Звънкат коледни звънчета и ДЕКЕМВРИйски бебешки гласчета! 🔔🎅👼

• 18 506
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
И моят само души наоколо като куче ама още ми изтичат някакви гадости... И аз имам чувство,че ще съм като девственица.. Дано бързо влезнем в ритъм 😁

Момичета,тая вечер ми спря сърцето. Както къпехме бебето и изведнъж се изпъна като струна и замлъкна.. Леле умрях за секунди. Изкашля се и проплака.. Заклевам се,че треперих 20минути след това. Не разбрах обаче вода ли глътна,какво стана.. Дано не се повтаря Sad

# 616
Привет, момичета!

Тиква, честита ти дъщеричка! нека бъде здрава!

Леле... толкова много неща написах и не знам какво стана и изчезна всичко от написаното, та сега почвам отново Grinning

Утре бебчо става на месец, кога мина това време...
  При мен - предполагам, както и при повечето - буквално са ми се слели ден и нощ.. ние също имаме нощни хранения. За мен това, че не трябва да има нощни хранения са бабини деветини, специално съм чела статии по тая тема и казват, че щом бебето иска да яде - трябва да му се даде, а не да бъде залъгвано с вода и биберони.
   С времето те сами си премахват нощните хранения.

Някои беше споменал, че дава хип ха комбиотик и че бебчето огладнява по рано от обикновено, при нас се получи същото - преди огладняваше на 3- 4 часа, от два дни, се буди и плаче - през 2 ч, 2,3 ч.
Бях чувала някъде, че хипа не е много калоричен, а иначе на опаковката пише, че от 5 седмица се увеличава дозата. Вие как преминахте от едни грамажи на други - знам,  че трябва да е постепенно, а не рязко от 90 мл на 120 мл например.

Преди това бяхме на аптамил комфорт, но акаше рядко, понякога на два дни веднъж, сменихме го с хип - сега ака 2 пъти дневно поне.

Аз също стерилизирам веднъж дневно, мисля, че няма нужда от повече, мия шишета с топла вода, бебешко веро и четка, стерилизам всеки път и четката, с която мия съдовете. Отцеждам на специален за целта - сушилник, мия го през ден и него. Ръцете така са ми се изсушили - от непрекъснатото миене на шишета, биберони и т.н.
Аз ползвам памперси Huggies - доволна съм от тях, не сме се подсичали, използвам мокри кърпички на памперс кеър, сега взех и huggies.
  Крем за подсичане редувам през ден - бепаптен и судокрем.
Козметика използвам на адерма - доволна съм.

Нас още като ни изписваха, минахме преглед при ортопед, храна ни конюктивит оня ден, много гадно, бебчо едва си отваряше очичките от гурички, ходихме на лекар, даваме капки сега и компреси от лайка слагаме.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 21:48 от Keity91

# 617
То и аз бях като девственица, не мислете. Не знам ако бях нормално какво щеше да е.. Grinning
Мокрите ни кърпи са ДМските, доволна съм. Крем редувам судокрем и пак на ДМ едно кремче.

# 618
Ние още не сме направили "сефтето" Grinning. Ама ще го направим да мине още малко време да се почувствам по-секси и да се епилирам най-накрая Grinning Аз бях 43 кг от спорта, качих 15 и сега съм 47 и нещо, но сякаш изглеждам по-добре с повече килограми. На 20-ти ден т.е. утре имам разрешение за спорт, че даже и коремни преси обаче нямам никакво желание...
D.k ще си поръчам неща на Клоран Hug и аз харесвам много невен.
Олее хора моят момък много ревлив бе, направо не знам какво се накриви. Май го ядосах със системното недохранване в началото и сега кривотийка ц ц ц а хама ще трябва да го вкарвам в изправителния. ,че беше едно такова кротичко. Може и криза на растежа да е. Ей сега рева рева и го сложих в слинга (гледах едно видео как да стане). Заспа на секундата, в която го сложих! Препоръчвам, който има да пробва, но като за първи път сложно ми се стори и мъжа ми много ми помогна да го направим.

# 619
За църквата се чудех точно, защото не съм вярваща и не отдавам такова значение на четенето на молитва. Вярвам в свръхестественото, но не и в църквата. Иначе, харесвам българските традиции и обичаии сигурно ще си остана само с погачата вкъщи Simple Smile
Тази пуста линия на корема се надявам да се махне по-скоро. Моята е много смешна, върви на криво и около пъпа е по-дебела. А и кожата на корема ми е по-жълтеникава и тъмна след бременността. Като цяло, нямам търпение да си върна старото тяло.
Относно слинговете, мамите, които ползвате такива, може ли да кажете как избрахте какво да вземете.

# 620
Ние отдавна се сефтосахме 😂 ама ме боли леко всеки път, не знам защо. Лекарката вчера ми се скара обаче, не било хубаво докато не свършат лохиите. Е, хубаво, ама то зор голям беше 😂 и то от моя страна най-вече

За мокрите кърпички правя социологическо проучване 😅😅 Бочко са прекалено сухи за мен и се вадят много наведнъж. Пуфис са прекалено мокри и студени, бебето се напикава от тях и се вадят по много. Хъгис или Хъджис са ок като мокрота и мекота, обаче не са разрязани добре и вадиш по 100 наведнъж. Лупилу от Лидл миришат гадничко и са ми сухи също. Памперс са прекалено твърди (не уотър уайпс, нормалните) и миришат странно. С Бебелан си чистя колата и не бих ги ползвала за детето, не знам що 😁 други не се сещам
*под сухи имам предвид, че не са достатъчно влажни да избършат добре наакано например

Откакто баба е на гости объркахме режима. 3 дни излизаме на разходка в 3-4, вместо в 12 и детето сега вместо до 5-6,спа до 10 вечерта. И познайте кой ще кукува цяла нощ... Оплаках се..

# 621
Ние отдавна се сефтосахме 😂 ама ме боли леко всеки път, не знам защо. Лекарката вчера ми се скара обаче, не било хубаво докато не свършат лохиите. Е, хубаво, ама то зор голям беше 😂 и то от моя страна най-вече

За мокрите кърпички правя социологическо проучване 😅😅 Бочко са прекалено сухи за мен и се вадят много наведнъж. Пуфис са прекалено мокри и студени, бебето се напикава от тях и се вадят по много. Хъгис или Хъджис са ок като мокрота и мекота, обаче не са разрязани добре и вадиш по 100 наведнъж. Лупилу от Лидл миришат гадничко и са ми сухи също. Памперс са прекалено твърди (не уотър уайпс, нормалните) и миришат странно. С Бебелан си чистя колата и не бих ги ползвала за детето, не знам що 😁 други не се сещам
*под сухи имам предвид, че не са достатъчно влажни да избършат добре наакано например

Откакто баба е на гости объркахме режима. 3 дни излизаме на разходка в 3-4, вместо в 12 и детето сега вместо до 5-6,спа до 10 вечерта. И познайте кой ще кукува цяла нощ... Оплаках се..
Аз ползвам на Памперс, Aqua Pure и съм безкрайно доволна. Плътни са, достатъчно мокри и почистват добре.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 01:20 от Bambolina7

# 622
Слинг избирах последно , като бях бременна с каката. На Solly baby бях чела много добри мнения, влюбих се в един бледо розов десен и него си ползвам. Имам и подарен на ергобейби, но ми идва дълъг, не знам аз ли греша някъде , или съм просто супер ниска😂

Лани, аз съм доволна от кърпичките на Water wipes, Pampers Pure и още едни на памперс. Не помня вече кои, но един от видовете на памперс и на мен ми миришеха гадно и бяха твърди, ако не бъркам fresh clean или нещо подобно. Еми хич не ми миришеха фреш, даже леко на използвани🤣

Ние се пробвахме преди няколко дни да правим секс. Егати, толкова спечена не бях и като девственица още😳🤣 След секциото с Виктория също не ме беше страх и всичко беше горе-долу ок. Сега обачеее, не знам какво се изплаших, 4-килограмово бебе родих, пък се спекох. По време на бременноста не сме се въздържали почти, но хормоните не ми простиха този път..то сънища, то мерак...😂😂😂

Дано не ни четат децата някой ден, какво сме си мислили😆😆😆😆

# 623
GeоrgiaR и моят спря с дишането за малко, но защото се задави. И аз се паникьосах много, но четох, че нормално било. Като се изкашля и се оправи

# 624
Здравейте, момичета!
Джорджия, попаднала съм в такава ситуация да си спре дъха за малко и знам какво е. Даже ми се беше случило в болницата, много се изплаших. Оказа се, че се напънала повечко да ака ама ми изкара акъла.
Лейди, леле 43 кг си била. Аз съм 48 в момента, а забременях 47 и исках поне 50 да ги закрепя, че се харесвам повече, нооо очевидно съм отслабнала незнайно как.
Лани, и аз проучва мокрите кърпи. Какви ли не пробвах и нищо не ми харесва. 😁

# 625
Момичета добро утро 😑 Ние се люшкаме,обикаляме стаята от 00 часа и не иска да спи. Заспива на ръце и докато го оставя в кошарата и се буди. Това е вече трета вечер.. А през деня си спи.Как да го задържа буден прз деня за да спи веечерт??

# 626
Dokuzova и аз съм будна, ядем. Пробвай да затоплиш хавлийка и да сложиш бебо на нея. Много обичат топлинка и може да се успи от нея, поне при моя действа

# 627
  • София
Аз стерилизирам след всяко ядене. Обичам да гладя, правя го с удоволствие освен, че не обичам намачкани дрехи било то за мен а сега и за детето. Пера дрешките с Бочко, и слагам омекотител на Силан, за препарат за миене ползвам на Ганчев доволна съм прави пяна и измива добре. Привърженик съм на стъклените шишета за първите месеци поне. Иначе от към козметика всичко ми е на Юриаж и съм доволна, понякога разнообразявам с тази на Хип заради миризмата пристрастна съм към нея. След нашата сага с памперс дерматита започнах да ползвам и бебешка пудра и върши чудеса, но още съм в търсене на хубави пампеси. Имах една мостра на Хъджис страшно мекички са и ще търся от тях да пробвам. Мокри кърпички се наплаших да ползвам, затова в извънредни ситуации използвам тези с 99% вода, харесват ми плътни са и много напоени с вода.

# 628
Здравейте, да се включа и аз. Относно подсичането за тези които са от Варна( а и тези които не са, може да си поръчат) ползване крем от аптека Валя Дечева. Правят го на място, също е с невен. Много съм доволна. Имат два крема, един за вече подсечено бебе( с него подсичането ни мина с два намазвания), а другия за ежедневна употреба. Мажа бебка всеки път  при смяна на памперс и не се е подсичала нито веднъж с тези кремчета.

# 629
Ние легнахме към 1, в 4. 30 яде и сега пак яде. Цял ден ще обикаляме, а аз нямам батерии вече ☹️

Ася, откъде купуваш Силан? Аз бях спряла да ползвам омекотител заради сушилнята, обаче онзи ден сложих една мостра на нейното пране - е, няма толкова мекички дрешки. Страхотни станаха!

Аз вчера поръчах памперси от емаг, излязоха ми по 31 стотинки. Преди на черния петък ги бях взимала за 22 стотинки, ама нямаше пак такава оферта 😁

Общи условия

Активация на акаунт