iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 114

• 42 195
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Защо, когато въведа персонален код, не ми отчита отстъпката от 5 %?

# 361
  • София
Денис, би ли посочила отново заместителя на Милгама. Не мога да открия с търсачката.
Скрит текст:
Ако може препоръки и за масло от черен кимион.
Благодаря предварително. Simple Smile
Eто:
https://www.iherb.com/pr/Benfotiamine-Inc-Multi-B-Neuropathy-Sup … 120-Capsules/3549
или този продукт:
https://www.iherb.com/pr/Solaray-Methyl-B-Complex-50-60-VegCaps/73715  но е с повече витамини от група В , не  че е проблем. Бенфотиаминът е 50мг, което е добра доза.
При Милгамма 100 мг  - бенфотиамина е 100мг.
При Милгамма 50 е 50мг, а при
         Милгамма N e 40мг.
Ето и само Бенфотиамин:
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-BioCoenzymated-Benfotia … an-Capsules/85656
https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Benfotiamine-with-Thiami … able-Capsule/7456 този е с малко тиамин
Това пък е с Хром - тази добавка е за диабетици, които страдат и от невропатия:
https://www.iherb.com/pr/KAL-Benfotiamine-150-mg-60-VegCaps/88941
Масло от черен кимион
https://www.iherb.com/pr/Heritage-Store-Black-Seed-Oil-16-fl-oz-480-ml/71956
https://www.iherb.com/pr/Zhou-Nutrition-Organic-100-Pure-Virgin- … l-oz-240-ml/82374

При мен няма проблем -  кодовете работят.
Под полето, където се въвежда кода трябва да има:
Rewards.... някаква сума и това означава, че има приложен код
Order Value: е сумата на продуктите
Subtotal:  е с намалението - него трябва да гледаш

Може да имаш вече прикачен код ( натрапен) и затова, когато ти въведеш код, не виждаш разлика с сумите.

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

Последна редакция: пн, 03 фев 2020, 22:45 от denis.

# 362
  • Добрич
Защото след първа поръчка дава отстъпка само за притежателя на кода.

# 363
  • София
Защото след първа поръчка дава отстъпка само за притежателя на кода.
От няколко дни има вече промяна.
 При ползване на персонален код, всеки получава по 5%, винаги:
- притежателя на кода
- този, който го ползва - при първа и при следващи поръчки

... и да помоля отново, на  който му се занимава, да пише на IHerb с молба да върнат отново доставката с предплатени данъци и такси. Може да пишеше често - напр. на 10-15 дни.

# 364
Съгласна съм относно връщането на предплатената доставка до Бг, но предполагам, че мн хора, ползващи форума, не се справят успешно с английския. Ако искаш, Денис, пусни тук твоето писмо като пример, и който иска, да го копира и изпраща регулярно на iherb. 🌺

# 365
Съгласна съм относно връщането на предплатената доставка до Бг, но предполагам, че мн хора, ползващи форума, не се справят успешно с английския. Ако искаш, Денис, пусни тук твоето писмо като пример, и който иска, да го копира и изпраща регулярно на iherb. 🌺
+ 1 Моля Simple Smile

# 366
  • София
Mисля че ако ги наспамим с еднакъв шаблон - няма да е особен ефекта. Иначе бих се включил.
ПП: Това кога е било?
 В такъв случай отпада ходенето до митница (сега май вече не е до Ц.гара) и таксата обработка?

# 367
denis   мога ли да смесвам колагена на Doctor's Best с https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Gold-C-Powder … 81-oz-250-g/59561
п.п. доставката му е 20 лв . Sad
 и коя HA да добавя ?
Английския ми е зле и няма как да пиша , така че нека някой пусне нещо примерно за да пратим повече хора .

# 368
  • София
denis   мога ли да смесвам колагена на Doctor's Best с https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Gold-C-Powder … 81-oz-250-g/59561
п.п. доставката му е 20 лв . Sad
 и коя HA да добавя ?
По-добре недей - след като имаш възможност да ги приемаш отделно, ще се усвоят максимално.
Колаген  се приема на гладно, с вода.
Вит. С се приема след хранене.
ХК
https://www.iherb.com/pr/Source-Naturals/1468
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Hydraplenish-60-Capsules/3317
- приема се на гладно с вода:  първо ХК -> 40 мин. -> колаген -> 40/60 мин -> може да се храниш

*  *  *  *  *
И моят английски не е много добър, но се разбираме Simple Smile,  ето последното ми писмо:
Hello!
Please return, shipping  with  prepaid Duties & Taxes to Bulgaria. This will greatly delight all of Bulgarian customers
Best Regards

преди това:
Hello!
Please return, shipping  with  prepaid Duties & Taxes to Bulgaria.
Please do something good for your Bulgarian customers.
Best Regards

....  и им пускам (понякога) и това, ако не си спомнят, че и за нас са предлагали този метод на доставка
Скрит текст:

Понякога отговарят, че нищо не могат да направят, но  ето и отговора на последното писмо, който е по-обнадеждаващ ( поне ще го препратят на съответния отдел):
Unfortunately, for today we can offer only this shipping methods and delivery terms, but we will take a note on your recomendations and will esalate this information to a relevant department as well.
Once there will be some better offer, you will be able to check it on our website.

Пиша им през 10-15 дни, когато имам време ... или се ядосам на някоя по-скъпа доставка, която ми калкулира Simple Smile

# 369
Ето вариант на писмото:
Hi iHerb!
I would like to know if there is any possibility of returning the shipping option of prepaid duties and taxes for Bulgaria. It is difficult for us, as regular customers of the site, to go through the customs clearance process. It costs more and takes a lot of time. It would be highly appreciated if you return this shipping option for Bulgaria.

I look forward to hearing from you.
Best regards,
.... (name)

# 370
  • София
Здравейте! Simple Smile

Имам проблем с поръчката си. Стойността на продуктите в кошницата е $60.28, въвеждам код 10LOYALTY и отделно персонален код. Изписва се следното:

Codes Applied

Promo Discounts: -$4.10
(х 10LOYALTY)
Rewards: -$2.81

Order Summary

Order Value: $60.28
Savings: $6.91
Shipping: FREE
Order Total: $53.37

Не ми е ясно дали коректно са отчетени въведените кодове, въпреки че се изписва "Discount Applied" след въвеждането им, защото 10% на $60.28 не са $4.10 и този rewards $2.81 явно не е от 5% персонален код също. Не само сметките не ми излизат, но и като се опитам да направя поръчка при плащането в PayPal сумата от $53.37 се качва на $57.27, което сякаш отразява единствено 5% персонален код. Може би ми е слаба математиката, не знам. Или нещо в системата им има бъг, или пък кодът за над $60 не е валиден или не може да се въвежда заедно с персоналния..

Писах на чата за разминаването в цената за плащане. Казват, че разликата идвала от митническите такси, което е абсурдно обяснение, защото не е вярно. Имате ли идея къде греша?

# 371
  • София
Здравейте! Simple Smile
Имам проблем с поръчката си. Стойността на продуктите в кошницата е $60.28, въвеждам код 10LOYALTY и отделно персонален код. Изписва се следното:
Скрит текст:
Codes Applied

(х 10LOYALTY)

Order Summary

Не ми е ясно дали коректно са отчетени въведените кодове, въпреки че се изписва "Discount Applied" след въвеждането им, защото 10% на $60.28 не са $4.10 и този rewards $2.81 явно не е от 5% персонален код също. Не само сметките не ми излизат, но и като се опитам да направя поръчка при плащането в PayPal сумата от $53.37 се качва на $57.27, което сякаш отразява единствено 5% персонален код. Може би ми е слаба математиката, не знам. Или нещо в системата им има бъг, или пък кодът за над $60 не е валиден или не може да се въвежда заедно с персоналния..

Писах на чата за разминаването в цената за плащане. Казват, че разликата идвала от митническите такси, което е абсурдно обяснение, защото не е вярно. Имате ли идея къде греша?
Кодът 10LOYALTY не намалява всички марки.
Сега проверих - при мен  ( с един продукт ) си смята правилно системата.
Пробвай при теб дали е така ( с други продукти):
Order Value -> от тази сума смяташ 10% (Promo Discounts: 10LOYALTY) и вадиш намалението (10%).
От получената сума, смяташ 5%(от персонален код, Rewards)  и вадиш полученото намаление и това трябва да е  Subtotal-а.

Ако има някакво намаление от брой, на един и същ продукт (което е 5%, Product Discounts), първо с него се смята.
Или ако има няколко намаления, сумата постепенно намалява, а не от първоначалната сума да се вади 15 или 20%.

# 372
  • София
Здравейте! Simple Smile
Скрит текст:
Codes Applied

(х 10LOYALTY)

Order Summary

Кодът 10LOYALTY не намалява всички марки.
Сега проверих - при мен  ( с един продукт ) си смята правилно системата.
Пробвай при теб дали е така ( с други продукти):
Order Value -> от тази сума смяташ 10% (Promo Discounts: 10LOYALTY) и вадиш намалението (10%).
От получената сума, смяташ 5%(от персонален код, Rewards)  и вадиш полученото намаление и това трябва да е  Subtotal-а.

Ако има някакво намаление от брой, на един и същ продукт (което е 5%, Product Discounts), първо с него се смята.
Или ако има няколко намаления, сумата постепенно намалява, а не от първоначалната сума да се вади 15 или 20%.
Благодаря за разяснението с поредността в смятането на процентите. А и за отделеното време да пробваш кода с различни продукти. Flowers Tulip

Аз междувременно пак писах на чата и този път май се разбрахме по-добре. Казаха ми, че не съм можела да използвам 10LOYALTY заедно с друг код
(което също е съмнително, че е така) и като попитах как бих могла да изтрия персоналния код за да използвам другия самостоятелно отговорът беше, че всъщност не може (след като го изпробваха и сами, хаха). Та в крайна сметка решиха да ми направят еднократно услугата ръчно да въведат 10% отстъпка. Обаче си платих поръчката първо без 10LOYALTY, а те щели да ми пратят refund в PayPal с разликата от процентите в двата кода след като им пратя номера на поръчката. Явно им омръзна да ги измъчвам с въпросите си хахах. Скоро ще ги потормозя и с мейл за връщане на доставката с предплатените такси. Grinning

# 373
  • София
Здравейте! Simple Smile

Codes Applied

(х 10LOYALTY)

Order Summary

Аз го имам същият проблем от известно време насам. Няма логика да са митнически такси, защото го пробвах и с един продукт за 17 долара и пак сумата преди плащане се увеличи с 5 долара.

# 374
Ето и от мен едно писмо, ако някой иска да прати. Аз също ще изпратя с различно съдържание:

Dear iHerb,

I am writing this letter on behalf of many Bulgarian loyal customers and myself, with special request regarding possibilities to get back shipping with prepaid duties and taxes for Bulgaria. Your effort, knowledge and assistance on this subject would help us tremendously. Your prompt attention to this matter would be greatly appreciated.

Regards,
(…..name)

Общи условия

Активация на акаунт