.
За линеа нигра на корема знам, че до края на първата година стои при някои, така че не очаквайте веднага да се махне. Май няма с какво да се маже.

Общи условия

Активация на акаунт