Звънкат коледни звънчета и ДЕКЕМВРИйски бебешки гласчета! 🔔🎅👼

• 18 489
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Иначе през нощта си будуваме от 1:30до 4 ама аз съм си виновна, че му сменях памперса след като го нахраних.
Май това се случи и при нас рано призори към 4:30 яде смених памперса и няма заспиване чак докато каката се събуди .
Разбира се денят продължава и се надявам поне на обяд да си легна. От вчера много е неспокойна нахранена сменен памперс постоянно мрънка.Frowning1
Днес карам на автопилот Rolling Eyes

# 631
Алекс, и аз такъв тип слинг съм загледала. Вижда ми се удобен и не безкрайно дълъг. Навън как го ползваш. Бебето под якето ти ли остава и колко облечено го слагаш?
Аз съм много доволна от кърпичките на ДМ. Не са прекалено мокри, обаче добре почистват.
Моята бебка когато много пищи я слагам на повивалника. Много й харесва и млъква за известно време. Докато не се усети, че няма да я сменям и не следва манджа 😂
Бебоците порастват и бодуват повече. А какво са правят когато са будни освен да плачат 🙄

# 632
Аз използвам кърпички на Юриаж. Много ми харесват, но от време на време сменям с Baby Crema. Последните използвахме когато брат ми беше бебе, а сега е вече на 24. Миризмата им свързвам с него. И опаковаката и мирисът не са мръднали толкова години. Като ги ползвам излизат само по 1 😎
Вашите бебоци плачат ли докато сменяте памперс? Моята почти всеки път се дере. Може би ѝ е студено, не знам, ама като навие вой посред нощ става страшно. Иначе като се наака е спокойна 😆 Снощи не знам как беше излязло всичко през памперса и като сменях дрехите се нацапа и главата ѝ. Наложи се да я къпя в 4 сутринта. Добре, че поне къпането ѝ харесва и по време на баня издава от одобрителните звуци.

# 633
d. K. И моето бебче плаче при смяна на памперс, единствено когато се е наакал и го сложа да го съблича и мия и след това при обличането е спокоен. Даже някой път явно не се усеща какво следва обаче като идем в кухнята /където го мия/ веднага млъква Grinning
Момичета имам пак въпрос - както ви казах се чудех дали е възможно лохии те директно да преминат в цикъл, понеже пак тръгна кръв, но бях чела че първия цикъл е доста обилен и затова 2,3 дни се чудех цикъл ли е това защото не беше много, е от 2 дена съм направо като заклана.... Колко време продължава това "тексаско клане", защото очевидно този цикъл ще е по-дълъг от колкото е било преди и кога трябва да се притеснявам и да търся лекар, че не мога да смогна на нощни Превръзки...

# 634
Еделвайсче доста обилен цикъл явно, не знам , ако се притесняваш потърси лекар, но може и да е нормално първия да е много обилен знам ли.
Аз междувременно записах час за църква в  понеделник на 40-то точно.
Ползвам кърпички на бебо, взех ги на промоция цял кашон по 2.20 пакета с безплатна доставка и подарък 2 пакета кърпички . Харесват ми 99% вода са .
Козметиката на Мустела ми харесва как се отразява на бебчо, ползвам судокрем на помти всяка смяна на памперса и е нямало лош ефект да чукам на дърво, пера с тео бебе лилавия и слагам омекотител на коколино белия или на ленор белия много ми харесва аромата им , или на максима лилавия прах също ползвам понякога
 и аз се чудя как да го забавлявам дееетето като будува толкова много през деня и вечерта , абе от 11 до 23-00 часа не можеш да го накараш да заспи за повече от по 1 час , направо не знам , през другото време се кокори и реве...
Зърната ми са много зле, много ме болят наистина реве ми се като дойде време за ядене не знам какво да правя снощи плаках от болки ...и бучки имам , днес ще ми донесат зеле да си слагам ама не знам дали ще помогне вече се отчаях..май скоро ще говоря с консултант, мисля, че малкия не суче както трябва и мноооого ми опъва ареолите и зърната понякога..някой има ли като моят проблем и как се справяте?

# 635
Колко време продължава това "тексаско клане", защото очевидно този цикъл ще е по-дълъг от колкото е било преди и кога трябва да се притеснявам и да търся лекар, че не мога да смогна на нощни Превръзки...
При първата бременност продължи 5-6 месеца и имах цикъл на  20 дена в началото. Яйчниците бяха направо полудели имам СПКЯ.
Направо беше ми писнало пиех лекарства за намаляване , докато не се успокоиха хормоните не се регулира.
Ходих на прегледи пусках изследвания нищо. Охх сега се надявам да не е така.
Предложенията на АГ бяха да сложа спирала ,отказах или да забременея отново. След година забременях отново та да видим как ще е сега.
Ако пак кървя така този път след няколко цикъла ще сложа спирала.
Може при теб да не е така попринцип първия цикъл е обилен.

# 636
Ние взехме кърпички на мамиа. Май са ок засега. Поръчах памперси и ам от едни хорица, който доставят от Англия и сега се чудя дали да не поръчам още кърпички.
При нас снощи беше такъв рев.. дра се няколко часа и направо ни спря тока.
Днес сме като пребити.
D.K и нашия много реве като сменяме памперсите.
Иви аз имах среща с Хедра и съм много доволна. Според мен ще ти помогне среща с консултант

# 637
Иви, и аз съм така. Зърната много добре ми се повлияваха от риванол. Напоявам памук мнооого и го слагам на зърната и ареолите. Отгоре еднократна подплънка и сутиен. Стоя по цял ден така. Още първия ден усетих подобрение. Аз дохранвам с АМ и за ден, два ограничих кърменето само до изцеждане за облекчение 😔 Това също повлия да се възстановя бързо. На третия ден започнах да кърмя с протектори. Бях ги махала, но явно бебка не суче добре и ме разранява.
Зелето помага много за отоци обаче от него мисля, че спира кърмата.
Извинявам се за дългия пост. През телефона не мога да го скрия.

# 638
Здравейте момичета , с това реване не мога да седна да напиша два реда...
От къде наехме слингове? Искам и аз дс пробвам- с каката ползвах раница, но тя е от третия месец.
Малчо май е в рефлукс, а не толкова с колики. Започна да връща храна след всяко хранене по няколко пъти, отделно в интервала 18-03 отказва почти всякаква храна, ако го насилим да яде после пак повръща, стои буден с часове наред... отделно от вчера нищо не е качил и филмът е на лице, а и акото му се промени , леко слузесто изглежда, което също не е ок...

# 639
Кърпички и аз ползвам на Бебо и съм доволна. С последния пакет пеленки имах подарък кърпички на Pampers, но не мога да се престраша да ги ползвам, защото племенника много жестока алергия беше получил от тях. Знам, че всяко дете е различно, но все пак...
Моят цикъл вече свърши. 11 дни минаха до чиста превръзка, на мен по принцип ми е към 8 дни. Последните 3 дни течеше само кафяво, но първите 4 дни се измъчих. Ставаше ми лошо, падаше ми кръвното, чиста дреха не остана вкъщи. Сушилнята не смогваше да ми суши дрехите. Накрая подносих тези на мм. И той цикълът дойде веднага след лохиите. Не съм имала напълно чист ден след тях. Надявам се поне следващите месеци да е малко от малко по-регулиран, че няма как да излизам с малкия на разходки, ако е пак толкова обилен първите дни.

# 640
Кърпички и аз ползвам на Бебо и съм доволна. С последния пакет пеленки имах подарък кърпички на Pampers, но не мога да се престраша да ги ползвам, защото племенника много жестока алергия беше получил от тях. Знам, че всяко дете е различно, но все пак...
Моят цикъл вече свърши. 11 дни минаха до чиста превръзка, на мен по принцип ми е към 8 дни. Последните 3 дни течеше само кафяво, но първите 4 дни се измъчих. Ставаше ми лошо, падаше ми кръвното, чиста дреха не остана вкъщи. Сушилнята не смогваше да ми суши дрехите. Накрая подносих тези на мм. И той цикълът дойде веднага след лохиите. Не съм имала напълно чист ден след тях. Надявам се поне следващите месеци да е малко от малко по-регулиран, че няма как да излизам с малкия на разходки, ако е пак толкова обилен първите дни.
Ох Ваня при мен първите 3 дни беше по осъден но от 3 дни е просто ужас през един час сменям нощни Превръзки подгизнали направо, уж чета че нормално е по-обилен но е направо страшно... И вече ще стане 6 дни цикъл, преди ми беше по 7,8 и сега няма признаци да свърша, но щом и при теб е продължиш 11 дни, значи може би не трябва да се притеснявам, че ще е по-дълъг Tired Face толкова искам да си стане вече всичко нормално с тялото ми, побърквам се с тези различни неща и само се притеснявам...

# 641
Добро утро!

Мони, излизам главно с количката, слингът ми е по-потребен вкъщи, но и с него сме имали 1-2 разходки.
При нас обикновено температурата сега е между 7 и 15 градуса, та не е много студено. Ако я нося слагам боди с къс ръкав, по-плътно гащеризонче, отгоре плюшен космонавт ( не ми се струва да е като за онези най-дебелите, с материята на грейка, не мога да се сетя как се наричаше😒🤪), шапчица и може би качилката на космонавтчето. Ръкавички също слагам задължително. Аз си се обличам нормално, отгоре само добавям някакво по-дълго и широко палто с колан и си се гушим. Държа в чантата един шал, ако ми се стори, че ѝ е студено да си метна и да я завия и нея😉

Не знам какво толкова съм се панирала, но омекотител не смея да слагам, дори и да е бебешки. Нормален не коментирам изобщо. На тяхната кожа...това е парфюм все едно да пръскам и ме притеснява да не получи реакция. Дрешките и на двете деца излизат меки, не е имало проблем засега. На нашите слагам Коколино омекотител и Ленор.
Вярвате или не , има някои продукти от Б-я, които не искам са заменя с други и си ги внасям или купувам от такива магазини.😁

Еделвайсче, при мен първата менструация беше много обилна, но приключи на 4ти ден. Беше си като нормален цикъл и не мисля, че са били лохии.
Аз принципно съм с обилен цикъл и съм си свикнала с тези най-големите превръзки на Always да ходя по 3 дни, даже през нощта ставам да сменям, че не се трае, после всичко изведнъж спира, в рамките на няколко часа. Не знам, посъветвай се с АГ-то, поне за твое успокоение. Знам, че първата менструация след раждане може да е по-обилна и продължителна, но е хубаво да се консултираш.

Момичета, да ви питам вие как се усещате?😆
Аз си мислех, че затъпяването/забравянето (Pregnancy brain) е голямо по време на бременноста, а сега като родих май стана още по-зле. Дали от недоспиването, или нещо друго... Направо си се изумявам на глупостите някой път. Не знам кой ден сме, коя дата, какво става...тежко е положението при нас😂😂😂

Фам, забравям вече в няколко поста да ти отговоря и все се сещам като го пусна...извинявай😉
Гледачката я наех, чрез агенция, но ми беше препоръчана от приятелка, която я е ползвала. Не знам как седят нещата при вас. Имаме камери вкъщи, мога да видя по всяко време какво се случва с детето, да чуя също.
Плаща се на час, гледа дечица от всякакви възрасти. Само трябва да знае от по-рано, защото не гледа само моите деца, примерно😉

# 642
Алекс, благодаря за подробностите. И при мен слингът ще се ползва основно за вкъщи, но бих я разхождала и навън. Трудно ми е да преценя колко навлечена трябва да бъде, но идеята с шала ми хареса. Иначе, малката обожава да спи гушата в мен и не мога да свърша нищо. Надявам се слингът да ми реши проблема 😀
По повод забравянето. През бременността не бях толкова зле колкото съм сега. Онзи ден обяснявам нещо и на средата на думата, не на изречението, на самата дума, забравям как се казваше и млъквам. Стоят и ме гледат в нас и чакат да се сетя 😂 А за това кой ден е... Никаква представя нямам. Не се и напъвам да се сетя. Само гледам да не изпусна някоя дата за преглед на малката или за мен.

# 643
Не се сдържах тъй като се роди малка претеглих я измерих см наддава и расте добре. Ще се отчетем когато я занеса при педиатъра. Утре става на 20 дена, а неделя ще ходиме на гости у майка.

Колко АМ пият вашите бебета. Моето пие 90-120 мл ,като чета етикета горе долу е ОК. Беше се запекла ,но днес се отпуши Joy

# 644
Не се сдържах тъй като се роди малка претеглих я измерих см наддава и расте добре. Ще се отчетем когато я занеса при педиатъра. Утре става на 20 дена, а неделя ще ходиме на гости у майка.

Колко АМ пият вашите бебета. Моето пие 90-120 мл ,като чета етикета горе долу е ОК. Беше се запекла ,но днес се отпуши Joy

Не е ли много АМ?
Моята яде толкова и е на месец. Опитвам се да ѝ давам повече, но не иска. Давам и лъжичките, които трябва да изяде с по-малко вода, защото иначе повръща.
Наддала е 1.100  откакто сме се приберали(20.12),така, че не се притеснявам, ама все пак.

Общи условия

Активация на акаунт