Чувствам се празен

• 15 097
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Не е задължително да се прави на палячо. Такива типове, които се мислят за много забавни се чудят после що не им върви много също. Ако искаш и слушай съвета, все пак не те съветвам.

Един път ще чуеш, че харесвали забавни, друг път сериозни, то е направо да се объркаш.

И да ходи чети простотии в Редит, четенето там е много конструктивно нещо Laughing
Охх, мъка, мъкааа... Кой е казал, да се прави на палячо? Умерена доза самоирония и тънко чувство за хумор привличат жените. Но, казват, самоиронията била едно от висшите прояви на интелигентност. Хайде, за толкоз няма как явно да се преборим, ама поне бастуна, наистина, да извадим.

Нали се сещаш, че ти и другата жена, която го посъветва същото не отговаряте за всички жени на планетата ? Ми ако попадне на такава, която не се впечатлява от такива неща ? Още повече, че може и да си проличи, че го прави с цел да я впечатли, което от друга страна може и да я отблъсне.

Такива неща, ако не му идват от вътре няма да стане, точно това имах предвид под правене на палячо. 

Пак ще дойде и ще кажа, че не е проработило и проблемът може и да се задълбочи. Самоиронията също не е задължително да е висша проява на интелигентност. Реално не са толкова много хората, които имат чувство за хумор, повечето обикновено са фалш.

Привличат ги парите, повечето около неговите години, другото е вятър и мъгла. Wink

Не си прав. Какви пари на 22 години, това пък е сигурно един от последните фактори на тази възраст.

# 151
  • Шотландия
Скрит текст:
В последните няколко коментара сякаш направо ме взехте за мезе. Пуснах темата с надеждата, че ще срещна разбиране и бих искал да се придържате към цивилизована дискусия. Виждам, че не сте били преди в моята ситуация или, че в момента не сте, но бих Ви помолил да се въздържате от личностни нападки един към друг и към мен, също и да не ме наричате с имена.

Отхвърлих повечето съвети, защото както казах - мислил съм го много и съм пробвал много неща. Относно нападката Ви, че не Ви пиша - празници са, имам и други неща. Simple Smile

В случай, че не Ви пиша за напред, повтарям, че държа да се придържате към добронамерения тон и да се въздържате в изказите си. Благодаря Ви за разбирането. Simple Smile

Отново Ви моля всички да продължите да се придържате към добронамерения тон и конструктивните отговори, а в случай, че не се сещате за нищо полезно с което да ме посъветвате - в такъв случай не пишете нищо. 

Казвам всичко това, защото искам темата да продължи да се развива. Ако не успявате да проявите разбиране към препятствията с които се сблъсквам, въздържайте се от подигравки и злобни отговори.

В по-предишните коментари някой ме беше попитал какво съм разбрал. Отговорите Ви са полезни за мен и ми изясняват частично някои неща, но те не са ефективни в действителността. Напомням Ви пак, че всеки си е различен и, че всичко е субективно, и също и, че всички имаме чувства и емоции.

Това което ми беше полезно като отговор е, че връзките на моята възраст се крепят на чувството за приятно прекарване, също и че ще ми бъде от полза да намеря някоя с 10-15 години по-голяма от мен, въпреки, че ми изглежда нереалистично като вариант. Съвета да общувам с каки е добър също.

Хубаво е да свикнеш, че като пишеш във форум, няма как да получаваш само полезни за тебе отговори. Нормално е да има всякакви мнения, много от които няма да ти харесат, но ти си си поел риска, като си си опнал сам гащите на чаршията. С какви чувства и емоции ще отговориш ти, си е твое решение Simple Smile На мен ми стана интересно друго - повечето отговори не ги смяташ за ефективни. Наистина ли вярваш, че на 22 години си имал достатъчно време да пробваш всичките тези съвети? Малко се получава като в притчата за пълната чаша - няма как да се налее повече в нея. Защо тогава мислиш, че ще искат да ти пишат хората отговори? 

Съветът да общуваш с каки е добър, ако искаш да те научат на секс. За приятелки не стават,защото никоя няма да те вземе насериозно и едва ли ще се влюби в теб. Иначе връзките не само на твоята възраст се крепят на приятното прекарване. Ако някой мъж се държи неприятно с мен, защо да си го причинявам и да стоя с него?

# 152
Пряко не толкова, косвено се интересуват и то не малко. Кой мислиш, че ще плаща  ходенето по почивки, подаръци, заведения, молове и да не изброявам другите неща ? Не знам що се правиш на ударен.

Не  всички са така, ама не са и малко още повече, ако вземеш да кажеш да делите ще рипнат веднага да ти обясняват, че не си истински мъж.

# 153
Хората, сме много глупави. Понякога като чета тема с наболял и сериозен проблем и авторката не може да отвърти кълчищата, в които се е овъртолила и ми домъчнява...поняког давам там акъл, уж да помогна и аз, хич не ми и хрумва колко много не знам....  влизам в следващата тема... какво да видя  същата с някой си нерешен проблем ръси акъли на килограм, уверено, горделиво, че и си вярва...
Повечето тук сме си съвсем обикновени хора, авторе. С проблеми. Хубаво е, че икаш да се справиш, търсиш помощ, но винаги имай едно наум, щото каквото ти е нужно, за да излезеш напред, си е в теб турнато. Със сигурност знаеш как...
Малко увереност няма да ти е излишна. Жените бягаме от неуверени мъже. Инстинктивно. Но не някаква парадна, палячовска увереност, а тежка, твоя си, спокойствието, че си ти и си доволен, че си ти, в твоята кожа. По-добра нова година пожелавам.

# 154
Каките имали явно по-завишени критерии от мен и са mission impossible... явно. Исках да ми пише и да сваля девойки на неговата възраст, не да сваля мен. Ние с него можем да сме просто приятели.

Като се замисля, на една кака какво и трябва... На кака жребчето.

# 155
Някои каки обичат да си играят на учителки.
Успешна нова година!

# 156
  • Fairbanks, Alaska
Каките имали явно по-завишени критерии от мен и са mission impossible... явно. Исках да ми пише и да сваля девойки на неговата възраст, не да сваля мен. Ние с него можем да сме просто приятели.

Така, както пишеш, излиза, че не си на 23.

# 157
Хората, сме много глупави.
Скрит текст:
Понякога като чета тема с наболял и сериозен проблем и авторката не може да отвърти кълчищата, в които се е овъртолила и ми домъчнява...поняког давам там акъл, уж да помогна и аз, хич не ми и хрумва колко много не знам....  влизам в следващата тема... какво да видя  същата с някой си нерешен проблем ръси акъли на килограм, уверено, горделиво, че и си вярва...
Повечето тук сме си съвсем обикновени хора, авторе. С проблеми. Хубаво е, че икаш да се справиш, търсиш помощ, но винаги имай едно наум, щото каквото ти е нужно, за да излезеш напред, си е в теб турнато. Със сигурност знаеш как...
Малко увереност няма да ти е излишна. Жените бягаме от неуверени мъже. Инстинктивно. Но не някаква парадна, палячовска увереност, а тежка, твоя си, спокойствието, че си ти и си доволен, че си ти, в твоята кожа. По-добра нова година пожелавам.
Луна, нека се разберем Wink
В множествено число може, но не в първо лице, много моля. Simple Smile
======
Обикновени хора, да, но и различни, аз например като прочета "ние" и получавам алергична реакция.
Та по темата - ако съм уверен и доволен, значи съм умрял.
Или както казват някои - само умрялата риба плува по течението.
Желая ви година, пълна с приятни събития, щастие - не, не ви подценявам чак толкова Wink

# 158

Така, както пишеш, излиза, че не си на 23.

Как излиза, как не излиза... Няма особено значение. Факт е, че съм на 23.

# 159
  • BG

А така, последното беше точно. Иначе в началото започна, както дявола чете евангелието.

# 160
Цитат
Хубаво е да свикнеш, че като пишеш във форум, няма как да получаваш само полезни за тебе отговори. Нормално е да има всякакви мнения, много от които няма да ти харесат, но ти си си поел риска, като си си опнал сам гащите на чаршията. С какви чувства и емоции ще отговориш ти, си е твое решение Simple Smile На мен ми стана интересно друго - повечето отговори не ги смяташ за ефективни. Наистина ли вярваш, че на 22 години си имал достатъчно време да пробваш всичките тези съвети? Малко се получава като в притчата за пълната чаша - няма как да се налее повече в нея. Защо тогава мислиш, че ще искат да ти пишат хората отговори? 

Съветът да общуваш с каки е добър, ако искаш да те научат на секс. За приятелки не стават,защото никоя няма да те вземе насериозно и едва ли ще се влюби в теб. Иначе връзките не само на твоята възраст се крепят на приятното прекарване. Ако някой мъж се държи неприятно с мен, защо да си го причинявам и да стоя с него?

Може и да има нещо вярно с това за препълнената чаша..

# 161
Едва ли има жена, която да обича да й размахват пръст, да я поучават, да й тропат с краче и да й се цупят, особено при първите контакти.
Малко чувство за хумор не вреди.
Всички жени харесват мъже, които ги разсмиват. Нямам предвид мъжете да събуждат желание за подигравка.

# 162
Според мен човекът си пише адекватни мнения. Просто не е срещнал подходящата.
Авторе,всички жени харесваме мъже с чувство за хумор. Мен винаги това е първото,което ме привлича. Естествено има хора с които ти върви приказката и такива,с които изобщо не се получава.
От голям град ли си?
Съвета с психолога е много удачен! Той може да ти даде полезни насоки и да ти подскаже къде е проблема.
Всичко ще се нареди! Simple Smile

# 163
  • на пъпа на Златията
хЕ,ХЕ!

Хора , колко думи сте изписали  за съвети .
На това дете му трябват  кратки думи.
Много точен е въпроса за какво ти трябва жена?
Ами  за да не е сам .
Разговорът  е започнал на 28- ми.

Абе момче покани ли  едно момиче да отидете на площада  при всички хора да посрещнете Нова година?
Това ти струва една бутилка шампанско и една китка.
Покани ли едно момиче  да отидете на йино.
Разбира се първо на филм , който тя харесва. А после и на филм , който ти харесваш? И ето ти втора среща.
Пийнете по едно кафе  след филма  и кажете един на друг какво е харесало на единия и какво на другия .
Какви компании и мислене дали ме харесва , дали  другите са и по интересни от теб .
Какво мислене още на първа среща да мислиш за втора и да кроиш планове как да и харесаш .

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 20:19 от rorik

# 164
хЕ,ХЕ!

Хора , колко думи сте изписали  за съвети .
На това дете му трябват  кратки думи.
Много точен е въпроса за какво ти трябва жена?
Ами  за да не е сам .
Разговорът  е започнал на 28- ми.

Абе момче покани ли  едно момиче да отидете на площада  при всички хора да посрещнете Нова година?
Това ти струва една бутилка шампанско и една китка.

Няма такава, която да поканя.

Общи условия

Активация на акаунт