СЕПТЕМВРИйски мaми 2020 - ТЕМА №1

• 37 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, за съжаление и аз ви напускам. Съмненията за мисед се потвърдиха. Желая ви безпроблемна бременност и само положителни емоции Heart

# 586
Аз много се депресирам от напусналите
мами.. Знам, че се случва, но..... Миличките, не е било сега
времето... Дано стане отново скоро !!
Иначе аз нямах никакви подозрения, че съм бременна (опити 9месеца), нито сега пък се чувствам бременна в 8г.с., нямам никакви симптоми, освен болезнените гърди в началото и подуването на корема Simple Smile

# 587
  • Пловдив
Като чета тук колко много ни напуснаха и започнах да се притеснявам малко. При какви симптоми трябва да се обърне по сериозно внимание 🤷‍♀️ за сега мисля че всичко.

# 588
Svetla, съжалявам! Успех следващия път и дано скоро видиш двете чертички! Наистина много момичета напуснаха групата. Дано при всички останали финалът да е успешен.

# 589
За съжаление симптомите изчезват на доста късен етап, поне по мои наблюдения. Да се молим само всичко да е наред! Всичко е Божа работа! На напусналите момичета, ако все още четат ги съветвам, да изследват на първо време тромбофилията, освен ако вече не са били на терапия! И също така можете да намерите страшно много информация в групата на доктор Сигридов в фб - За д-р Сигридов с любов!

# 590
  • Пловдив
Аз уж гледам да съм спокойна, но така като чета и малко се притеснявам, то реално божа работа. Да се молим всичко да е наред, а напусналите ни следващия път успешен финал 🤗

# 591
Уж не било често срещано,но колко жени напуснаха?! Наистина почвам да се притеснявам и аз...нормално ли е вече 7-8 жени да го преживяват?

# 592
  • Пловдив
Моя мъж даже ми се кара, да съм мислила положително, че с притеснения наистина щяло да стане нещо. Дано останалите завършим този изпит успешно, а другите много скоро отново да се зарадват.

# 593
  • Terra incognita
Момичета, какво да ви кажа, Божа работа. А и не само. С тези съврвменни болести и състояния...вече всяла втора жена има проблем с щитовидната жлеза..

# 594
Момичета, какво да ви кажа, Божа работа. А и не само. С тези съврвменни болести и състояния...вече всяла втора жена има проблем с щитовидната жлеза..

Този проблем излиза ли при изследвания на кръвта?

# 595
  • Пловдив
Мисля че излизат аз правих tsh или нещо подобно беше, за един ден бяха готови, всичко в норми каза че е докторката 🤔

# 596
Ако имаш предпид кръвна картина -НЕ! Това са хормони ТСХ,FT3,FT4,MAT, TAT! Всички те са свързани с щитовидната жлеза! По-важно е да се следи ТСХ, ако до този момент естествено нямаш проблем с останалите хормони!

# 597
Мисля че излизат аз правих tsh или нещо подобно беше, за един ден бяха готови, всичко в норми каза че е докторката 🤔
На мен ми даде 4 направления пълна кръвна картина,кръвна група и не знам какво друго с тях ли трябва да е резултата за щитовидната?

# 598
  • Пловдив
Честно казано нямам идея, на мен ми пойска само тсх, но в лабораторията ми предложиха някакво комбинирано разликата беше 2лв направих ги, всичко е в норма. Сега ще си правя за кръвната група тъй като не знам /отрицателна или положителна /ли съм. И биохимичния скрининг тези ми пойскаха, а за ЖК още не съм се записала, най- късно другата седмица ще се запиша, там вече не знам какви изследвания ще ми искат. Правя каквото ми искат, не съм боледувала и повечето изследвания са ми непознати 🤷‍♀️

# 599
  • Terra incognita
На мен ми даде 4 направления пълна кръвна картина,кръвна група и не знам какво друго с тях ли трябва да е резултата за щитовидната?
Ако няма някакви съмнения за проблем с щж, най- вероятно няма да ги пусне.

Общи условия

Активация на акаунт