СЕПТЕМВРИйски мaми 2020 - ТЕМА №1

• 37 552
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Не съм имала време да чета цялата тема, но мислили ли сте за тайна фейсбук група на септемврийчетата?

# 526
Не съм имала време да чета цялата тема, но мислили ли сте за тайна фейсбук група на септемврийчетата?

Вече има. Понеже и аз не бях активна в началото на темата, може да видиш коя мама я правеше и да те добавят Simple Smile

# 527
Аз в момента съм в София, но ще се местя в Пловдив Simple Smile

# 528
Много съжалявам за момичетата, които ни напускат 😔 Дано скоро видите положителният тест и децата ни да бъдат наборчета ♥️
Има ли друга с разстройство 😟 вече продължава седмица. Чувствам се добре,  нямам температура или болки.  Опитах да се свържа с лл днес, но неуспешно.

# 529
Здравейте и аз съм от Пловдив.

# 530
Светла задължително за второ мнение. При моят мисед беше в 8г.с. но сакчето отговаряше на на 6г.с. и матката се беше свила, а честно казано аз усещах, че не е наред.. Ти как се чувстваш? Симптоми имаш ли? Искренно се надявам да е добре.

Андреа, височко е, отиди при ендокринолог може да се наложи до 100мг да я вигнеш, на мен директно на 100 и много бързо го свалих, важно е до края на 3м да стигнеш до 2-2,5. 🍀
Симтомите на бременост са налични все още. Нямам болки или кървене.

# 531
  • Пловдив
Здравейте, казвам се Петя, от Пловдив съм, на 36г.
В 10г.с. съм, записах се и при мамите ангустинки - термина ми е 02,09,20 по последен МЦ, по ехограф 30,08,20.
За мен това е втора бременност. Имам момиче на 9,5г. При мен както и първия път, и сега ми се гади денонощно, понякога повръщам, но очаквам скоро да отшуми. Нямам качени килограми, нямам и корем все още. Първия път ми пролича чак в 5м, да видим сега.....
Вече ме водят на ЖК и изследванията пуснах - всичко е наред. Пия само витамини. Сега чакам 21,02 за ФМ и БХС

# 532
Disappointed RelievedDisappointed RelievedЗдравейте момичета! Току що се връщам от втория скан и бях обнадеждена а сега съм в паника. Бебчето е пораснало само до 2,7 мм. и видях пулса но много слабо. Викат ме пак след 2седмици т.е в 10г.с, много съм притеснена, мисед ли е? Какво се прави в такъв случей, организма сам ли го изхвърля или трябва оперативно?Disappointed Relieved
Привет, Диди! Изправена съм пред същия проблем - в 7 г.с. съм, вчера на прегледа бяха доловени много слаби пулсации и лекарката ми каза, че най-вероятно се касае за мисед. В петък съм отново на преглед и тогава щяло да се види за какво става въпрос. Аз смятам да потърся второ мнение. При теб има ли някакво развитие или ще отидеш на преглед след две садмици, както са ти казали?

# 533
Нещо не мога да добавям. Септемврийски мами 2020 е групата. Пробвайте и ще одобрявам. Извинявам се
Пуснах заявка за одобрение

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 10:48 от LadytU

# 534
  • UK
Disappointed RelievedDisappointed RelievedЗдравейте момичета! Току що се връщам от втория скан и бях обнадеждена а сега съм в паника. Бебчето е пораснало само до 2,7 мм. и видях пулса но много слабо. Викат ме пак след 2седмици т.е в 10г.с, много съм притеснена, мисед ли е? Какво се прави в такъв случей, организма сам ли го изхвърля или трябва оперативно?Disappointed Relieved
Привет, Диди! Изправена съм пред същия проблем - в 7 г.с. съм, вчера на прегледа бяха доловени много слаби пулсации и лекарката ми каза, че най-вероятно се касае за мисед. В петък съм отново на преглед и тогава щяло да се види за какво става въпрос. Аз смятам да потърся второ мнение. При теб има ли някакво развитие или ще отидеш на преглед след две садмици, както са ти казали?
  Привет Светле! Мисля да изчакам две седмици защото надеждата в мен ще стои допоследно!

# 535
Момичета, защо не пробвате с по едно ЧХГ, ако стойностите се удвояват на 48 часа би трябвало всичко да върви нормално.. Аз също съм неспокойна чакам прегледа на 11.02 дай Боже този път всичко да бъде наред 🍀🍀🍀

# 536
ЧХГ на 48 часа няма да даде надеждна информация в тези седмици след 7ма. Няма да се удвоява на 48 часа както в ранна бременност. Щом ембриончетата са живи дори няма и да пада, така че важно е ехографа. В темата за чхг стойности многократно съм чела, че изследване на чхг е информативно в много ранна бременност дали се развива  ок.
Потърсете мнение и дано всичко да е наред накрая Simple Smile

# 537
  • Пловдив
Дами отидете на второ мнение със сигурност не ви е приятно, но по- добре да ви види още един доктор. Когато бях за установяване на бременност, ме посъветваха да си запазя час към 7-8г.с за да отчете по точно, жената ме предупреди че понякога в толкова начални седмици може да не се чуе всичко добре. Не знам дали го каза за мое успокоение. А вие в кой градове сте, за Пловдив препоръчвам с две ръце проф. Учикова /не искам да и правя реклама, но жената много ми хареса, обеснява и предразполага/ прегледа е 80лв. Апаратурата и е добра.

# 538
Благодаря за съпричастността, момичета. В петък ще отида на второ мнение, в Св. София / бившата Тина Киркова/.  Не съм загубила надежда, чувала съм за случаи в които пулса е по-отчетлив след 8-9 г.с., но знае ли човек.

# 539
  • UK
Момичета благодаря много за подкрепата! Аз не живея в България иначе бих отишла за още 100 мнения, тук да 14г.с пръста си не мърдат даже не знам как ме приеха на скана! Предния път когато загубих момиченцето си дори в спешно бях и само ми повтаряхя че нищо няма ,ама след третото кървене тя си отиде. Оставят всичко от само себе си да става. Просто думи нямам.

Общи условия

Активация на акаунт