СЕПТЕМВРИйски мaми 2020 - ТЕМА №1

• 37 581
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
И аз съм за група във Фейса

# 211
А някоя от вас наясно ли е с правенето на група, защото аз малко не ги разбирам? Ако има, ще помоля да я направи. Благодаря ❤

# 212
Аз също нямам против фейсбук група, но трябва да е скрита.

# 213
  • Terra incognita
Добро утро с ароматно кафе 😋
Аз не съм много наясно с групите и бих искала да попитам дали това, което евентуално ще публикувам там ще се вижда от приятелите ми, понеже не ми се иска да е така.
Вчера приготвих любимата ми иначе запеканка от броколи, но едва си довърших порцията.
И на мен ми се яде нещо, ама и аз не знам какво е 😀 сякаш нищо не може да не съблазни.

# 214
Напишете как се пишете във Фейса и ще ви добавя 🙂. Само членове на групата ще виждат кой е във нея и какво се побликува

# 215
Ради, браво. Аз не съм много на ти с групите там. Пиша се Вили Кънева. Червенокоса съм 😁

# 216
Добро утро Simple Smile
И при мен е същото положение. Будя се много често през нощта, за да ходя до тоалетна и понякога няма заспиване след това. Чувствам се уморена.
Аз подкрепям идеята за фейсбук група Simple Smile

Добро утро Blush И аз съм съгласна за фб група.
Безсънието и мен ме гони, преди заспивах като пън а сега само се въртя.

# 217
  • Terra incognita
Като каза червенокоса, се сетих да попитам. Какво мислите за боядисването? Аз мисля да продължа да си се боядисвам всеки месец.

# 218
Като каза червенокоса, се сетих да попитам. Какво мислите за боядисването? Аз мисля да продължа да си се боядисвам всеки месец.
Аз лично ще продължа. Иначе ще стане мега грозно за напред. И с предишните бременности си се боядисвах. Не ми е пречило на нищо.

# 219
Нещо не мога да добавям. Септемврийски мами 2020 е групата. Пробвайте и ще одобрявам. Извинявам се

# 220
Страхотнооо пиша се Анелия Кацова Hug
Пиши й на лични, тук всеки може да ти види истинското име

# 221
  • Terra incognita
Супер. Между другото и синът ми е септемврийче. Таткото- също 😀
Въобще- септември е голям купон.

# 222
Нещо не мога да добавям. Септемврийски мами 2020 е групата. Пробвайте и ще одобрявам. Извинявам се

Аз нещо не я откривам има само Септемврийски бебета 2020

# 223
Членувам в групата на дъщеря ми. Малка групичка с мамите, с които започнаха от бг мама. Много е полезна.
Ще се включа ако е скрита групата, че е раничко целият ми фб да разбира, че съм бременна 😀

# 224
[video][/vid

eo]
ГРУПАТА Е ИСЦЯЛО И САМО ЗА НАС. НИКОЙ НЕ МИ Е ДА Я ВИЖДА ОСВЕН ЧЛЕНОВЕТЕ В НЕЯ 😉

Общи условия

Активация на акаунт